Over Aline

Coaching & Behandeling slapeloosheid

foto: Anja Loepa

Wie is aline?

Mijn naam is Aline Kruit en ik ben arts, ACT-coach, docent, spreker en schrijver.

Voor mij is Acceptance and Commitment Therapy niet alleen een vorm van therapie, maar ook een manier van leven. Eén van de onderdelen in een behandeling met ACT is dat je op zoek gaat naar je waarden, naar wat voor jou belangrijk is. Mijn belangrijkste waarden zijn betrokkenheid, betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en plezier. Deze toon ik onder andere in de begeleiding die ik geef.

Ik ben opgeleid als arts (Vrije Universiteit van Amsterdam, afgestudeerd in 1992) en als coach, opgeleid bij de Alba-Academie. Daarna bekwaamde ik mij bij opleidingsinstituut Seetrue tot ACT-therapeut.

Daarnaast ben ik CRKBO-erkend ACT-docent voor de ACT-basisopleiding bij ACT in Actie, geef ik een cursus ACT en coaching bij de Alba- Academie en leid ik ACT-hulpverleners op tot ACT-slaapcoach.

Voor de behandeling van slaapproblemen werk ik nauw samen met Lijv.

Zoek je een bevlogen spreker over slapen, slapeloosheid en/of ACT, dan kun je me boeken via sprekersbureau Zijspreekt.

Ik beschik over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Dit is het reglement behorende bij de Geschillencommissie.

Je privacy is bij mij gewaarborgd, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ik ben getrouwd met Gaspard Knops (sinds 1990 huisarts in Valkenburg) en samen hebben we 3 dochters. Ik houd van hardlopen en wandelen in de Limburgse heuvels.