Podeu adquirir material de record del centenari de la Floresta 2019

Es pot comprar al local de l'Eva Serrats (plaça Miquel Ros/Plaça del Poble de la Floresta)

Cartell del centenari

Fet per en Josep Pla-Narbona, dissenyador gràfic, pintor, dibuixant i escultor i Creu de Sant Jordi 2019. Amb la col·laboració de Toni Ricart, dissenyador gràfic i fotògraf. Ambdós veïns de la Floresta.

Preu:

mida gran (100x70cm): 10€

mida petita (70x35€): 5€

Samarretes del Centenari

De samarretes hi ha model de dona i d'home i els següents colors: vermell, negre, blanc i gris. Hi ha també talla d'infant.

Preu:

adult: 10€

infant: 8€

Llibre de l'escola

Escrit per alumnes de l'Escola de la Floresta


Aquest llibre és fruit del treball de l’alumnat de l’escola, des dels més petits i petites de P3 fins als nois i noies de sisè. Amb l’acompanyament de l’equip de mestres, han buscat informació sobre els llocs més emblemàtics del barri, han parlat amb la gent gran, que els ha explicat com era la vida abans, han conegut artistes, han fet entrevistes, dibuixos, textos i han descobert coses interessantíssimes, d’ara i d’abans, d’avui i de fa cent anys. Ells són els veritables protagonistes. Un llibre per recordar i imaginar una altra època. Un regal per a totes les persones que hem contribuït a fer la Floresta.

Preu 10€

Llibre de la llegenda de la Floresta

Escrita per en Manel Berenguer, veí de la Floresta


La Floresta era una noia que vivia a Barcelona, social i familiar, inquieta i eixerida, molt capaç de si mateixa i, per què no dir-ho?, força especial. Vivia en un d'aquests pisos amb els sostres alts i les finestres allargades que miraven cap a Collserola, juntament amb el seu pare, un home que bordejava ja els 67 anys, molt malalt dels pulmons a causa d‘haver treballat llargament en una fàbrica d'amiant, i, per empitjorar-ho, fumador de tabac...

Preu 6€

Pregó Festa Major de la Floresta 2019

Comissió del Centenari de la Floresta

(12 de juliol de 2019)

La Comissió del Centenari de la Floresta vol començar per agrair al Senglar Cultural que ens hagin proposat de fer el pregó d’aquest any...Com que teníem poca feina, oi!
La primera cosa que volem fer és tenir un record per qui ens va escalfar el cap i donar l’empenta per a que treballéssim en la memòria i el patrimoni de la Floresta, la Maria Beneyto, una persona inquieta i entranyable que, malauradament, ens ha deixat fa molt poc. Va per tu, Maria!
...

Llibre de l'obra de teatre la Florestíada

Preu 3€