Qui som






Jordi Adell: Doctor en Filosofía i Ciencies de l' Educació i professor del Departament d'Educació de la Universitat Jaume I (la UJI) de Castelló (España),on imparteix classes de Noves Tecnologies aplicades a l'educació.  També treballa al Centre d'Educació i Noves Tecnologies (CENT) dedicat a la millora de la qualidad de l'ensenyament i aprenentatge. Membre fundador de WebQuestCat.

http://about.me/jordi_adell

Núria Alart: Mestra i psicopedagoga, especialitzada en aplicacions didàctiques de la teoria de les Intel·ligències Múltiples, professora d’ESO de música, educació física, atenció a la diversitat i aules d’acollida. Formadora del Departament d’Educació. Forma part del grup de treball GRAT a l’ICE de la UB (Grup de recerca de tutoria), membre del projecte Espurn@ i formadora de l’equip Àmbit TIC+C de l’ ICE de la UAB.

Guida Al·lés: Pedagoga i formadora d'educadors/es (Save The Children i el Casal del Raval) i de mestres (Escola Rosa Sensat). Ha treballat de mestra a diferents etapes (des d´infantil fins a batxillerat i cicles formatius). - Ha publicat un curs/webquest sobre competències bàsiques .Un d'educació en la diversitat i una wiki amb recursos d'educació intercultural 

 http://about.me/guidaalles

Susagna Argemí : Mestra especialista en Ciències socials, Música, Infantil , Primària i Educació Especial. Formadora del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en Música , TIC, TAC i Competència digital. Creadora d'activitats JClic i de WebQuest, TAF i altres projectes educatius.


Carme Barba: Mestra, Formadora de l’equip Àmbit TIC+C de l’ ICE de la UAB i Membre fundadora i vice-presidenta de la Comunitat Catalana de WebQuest. Formadora del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Autora de diverses WebQuest i  coordinadora  del llibre "Ordinadors a les aules-La clau és la metodologia Ed. Graó. 2010

http://about.me/carme_barba


Ramon Barlam : Co-director del Projecte Espurna, membre fundador de IEARN-Pangea , membre de Lacenet, Formador de l’equip Àmbit TIC+C de la Universitat Autònoma de Barcelona , membre de WebQuestCat impulsor de projectes telemàtics col·laboratius , va formar part del DURSI Departament d' Unniversitats , reserca i societat de la informació , tutor de l'aula d'acollida de l' IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. 

http://about.me/ramon.barlam

Bernabé, Iolanda: Psicòloga i doctora per la Universitat Jaume I. Professora de Noves TecnologiesAplicades a l'Educació al Departament d'Educació de l'UJI. Premi extraordinaride doctorat amb la tesi “Las WebQuests en el EEES. Desarrollo y evaluación decompetencias con TICs en la universidad”. La seva activitat docent iinvestigadora està orientada a l'estudi dels aspectes psicològics implicats en l'ensenyament i l'aprenentatge mitjançant les TIC.

Sebastià Capella: professor de primària, president de la Comunitat Catalana de WebQuest Formador de l’equip Àmbit TIC+C de l’ ICE de la UAB Mestre del Ceip Mas Casanovas, creador de moltes WebQuest, Projectes col.laboratius com la Formiga Matemàtica, etc...Formador del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Coordinador  del llibre "Ordinadors a les aules-La clau és la metodologia Ed. Graó. 2010

Núria Cervera: Mestra de l'escola Collaso i Gil i membre de l’equip coordinador de la XeR (xarxa educativa del Raval). Formadora del Departament d’Educació i creadora de diferents materials de formació sobre estratègies Tic a l’ensenyament i dins el projecte Xtec Ràdio. Membre de l’associació WebQuesCat. 

Núria Coma. Mestra d’Educació Infantil i Primària., autora de les WebQuest: Exploradors en marxa, Viatge naturalista per Catalunya, Marroc i Japó; webmaster del portal de les Ciències Naturals a Primària Natu-Tac i del recull de Caceres del Tresor; membre fundadora de la C.C. de WQ ; formadora en TIC i consellera de direcció del Grup Nació Digital. 

http://about.me/nuriacoma

Montserrat del Pozo: Educadora, religiosa, directora del Col·legi Montserrat de Barcelona (Vallvidrera) Ha viatjat arreu del món: (JAPÓ, EEUU: Philadelphia, Harward, Sant Louis, Missouri, Indianàpolis. ITÀLIA: (Reggio Emilia ) per formar-se directament dels investigadors de les teories més avançades sobre el desenvolupament del cervell humà. Autora del llibre “Una experiència a compartir: Las inteligencies Múltiples en el Colegio Montserrat"

 Bernie Dodge Professor of Educational Technology, San Diego State University  Creador de les WebQuest 
http://about.me/berniedodge

Ramón Doménech: Profesor de músicaAsesor de formación permanente del CPR MAR MENOR. Coordinador del grupo DIM_LEVANTE. Autor de la WebQuest "El inicio musical" miembro de la Comunitat Catalana de WebQuest y traductor del curso " WebQuest: una metodología para trabajar con Internet en el aula"

José Luis Fierro: professor de secundària de Ciències Socials i membre de la Comunitat Catalana de WebQuest.Creadors de WebQuest, i d'altres projectes i estratègies didàctiques com les activitats TAF (treballem amb fonts) coordinador del projecte La Guerra del Francès.  

Mercè Genís. Mestre i assessora en Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement, Departament d’Educació (Vallès Occidental). Formadora i coordinadora del seminari de coordinadors d’informàtica de Sant Cugat. Membre de la Comunitat Catalana de Webquest. 

Maria Ivanova. Disseny gràfic a l'Escola Massana de Barcelona i graduada multimèdia per la Universitat Oberta de Catalunya. Té especial interés en estàndars web, accessibilitat i usabilitat, com també arquitectura de la informació i 
programació en ActionScript. Desenvolupa la tasca artística de fotografia i pintura. Webmaster del portal de
 la Comunitat Catalana de WebQuest

Maria del Mar Lluelles, professora d’informàtica de l’IES-SEP Caparrella de Lleida, formadora del Departament d’Educació, formadora del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià, formadora del Curs d’Aptitud Pedagògica (ICE de la UdL) i membre de la Comunitat Catalana de WebquestCol.laboradora del Projecte Espurna. 

http://about.me/mlluelle

Carme Miró. Compositora i professora de Música. Membre de la Comunitat Catalana de WebQuest Formadora del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.Menció d’honor del V Premi a la recerca i la Innovació educatives Angeleta Ferrer Sensat Coordinadora del projecte WEBDEMUSICA

Imma Palahí. Mestra de primària, educació especial i educació infantil. Actualment treballo al CEIP BRASIL de Barcelona. Estic al càrrec de l’aula de ciències des del curs 2007. Coordinadora de la comissió de ciències des del 2006. A terme el projecte de ciències de l’escola, i el projecte de l’agenda21 escolar. Formo part del grup de treball de WebQuest per educació infantil. Creadora de les icones de les CCBB , autora de WebQuest i Clics d'infantil.  

Anna Pérez: Mestra i coordinadora de la web de l'escola Collaso i Gil i membre de l’equip coordinador de Ravalnet i de la XeR (xarxa educativa del Raval). Formadora del Departament d’Educació i coautora del llibre “Projectes Telemàtics a l’educació primària, un recurs per transformar l’escola”. Creadora de diferents materials de formació sobre estratègies Tic a l’ensenyament i dins el projecte Xtec Ràdio. Membre de l’associació webquescat


Isabel Pérez : Doctora por la Universidad de Granada. Actualmente es responsable provincial del Programa Plurilingüe. Anteriormente ha sido coordinadora del Proyecto Bilingüe del Centro IES de Moraleda de Zafayona, de la misma localidad en la provincia de Granada. Durante los últimos quince años ha combinado su labor docente y de investigadora en varios niveles educativos. Ha trabajado como formadora de formadores especializada en el tema de las TIC. Obtuvo el premio Sello Europeo a la innovación en la enseñanza de Lenguas en dos ocasiones, en el año 2003 por su participación en el proyecto I+D Adelex y en el año 2005, en la modalidad B del premio por su trayectoria profesional global en el campo de la enseñanza de las lenguas y la innovación. Además durante 3 años (2005-2008) desempeñó el cargo de coordinadora de redes internacionales de elearning del Centro de Enseñanza Virtuales de la Universidad de Granada CEVUG. Desde el año 1997 desarrolla y mantiene una de las páginas web pioneras en el campo de la enseñanza del inglés Isabel’s ESL site.


Oriol Nogueras, professor de secundària de Ciències socials i autor de diverses webquest, activitats en l'entorn web, i diferents animacions i jocs  entorn la didàctica de la geografia i la història. Membre de la Comunitat Catalana de Webquest i actualment cursant el màster d'Educació i TIC a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

.
http://about.me/oriolnogueras