Továbbtanulás

Tisztelt Szülők!

Az osztályfőnökök felveszik Önökkel a kapcsolatot és tájékoztatják Önöket a teendőkről.

Alább olvashatják az Oktatási Hivatal közleményét az eljárásrenddel kapcsolatban!

A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület.

A jelentkezési határidő: 2023. november 30-ig

A Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára kitölthető:

ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával: a kitöltött elektronikus űrlapot véglegesítés után ügyfélkapun keresztül kell beküldeni. Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy tekintsék meg a program használatához készített videóútmutatót, vagy olvassák el a kitöltési útmutatót.

A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület

papíralapon, pdf formátumban vagy word docx fájlban kitöltött dokumentum nyomtatásával: a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.

A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva tudja pdf formátumban letölteni: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (pdf)

A jelentkezési lap erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthető: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (docx)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vizsgaszervező intézménybe csak egyféleképpen kell benyújtani az írásbeli vizsga jelentkezést. Ha papír alapon és a Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület program segítségével elektronikusan is benyújtják ugyanarra a tanulóra vonatkozóan az írásbeli vizsgajelentkezést, azzal hátráltatják az adatfeldolgozás folyamatát.

Különleges bánásmódot igénylő (sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel küzdő) tanuló esete.

Mérőeszköz a pályaválasztást és a továbbtanulást támogató személyes tanulói jellemzők vizsgálatához és ágazati ajánláshoz

Felhasználói kézikönyv általános iskolai tanulók számára

Felhasználói kézikönyv pedagógusok számára

Kozepiskolai_felveteli_2023-2024.pdf

KIFIR ELEKTRONIKUS ADATLAPKITÖLTŐ PROGRAM – ÁLTALÁNOS ISKOLÁK SZÁMÁRA

KÖZÉPFOKÚ FELVÉTELI INFORMÁCIÓS RENDSZER 

Oktatási Hivatal