Repertoire

Door de jaren heen hebben we een vrij omvangrijk repertoire opgebouwd. Soms zijn het werken die specifiek voor saxofoonkwartet zijn geschreven, meestal echter bewerkingen van bestaande orkest-, kamermuziek- of vocaal repertoire, funky popsongs, ballads en jazzstandards. Soms vertrekken we van bestaande bewerkingen, meestal echter zijn deze van de hand van onze sopraansaxofonist Johan Michels. Een alfabetisch overzicht van dit repertoire, met vermelding van de respectievelijke componist en arrangeur is verkrijgbaar op aanvraag.

Losse repertoirestukken worden gebundeld in diverse projecten. De projecten bieden een overzicht van het programma-aanbod van 'Beaufour'. Neem gerust met ons contact op voor aanvullende inlichtingen.

Aperitiefconcerten

In een lichtvoetig en bevattelijk concertprogramma van een zestigtal minuten, zet Beaufour de toon voor een pittig aperitief. Luchtige en speelse muziek van Mozart, Piazzolla en Trenet vormen de rode draad. Uw selectie van werken op onze repertoirelijst verlenen het aperitiefprogramma een persoonlijke toets.

Academische zitting

Een muzikaal intermezzo tussen diverse lezingen en uiteenzettingen herlaadt de veerkracht van ons concentratievermogen. Afhankelijk van de gelegenheid brengt Beaufour een barok, klassiek of eerder modern programma. Uw selectie van werken op onze repertoirelijst verlenen de academische zitting een persoonlijke toets.

Misvieringen

Bijzondere gelegenheden verdienen bijzondere aandacht. Uw misviering luister bijzetten kan op een serene manier voor begrafenissen of herdenkingsplechtigheden. Voor huwelijken of doopvieringen is er een vrolijke invulling. Saxofoonkwartet Beaufour heeft een ruime ervaring opgebouwd in diverse misvieringen en brengt een gepaste invulling voor een indringende beleving van belangrijke momenten in onze levensloop. Uw selectie van werken op onze repertoirelijst verlenen de misviering een uitgesproken persoonlijke toets.