Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola

OM azonosító: 034873

1041 Budapest, Szigeti József utca 1-3.

+36 1 369 67 06

Iskolatitkár: titkarsag@szigeti84.hu

Igazgató: iskolavezetes@szigeti84.hu


Fenntartónk az

Észak-Budapesti Tankerületi Központ

1033 Budapest, Fő tér 1.

+36 1 437-86-52

eszakbudapest@kk.gov.hu

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Aktualitások

Delfin2021_a4.pdf

KENUTÁBOROK ÚJPESTEN 2021.

A táborok időpontjai: június 14-18., június 28.-július 2., augusztus 9-13., augusztus 23-27.

A tábor részvételi díja: 5 napra: 29000 Ft/fő. Napidíj fizetésére is van lehetőség, 6000 Ft/nap/fő, amelyért napi háromszori étkezést, túrakenuban férőhelyet, mentőmellényt, evezőt és biztonságos szakszerű felügyeletet biztosítunk.

Befizetés a tábor első napján történik.

A programok a szabadban a Dunán és partjain lesznek, ezért mindig legyen esőkabát és melegebb váltóruha továbbá innivalónak palack a gyerekeknél!

Jelentkezés Varga János táborvezetőnél, u.hajosklub@gmail.com címen és +36/30/ 3270990 telefonszámon továbbá a helyszínen a táborok ideje alatt.

Napi program: Gyülekezés Újpest, Üdülő sor 7/a, reggeli 6.30-8.00 óra között. 9.00-12.30: hajók vízre tétele, evezős kirándulás, Luppa-sziget, Szentendrei- sziget, Dunakeszi, Horány, Szentendre célpontokig. 12.30 Ebéd a vízi telepen. 14.00-16.00 játék, evezés és csónakvezetés gyakorlása, uzsonna. Hazatérés szülői kísérettel 16 órától 16.30-ig. Csütörtöki napokon tábortűz lesz 16-19 óra között, amire várjuk a szülőket, nagyszülőket és a testvéreket is!

A fenti táborokon kívül kettő vízi vándortáborozáson és egy tiszai kenus táboron is részt lehet venni: Június 21-26. Evezés és táborozás Újpestől-Baján át Mohácsig. Július 5-9. kenutábor Tiszaugon. Július 12-16. Evezés és táborozás Almásfüzitőtől-Újpestig.

A FELSOROLT PROGRAMOK MINDENKI RÉSZÉRE NYITOTTAK, SZERETETTEL VÁRJUK A TÁBOROZÓKAT!

Köszönjük, hogy adójuk egy százalékát, az Újpesti Hajós Klub részére juttatták. 2020. évben 394000 Ft gyűlt össze 1%-os támogatásból, amely összeget a csónakház 2020. éves bérleti díjára, a csónakok, evezők, mentő mellények javítására és közüzemi költségekre fordítottuk.

Kérjük, szánjanak rá egy kicsi időt és ebben az évben is juttassák a 19700038-1-41 –es adószámra, az Újpesti Hajós Klub részére, adójuk 1 %-át. Személyi jövedelemadójukat minden évben kénytelenek befizetni az állami költségvetésbe, viszont ennek az összegnek 1százalékát csak az Önök rendelkezése juttathatja az Újpesti Hajós Klub, ezen belül az ifjúsági vízi túrázás részére. Ha ezt nem teszik, akkor ez a pénz beolvad az állami költségvetésbe.


freshlife-sport-es-elmenytabor.pdf
taborfelhivas_21_sp.pdf

A Farkas Bertalan Oktatási és Módszertani Központ nyári napközis tábort szervez alsós gyerekek számára

június 28 – tól, 5 napos turnusokkal.

A júniusban induló tábor témája: Élményinformatika tábor

A táborban megismerkedhetnek különböző padlórobotokkal: pandákkal, űrlényekkel és különböző robot rovarokkal, amelyek segítségével fejlődik a gyerekek algoritmikus gondolkodása és problémamegoldó képessége. Izgalmas bevezetést tartunk a programozás világába. Jól felszerelt termeinkben lehetőség lesz humanoid oktatási robotokkal és drónokkal is A tábor minden napján új élmények várják a résztvevőket.

Augusztusban induló tábor : Iskolai előkészítő tábort is szervezünk

A képességfejlesztő táborban változatos feladatokon keresztül segítjük a gyerekek fejlődését matematikai és magyar nyelvi készségek, problémamegoldási és figyelemfejlesztési területeken, kimondottan az iskolát kezdő, leendő elsősök igényeinek megfelelően. Saját fejlesztésű Ügyesedni szoftvereink és kártyajátékaink lehetővé teszik az eltérő képességű gyerekek egyéni ütemű fejlődését. A gyerekek kreativitása, problémamegoldó képessége, memóriája, összehasonlító képessége, algoritmikus gondolkodása fejlődik.

A tábor weboldala: https://okostanterem.com/nyari-tabor/

Júniusi tábor jelentkezés: https://forms.gle/jvgzriXJyzNms2UY7

Augusztusi tábor jelentkezés: https://forms.gle/Q6StLUpkdzR5PhTcA

gyermeki_szemmel_OK.pdf
FARE 2019

Iskolánk a Dobd a kosárba! program résztvevője