ABMarke Jeugd

ABMarke is kort voor Atletiekbeweging Marke vzw, de atletiekclub van Marke (Kortrijk).

Deze website is een afzonderlijk plekje voor de jeugdafdelingen van de club: de eendjes, de benjamins en de pupillen. Dat zijn dus kinderen van 7 tot 12 jaar, anders gezegd: het eerste tot het zesde leerjaar.

Je vindt hier wat praktische informatie over onze werking, met onder andere de indeling van de groepen, enkele basisafspraken, wie de trainers zijn, hoe je (je kind) kan inschrijven, hoe de vork aan de steel zit voor wedstrijden (in de buurt), een beperkt archief van onze nieuwsbrieven,...

We geven ook de kalender mee en hoe je die in je eigen kalender kan inladen.

Tot slot vieren we graag onze atleten die het goed doen op wedstrijden of gewoon op de training.

Dadizele 9 februari 2020

Op 9 februari, net voor storm Ciara een bezoekje bracht, ging in Dadizele een cross door waar enkele van onze atleten (zeg maar helden) aan deelnamen. Ze trotseerden modder, wind, en kou. Wat een kanjers.

Chapeau voor iedereen die startte en aankwam; en dubbele chapeau voor Gauthier die in die omstandigheden zelfs goud haalde in zijn categorie.

Meer in het onderdeel "Podium".

Inschrijvingen

We zijn al de tweede maand van het jaar en hebben al 5 trainingen achter de rug. We moeten dan ook vragen om je (kind) zo snel mogelijk in te schrijven voor het kalenderjaar 2020. Als je dat snel doet, verlicht dat het werk voor ons. Tot zolang iedereen ingeschreven is, zitten we met een dubbele administratie, bijv. voor de nieuwsbrieven. We kunnen dat evenwel niet blijven volhouden.

Voor wie mee wil doen aan wedstrijden nog meegeven dat je via een formulier op de wedstrijdpagina kan inschrijven voor de wedstrijden in het voorjaar.