Coaching

Coaching & Behandeling slapeloosheid

Zit je in een Lastige fase in je leven?

Gun jezelf een kortdurend coachingstraject.

Je loopt tegen jezelf of anderen aan, voelt je onrustig en soms vraag je je af waar je het allemaal voor doet. Of je hebt allerlei stressklachten en moeite om je taken en rollen te vervullen. Misschien vind je het moeilijk om je te uiten en voor jezelf op te komen. Je piekert je suf, maar vindt geen oplossingen.

Als je dit herkent is het verstandig begeleiding te zoeken van een coach of therapeut. Een onafhankelijke persoon, die je helpt zaken op een rijtje te zetten en je blikveld te verruimen.

De gebruikte methode is Acceptance and Commitment Therapy (ACT). ACT is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie waarmee je leert om de dingen te doen die voor jou de moeite waard zijn en de persoon te zijn die je wil zijn, ondanks de obstakels die je tegenkomt.

Je maakt je vaardigheden eigen die je helpen bij het veranderen van vastzittende patronen. Er is ruimte voor een lach en een traan.

ACT helpt je om een rijk en zinvol leven te creƫren en tegelijk effectief om te gaan met de pijn en stress die erbij horen.

Wat investeer je? Een eerste gesprek duurt ongeveer een uur en kost 99 euro. Vervolgsessies duren 1,5 uur en kosten 120 euro voor particulieren. Er wordt geen BTW berekend. Een traject bestaat meestal uit 6-8 sessies. Sommige verzekeraars vergoeden een deel vanuit een aanvullende verzekering onder alternatieve zorg. Ook werkgevers zijn vaak bereid om je financieel te ondersteunen. Zij ontvangen na de intake een offerte.