Dansk Larsen Klub


2023-03-09 : Referat fra generalforsamlingen er at finde under Arkiv/Generalforsamlinger - filnavnet starter med 202303...

2023-02-25 : Så er der under en uge til generalforsamlingen. Vi har været heldige, at få nogle billetter forærende - og vi takker derfor i tilfældig rækkefølge:

solbaaden.dk

Friluft Service

Pantaenius

...alle tre billetsponsorer er at finde på messen. 

2023-01-21 : DER ER INDKALDT TIL GENERALFORSAMLING. Indkaldelsen finder du under Arkiv/Generalforsamlinger. Lang historie kort: Vi ses 4/3 i MESSE C i Fredericia.

2023-01-10 : Nytårshilsen fra klubben er nu at finde under Arkiv/Nyhedsbreve. Artikel om kølerum i Larsen 34 fra den gamle hjemmeside er at finde under Praktisk/Forbedringer og vedligehold.

2022-12-18 : Referater fra bestyrelsesmøder gennem årene er lagt ind under Arkiv/Bestyrelsesmøder.

2022-11-02 : Flere billeder er kommet i rotation.

2022-10-31 : Vi er begyndt at flytte dokumenter fra den gamle hjemmeside ind under Praktisk/Forbedringer og vedligehold - det tager tid, men drysser langsomt ind. Vi er også begyndt at lægge lidt billeder i rotation - se under Billeder.

2022-10-22 : Under Arkiv/Generalforsamlinger har vi fået lagt tilsvarende dokumenter fra den gamle hjemmeside!

2022-10-10 : Under Praktisk/Motor har vi fået lagt indlæg om motor fra den gamle hjemmeside!

Velkommen

Velkommen til Dansk Larsen Klubs nye hjemmeside.

For snart lang tid siden fandt Google ud af, at det system, vi havde hjemmesiden i, skulle udfases. 

Derfor har vi igennem et års tid ikke kunne lægge noget nyt på hjemmesiden - og det er jo skammeligt i en klub, der i høj grad lever som et virtuelt fællesskab.

Nu går vi imidlertid i gang i "nye" omgivelser, rent teknisk, og håber at vi i løbet af de næste par måneder får flyttet alt, hvad der er værd at flytte over på den nye "platform". Foreløbigt er der ikke gjort meget ud af grafik og billeder - men det skruer vi også op for over tid.

Den gamle hjemmeside kan indtil videre stadig ses, men vi gør ikke mere ved den (for det kan vi ikke - udover at slukke når tiden er moden) - den ligger her: Gammel hjemmeside

Materialet her på hjemmesiden, herunder ikke mindst billeder,  er en skøn blanding af ting, vi har fået tilsendt og ting vi har  "samlet op" på nettet. Hvis nogen føler, at vi har materiale som krænker ophavsret eller følelser, hører vi gerne om det - så retter vi op og ind.

Til den daglige udveksling af erfaringer, medlemmerne imellem, henviser vi til Dansk Larsen Klubs hjemmeside på Facebook - tryk på link-ikonet herunder.

Facebook

Billederne her viser biler som blev kåret som "Årets Bil" i årene 1984, 1985 og 1987 henholdsvis.

Mon ikke vi kan konkludere, at der ikke er mange af disse biler tilbage på vejene længere? Og hvis der er nogen, mon så ikke ejerne bliver mødt af en blanding af medfølelse og bekymring for trafiksikkerheden - snarere end benovelse over design og køreegenskaber?

På samme tid fødtes Larsen 34, Larsen 28 og Larsen 25. På en eller anden måde bærer disse både deres alder bedre end deres firhjulede samtidige. Jovist er moderne cruisere mindst dobbelt så store og med træk-og-slip, køleskab, ståhøjde og aflukkede kahytter. Og sandelig om ikke også moderne kapsejladsbåde nu om stunder næsten kan flyve. Men Larsen-bådene er stadig nogen af dem, der "fløjtes efter på broerne", ligesom de også godt kan stikke næsen frem på kapsejladsbanerne en gang imellem.