Welkom bij DRIJFKRACHT

Adm. ondersteuning

Hondenuitlaatservice/ dagopvang

Open water zwemmen

IJsbadensessie

Over mij

Ik ben Monique van Oostveen, geboren en getogen in Baambrugge en inmiddels al vele jaren woonachtig, samen met hond DJ, in Abcoude.

Opgegroeid op een boerderij met koeien, schapen, paarden en een keeshond en aan riviertje de Angstel. Ik was altijd bezig met dieren en in de zomer altijd in de Angstel te vinden, lekker zwemmen en/of varen.

Vanaf mijn 15e ben ik begonnen met werken o.a. in winkels en de horeca. Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik diverse administratieve banen gehad. Ik kan wel zeggen dat ik op vele vlakken ervaringen heb opgedaan.

Sinds 2020 ben ik begonnen met openwaterzwemmen, het hele jaar door. Dit geeft zo'n enorme kick dat ik besloten heb daar meer mee te willen gaan doen. Ik ben een buitenmens, kan enorm genieten van de natuur maar vind het ook leuk om administratief bezig te zijn. En deze combinatie is voor mij de ideale situatie.

Vandaar dat Drijfkracht in de breedste zin van het woord betekenis voor mij heeft: de drijvende kracht achter administraties, openwaterzwemmen en lekker bezig zijn met honden.