Can Brugarola

La casa de colònies Can Brugarola es troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme. Tot plegat amb el benefici d’una situació geogràfica privilegiada que ens permet gaudir, tant del mar, com de la muntanya

20 anys d'aventures marítimes

Més de 20 anys ens avalen quan parlem del mar. Can Brugarola disposa d’un equip de monitors preparat per fer-vos descobrir aquest món desconegut per a molts. A través de les nostres activitats viureu durant uns dies una aventura marítima i coneixereu els misteris que s’amaguen al fons del mar!

instal·lacions

La casa consta de diferents edificacions. En una hi trobem el menjador, cuina i un bloc de sanitaris. A un altre edifici hi trobem els mòduls de dormitoris, amb habitacions de 10 fins a 20 places, amb sanitari independent a cada habitació. Les habitacions donen directament al pati i es disposa de places adaptades. També hi trobem diferents sales, una sala polivalent i una sala amb aquaris, amb una representació dels diferents biòtops marins. La finca està totalment tancada i disposa de diferents zones de joc i piscina. La casa disposa de WI-FI.


www.canbrugarola.cat / 640 622 645 / canbrugarola@gmail.com

Av. Llimoners, 14 Barcelona - Canet de Mar