Schaaksimultaan bij DCSV


DELFT - De Delftse Christelijke Schaak Vereniging (DCSV) organiseert op vrijdag 10 november a.s. een schaaksimultaan voor niet-clubschakers en internetschakers, aangevuld met de leden van DCSV. Clubkampioen Reinier van der Veen speelt op die avond om 20.00 uur tegen een groot aantal tegenstanders tegelijk.


De simultaan wordt gehouden in Buurthuis Het Voorhof, Herman Gorterhof 165 in Delft. In de omgeving kan gratis geparkeerd worden.


Deze simultaan is een mooie kans voor huisschakers om kennis te maken met het spelen bij een vereniging. Deelname is gratis. Er zijn diverse prijzen te winnen, zoals een raadprijs en een prijs bij bepaalde kenmerken van partijstellingen.


Het maximum aantal deelnemers is 12.  Er geldt VOL=VOL! Wie verzekerd wil zijn van deelname, moet zich tijdig aanmelden bij wedstrijdleider Paul Steenweg, psteenweg@gmail.com / (015) 261 80 55 of via ons contactformulier.

Wie een gokje wil wagen, kan aan het begin van de simultaan komen kijken of er nog een schaakbord vrij is.


DCSV speelt in principe om de twee weken op vrijdagavond in Buurthuis Het Voorhof, Herman Gorterhof 165 te Delft. Voor de speelavonden: zie de agenda op website www.dcsv.info. Voor meer informatie over de vereniging kunt u ook terecht op www.dcsv.info of bij de wedstrijdleider.


> Evenementen > Simultaans > Simultaan 10-11-2023