Accedeix a la plataforma eduteca!
El 25N, dia internacional contra la violència de gènere, està marcat al nostre calendari amb lletres liles... Unim les mans contra la violència de gènere, unim les mans per la igualtat!A les entrades i sortides, al llarg de les següents dues setmanes, podreu escoltar cançons reivindicatives amb un missatge molt clar: igualtat entre homes i dones.

Escolteu la nostra playlist d'Spotify del 25N!

TANGO

Na Gemma i n'Ícar ens han regalat un espectacle meravellós! Una història preciosa amb una interpretació teatral immillorable i un acompanyament musical de luxe... GRÀCIES!
1a part
2a part
3a part

Canta'm un conte va ser el nostre primer projecte de composició musical. Cada classe va triar un conte infantil, el va treballar a l'aula i va crear una poesia. A l'aula de música es van crear ritmes per a cada frase i es van composar les melodies que podeu escoltar al disc.

Canta'm un altre conte va ser el segon projecte de composició musical i va ser col·laboratiu amb l'editorial OQO. De la mateixa manera que al primer, cada classe va crear una poesia per a un conte i a l'aula de música es van crear els ritmes i les melodies de les 10 cançons del disc.