Case

Hva er case?

I dag er det mange bedrifter som bruker caseoppgaver i rekrutteringen av nye ansatte, og det er mange studenter som føler seg uforberedt på casesituasjonen når de møter den.

En case er som regel en problemstilling hentet fra arbeidslivet, som gjerne baserer seg på en utfordring bedriften har. En case skal få fram et mer helhetlig bilde av dine evner, ikke bare av fagkunnskaper, men kreativitet, prioritering, kommunikasjon og evne til logisk og analytisk resonnering.

ESTIEM arrangerer Casekurs og -konkurranser så du får øve deg på caseløsning. Der får du muligheten til å jobbe med relevante bedrifter og får utfordret deg selv i en stressituasjon.


Neste arrangement:

Indøk Innovation Challenge - Februar 2021

Fjorårets arrangement

Indøk Innovation Challenge

IIC var vår storsatsing våren 20202! Case-konkurransen baserte seg på korte, kreative utfordringer som man løser på løpende bånd. Her fikk man altså muligheten til å prøve seg på 4 case fra 4 bedrifter på samme kveld.


TIMES

Times er vår tradisjonsrike casekonkurranse som vi avholder hver høst. Her får man muligheten til å virkelig fordype seg i en case og vise kunnskapene sine til samarbeidsbedriftene.

Konkurransen er et europeisk samarbeid. Vinnerlaget blir dermed sendt videre til semifinale og finale ute i Europa for å representere Trondheim. Her får man altså muligheten til å stikke av med tittelen som Europas beste på case!

Fjorårets casepartnere