Prikbord

Corona update

Beste ouders,

in deze coronatijden blijven wij u informeren over de mogelijkheden van opvang voor uw kindje(s) in De Paddestoel.

Wij benadrukken dat gelijk welk kindje welkom is in de Paddestoel, in lijn met alle geldende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Wij verwijzen hierbij naar de veel gestelde vragen op de site van Opgroeien: https://www.opgroeien.be/veelgestelde-vragen-coronavirus

U kan voor extra vragen of bezorgdheden bellen op het vertrouwde nummer van De Paddestoel, ons een e-mail sturen of ons bellen op GSM. Wij zullen bij elk individueel probleem samen met u helpen zoeken naar de meest geschikte oplossing.

E-mail: de-paddestoel@telenet.be

GSM Marleen: 0474/297680

GSM Cindy: 0498/495261

Hou het veilig en gezond !

Marleen en Cindy


De ouders van uw opvang ontvangen vanaf 2019 een extra toeslag!

Op 1 januari 2019 start het Groeipakket: het pakket van gezinstoeslagen dat de huidige kinderbijslag vervangt. Eén van de nieuwigheden hierin is de Kinderopvangtoeslag.

De Kinderopvangtoeslag is een financieel extraatje voor kinderopvang waarvoor ouders een bedrag betalen dat niet afhangt van hun inkomen. Ouders kunnen deze toeslag krijgen tot het kind naar de kleuterschool gaat. Het geldt niet voor buitenschoolse opvang.

Per opvangdag krijgen ouders € 3,23 (dit bedrag wordt geïndexeerd).

Ze krijgen de toeslag steeds in de maand die volgt op de maand dat het kind recht heeft op de toeslag. Bv: Als Sofie in maart naar de opvang gaat, dan krijgen haar ouders de kinderopvangtoeslag voor maart in april.

Met de toeslag wil Vlaanderen gezinnen stimuleren om hun kinderen te laten deelnemen aan kinderopvang, omdat kinderopvang je ontwikkelingskansen erg vergroot. Lees hier alles over het Groeipakket

Vragen? Meer informatie? Contacteer een Groeipakket-expert of ga naar www.myfamily.be