diagnosi

LA DIAGNOSI

L'objectiu de la diagnosi és trobar aquells punts forts que el centre ja està fent correctament sobre l’ús de les tecnologies digitals i, també, trobar aquells aspectes en què el centre ha de millorar.

Per detectar els punts forts del centre a mantenir i potenciar, i els punts febles a millorar, cal fer una bona diagnosi. Ha de comptar amb l’opinió de tota la comunitat educativa. 

Cal tenir present que la diagnosi ha de permetre determinar el grau d’assoliment de les competències digitals en referència als tres eixos del PEDC: alumnat, professorat i centre.

Un cop recollides  totes les dades, es fa una anàlisi per determinar els aspectes que el centre ha de mantenir i potenciar, i quins ha de millorar. 

Hi ha moltes formes possibles per abordar aquesta diagnosi: anàlisi dels indicadors de centre, realització d’enquestes a la comunitat escolar, entrevistes, observacions, ús de la rúbrica del pla TAC, de l’eina SELFIE, etc. 

Totes aquestes tècniques ens proporcionen molta informació. 

A l’EDC s’hi indiquen aquelles dades o gràfics que permeten argumentar les conclusions de la diagnosi, les quals ens fan entendre la selecció dels objectius.

LA DIAGNOSI DEL NOSTRE CENTRE

Per fer la diagnosi, la comissió digital del centre ha utilitzat els següents recursos:

Per dur a terme l'enquesta s'ha utilitzat l'eina Selfie.


A partir de l'anàlisi d'aquestes eines, es detecten els següents punts forts i punts febles:

escola

PUNTS FORTS:




PUNTS FEBLES:


docents

PUNTS FORTS:



PUNTS FEBLES:


alumnat

PUNTS FORTS:



 


PUNTS FEBLES: