EvenementenEn jawel hoor, we zijn 5 december 2017, en je raadt het al: ongetwijfeld dankzij onze mooie tekeningen kon de Sint niet anders dan ons weer met een bezoekje te vereren!

Alle foto's staan online op de Paddestoel Facebook pagina: klik op de link hieronder om te zien hoe flink wij ons (meestal) hielden.

Heel veel dank aan de lieve Sint om onze kabouters één voor één op de schoot te nemen.

Tot volgend jaar!


Op 6 december 2016 kreeg De Paddestoel weer Hoog Bezoek !

De Goede Sint kwam langs, en trakteerde onze kabouters naar jarenlange traditie op een bezoekje. Elk kindje ontving een leuke verrassing !

Foto's van deze blijde gebeurtenis, met de stralende (soms ook wel eens bange) gezichtjes zijn opnieuw te bewonderen op onze Facebook pagina ! (Je kan onze Facebook pagina makkelijk bereiken via de link hieronder)

Belangrijk :

Op deze en andere activiteiten van De Paddestoel worden geregeld foto's genomen, die online kunnen gepubliceerd worden. Door deel te nemen aan een activiteit aanvaarden de ouders, behalve bij uitdrukkelijke melding van bezwaar, dat foto's van hun kindje(s) alsook van aanwezige familieleden of vrienden kunnen gepubliceerd worden op Facebook.