ESTIEM NTNU

ESTIEM er en studentorganisasjon som knytter bånd mellom indøk-studenter over hele Europa.

Organisasjonen ble stiftet i 1990 i Berlin, med bakgrunn i den europeiske fellesskapsfølelsen som lå i luften i tiden rundt murens fall. Visjonen er å gi studentene både profesjonell og personlig utvikling, samt styrke det europeiske samarbeidet. Med 79 lokalgrupper i 30 land, og 3000 reisende hvert år, er vi et sterkt nettverk som vi i Trondheim er stolte av å være en del av.

ESTIEM-nettverket tilbyr vanligvis alle indøkere i Trondheim ca 180 reiser i året, der hver tur har et tema. Det kan være alt fra å delta på en lokal festival, lære om kulturen, eller faglige seminar om 3D-printing eller logistikk.  Du får en liten uke i Europa, med mat og overnatting for mellom 70 og 90 euro, og vi dekker 50% av reiseutgiftene. Korona-situasjonen har selvfølgelig påvirket disse mulighetene, men vi satser på at dette snart skal bli mulig igjen. Imidlertid arrangeres det et utvalg online events. En oversikt over events finner du på estiem.org/events  

Styret i Trondheim består av 10 medlemmer, som du kan finne ut mer om her. 

Vi arrangerer som regel 2 casekonkurranser i året, og ofte casekurs i forkant av disse. Finn ut mer om våre fremtidige events på Facebook-siden vår her. 

Casepartner 2023:

9235.27.81144