Opvang en herplaatsing kleine honden

Asiel zonder hokken maar met opvang gezinnen

In de letterlijke zin is vzw De Gouden Pootjes een asiel, maar dan wel  zonder kooien of tralies.  Immers worden de hondjes opgevangen binnen de huiselijke sfeer van een opvanggezin. Onze viervoeters worden door een dierenarts onmiddellijk gecontroleerd. Als medicatie nodig is, wordt daar het nodige voor gedaan, ook sterilisatie, tandjes.... tot ze medisch 'tip top' gezond zijn. 

Daar wij met opvang gezinnen werken hebben wij geen openingsuren en kan er enkel op afspraak een kennismaking plaats vinden 

Het heeft dan ook geen zin om tot Lummen te komen 


Voor informatie stuur een mailtje naar degoudenpootjes@gmail.com en vermeld uw naam, woonplaats en telefoon nummer zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Uiteraard kunt u de vzw steunen.

De omstandigheden

Het is erg als je plotseling niet meer in staat bent om voor uw oogappel te zorgen, maar hoe pijnlijk dat ook is, wil je niets liever dan dat het terecht komt in een warm nestje. In dat geval... neem contact met ons op.

Ook andere omstandigheden die zich aandienen zoals: , inbeslagnames en ex- broodfokhondjes, ook voor hen zetten wij ons in.

De VZW

Doelstelling . HONDJES MET EEN RUGZAKJE EEN NIEUWE KANS GEVEN  !!!

E-mail: degoudenpootjes@gmail.com

Locatie : Lummen