EvenementenWe schrijven 5 december 2019...

Net voor zij aan hun langste nacht van het jaar beginnen, komen de Sint en Piet nog snel een bezoekje aan de Paddestoel kabouters brengen. Alle foto's zijn te vinden op de Facebook pagina @DePaddestoel


Zwarte Piet mag dan al graag een klein beetje gek doen, zo gek vonden de Paddestoel kabouters het toch niet als hij samen met de Sint op 6 december 2018 weer eens langs kwam!

En... er waren dit jaar alleen maar brave kindjes.

Oh ja, hoe heet het paard van Sinterklaas alweer?

Juist! mooi weer vandaag...

En jawel hoor, we zijn 5 december 2017, en je raadt het al: ongetwijfeld dankzij onze mooie tekeningen kon de Sint niet anders dan ons weer met een bezoekje te vereren!

Alle foto's staan online op de Paddestoel Facebook pagina: klik op de link hieronder om te zien hoe flink wij ons (meestal) hielden.

Heel veel dank aan de lieve Sint om onze kabouters één voor één op de schoot te nemen.

Tot volgend jaar!


Op 6 december 2016 kreeg De Paddestoel weer Hoog Bezoek !

De Goede Sint kwam langs, en trakteerde onze kabouters naar jarenlange traditie op een bezoekje. Elk kindje ontving een leuke verrassing !

Foto's van deze blijde gebeurtenis, met de stralende (soms ook wel eens bange) gezichtjes zijn opnieuw te bewonderen op onze Facebook pagina ! (Je kan onze Facebook pagina makkelijk bereiken via de link hieronder)

Belangrijk :

Op deze en andere activiteiten van De Paddestoel worden soms foto's genomen, die mogelijk online kunnen gepubliceerd worden. Dit wordt niet door ons aangemoedigd, en al zeker niet georganiseerd. Wij kunnen hiervoor dan ook niet aansprakelijk gesteld worden, maar wij staan steeds open om uw mogelijke bezorgdheden te bespreken en in de mate van het mogelijke te behartigen.