Het Babbelaartje

Een aantal keer per jaar verschijnt Het Babbelaartje, het schoolkrantje van Vier Winden. Neem gerust een kijkje in de voorgaande edities! Heb je zelf een bijdrage voor Het Babbelaartje? Stuur het naar hetbabbelaartje@vierwindenschool.be.

Het Babbelaartje Jg.26 Nr.2 juni 2021

Alweer een Babbelaartje! Neem mee een kijkje achter onze schoolpoort, en ontdek wat er in de klassen gebeurde de afgelopen maanden. Fijne vakantie allemaal!

Het Babbelaartje Jg.26 Nr.1 december 2020

Het eerste trimester van dit jaar zit er alweer op. Tijd om even terug te blikken. Geniet van deze kleine inkijk in de school. Prettige, rustige feestdagen!

Het babbelaartje Jg.25 nr. 1 december 2019

Het Babbelaartje bestaat 25 jaar. HOERA!

Veel leesplezier en een fijne kerstvakantie!

Het babbelaartje Jg.24 Nr.2 juni 2019

Voor we de vakantie in gaan, nog even een terugblik op een aantal zaken die in de klassen gebeurden. Veel leesplezier en een hele fijne vakantie gewenst!

Er is weer leesvoer voor tijdens de vakantie! Kijk even mee naar het schoolleven van de afgelopen maanden. We wensen jullie alvast heel veel leesplezier!

Eind juni op papier in de schooltas van zoon of dochter, vandaag in digitale versie op uw computer of een ander scherm: Het Babbelaartje! Fijne vakantie allemaal!

Het is er weer! Het eerste van dit schooljaar, al de 23e jaargang: Het Babbelaartje!

Babbelaartje jg.22 nr. 2 Pasen 2017

Gluur binnen in de Vier Winden Basisschool.

Uit de oude doos …