FERRY to Connect

Vandaag uw specialist in het varen van de toekomst!

FERRY is het eerste automatisch pontje voor voetgangers en fietsers in Europa en werd gelanceerd in Gemeente Teylingen aan de KAAG door The Future Mobility Network en Next Generation Shipyards. Inmiddels heeft FERRY ook een 'grote broer'; de FERRY SOLUTION. Dit schip heeft zich in veel eisende omstandigheden bewezen. Tijdens werkzaamheden aan de lage Erfbrug in Rotterdam hebben 40000 bewoners dit alternatief gebruik om aan de overkant te komen!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

FERRY is Innovatief, Duurzaam en Groen!

12 voetgangers/fietsers kunnen meevaren.

Ferry kan 24 uur per dag varen. Maar vaart het liefst in de zon.

Ferry vaart op zijn zonnepanelen en is wendbaar met vier elektromotoren.

Een reiziger die mee wil varen betaald contactloos en drukt op de startknop. Er is ook een stop en een terugknop. De reiziger pakt daarmee de controle. Om bv even te wachten of terug te varen als er nog iemand mee wil.

Ferry maakt zichzelf los en vaart naar de overkant.

Ferry is automatisch. Er is dus geen bemanning nodig op Ferry. Net als bij een brug houden we toezicht op afstand en kunnen Ferry bedienen. Eventueel kan een on board safety captain de reizigers helpen en Ferry ook besturen indien nodig.

Onderweg is er altijd een intercom voor vragen en kan toezicht en besturing via camera's op afstand worden overgenomen door daartoe getrainde operators.

Reizigers ervaren de overtocht als een uitje, ontspannen en zijn samen gezellig onderweg over het water, dat is veel leuker dan bv in een busje door het verkeer over de weg.

FERRY kan tijdelijk varen in de zomer of bij werkzaamheden aan een brug of continue in bedrijf. FERRY is te huur, informeer naar de mogelijkheden.

Of Ferry ook haalbaar is op uw locatie stellen we voor u vast dmv een haalbaarheidsonderzoek. Hierboven vind u daarvan een voorbeeld.

Kostenindicatie

Neem vooral contact op voor een vrijblijvende prijsopgave (huur/koop) van Ferry of Ferry Solution of een haalbaarheidsonderzoek waarin we alle aspecten nalopen en het licht op groen zetten met alle betrokkenen t.a.v vergunningen en veiligheid.


Dat FERRY weer werd voorbereid op het komend vaarseizoen zie in de special van RTV Noord:lees meer op RTV Noord

Welkom bij de Site van FERRY TO CONNECT!