Dansk Larsen Klub

For sidste nyt på siden - se "Logbog".


Velkommen

Velkommen til Dansk Larsen Klubs nye hjemmeside.

For snart lang tid siden fandt Google ud af, at det system, vi havde hjemmesiden i, skulle udfases. 

Derfor har vi igennem et års tid ikke kunne lægge noget nyt på hjemmesiden - og det er jo skammeligt i en klub, der i høj grad lever som et virtuelt fællesskab.

Nu går vi imidlertid i gang i "nye" omgivelser, rent teknisk, og håber at vi i løbet af de næste par måneder får flyttet alt, hvad der er værd at flytte over på den nye "platform". Foreløbigt er der ikke gjort meget ud af grafik og billeder - men det skruer vi også op for over tid.

Den gamle hjemmeside kan man ikke se mere - hvis du savner noget som du kan huske fra den, kan det måske graves frem - giv endelig lyd desangående.

Materialet her på hjemmesiden, herunder ikke mindst billeder,  er en skøn blanding af ting, vi har fået tilsendt og ting vi har  "samlet op" på nettet. Hvis nogen føler, at vi har materiale som krænker ophavsret eller følelser, hører vi gerne om det - så retter vi op og ind.

Til den daglige udveksling af erfaringer, medlemmerne imellem, henviser vi til Dansk Larsen Klubs hjemmeside på Facebook - tryk på link-ikonet herunder.

Facebook

Billederne her viser biler som blev kåret som "Årets Bil" i årene 1984, 1985 og 1987 henholdsvis.

Mon ikke vi kan konkludere, at der ikke er mange af disse biler tilbage på vejene længere? Og hvis der er nogen, mon så ikke ejerne bliver mødt af en blanding af medfølelse og bekymring for trafiksikkerheden - snarere end benovelse over design og køreegenskaber?

På samme tid fødtes Larsen 34, Larsen 28 og Larsen 25 samt et par år senere den yngste søster Larsen 232. På en eller anden måde bærer disse både deres alder bedre end deres firhjulede samtidige. Jovist er moderne cruisere mindst dobbelt så store og med træk-og-slip, køleskab, ståhøjde og aflukkede kahytter. Og sandelig om ikke også moderne kapsejladsbåde nu om stunder næsten kan flyve. Men Larsen-bådene er stadig nogen af dem, der "fløjtes efter på broerne", ligesom de også godt kan stikke næsen frem på kapsejladsbanerne en gang imellem.