Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola

OM azonosító: 034873

1041 Budapest, Szigeti József utca 1-3.

+36 1 369 67 06

Iskolatitkár: titkarsag@szigeti84.hu

Igazgató: iskolavezetes@szigeti84.hu


Fenntartónk az

Észak-Budapesti Tankerületi Központ

1033 Budapest, Fő tér 1.

+36 1 437-86-52

eszakbudapest@kk.gov.hu

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Aktualitások

Felhívás_2022_Beiskolázási támogatás.pdf

Tisztelt Szülők!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2022/23-as tanévben a csoportos ortopédiai szűrővizsgálatra nem lesz lehetőség. Ezért kérjük azon gyermekek szüleit, akiket a védőnő a következő tanévre gyógytestnevelés foglalkozásra javasolt, hogy a nyár folyamán vigyék el gyermeküket orvosi (ortopédiai) szűrővizsgálatra, és juttassák el a leleteket számunkra legkésőbb 2022. szeptember végéig.

A 2021-22-es tanévben gyógytestnevelésben részt vett tanulók szüleit pedig arra kérjük, hogy a nyár folyamán az éves ortopédiai kontrollvizsgálatra vigyék el gyermeküket.

Érdemes a gyermek lakóhelyének megfelelő szakorvosi rendelőintézet recepcióján már most időpontot kérni a vizsgálatra, mert a várakozási idő igen hosszú. Lehetőség szerint legkésőbb 2022. szeptember végéig szíveskedjenek eljuttatni hozzánk az ortopédiai leleteket.

Megértésüket, segítségüket köszönjük.

2022. 06. 17. Gyógytestnevelők


gyermeki_szemmel_OK.pdf
FARE 2019

Iskolánk a Dobd a kosárba! program résztvevője