Entre les 15.30h i les 18 h es faran les explicacions, cada 30 minuts, sobre el funcionament de l'escola i també intentarem respondre les preguntes que en vulgueu consultar. 

CAMINS ESCOLARS: Informeu-vos sobre aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Maó.

Atenció: L'app de GestIB deixarà de funcionar en breu, però aquí et mostrem com poder continuar accedint a la plataforma des del teu dispositiu.

Voleu formar part de l'AFA del CEIP Sa Graduada?

Us convidam a fer el pagament de la quota anual de soci de l’AFA, que és de 30€. A més a més de gaudir dels descomptes en les activitats que s’organitzen, obtindreu descomptes en diferents establiments de la zona.


Informa't sobre les colònies de l'AFA per a Infantil i Primària. Trobareu la informació en aquesta presentació

colonies2024.pdf

Aquí podeu revisar els horaris i trobareu una descripció de les activitats

Amb aquest document, en contínua actualització, podeu anar conslutant les activitats complementàries i sortides que realitzaran els vostres fills i filles al llarg del curs 2023/24.

Horari d'atenció a secretaria (actualitzat 13/09/2023)

Si heu d'acudir al centre, en un horari diferent podeu demanar cita prèvia a: 971360430  ceipsagraduada.mao@educaib.eu


Secretària (Irene Prieto) / / Dill. 8:30-9:00h i 10:00-11:30h / Dim. 8:30-9:00h i 12:30-13:30h / Dix i Div. 8:30-9:00h

Aux. Administrativa (Montse Benítez) / Dill. 7:45-14:15h / Div. 7:45-14:15h 

---------------------------------------------------------

Directora (Amanda Camps) / Dill, Dx i Div. 8:30-9:00h / Dim. 8:30-9:00h i 12:30-13:30h

---------------------------------------------------------

Cap d'Estudis (Marta Cladera) / Dill. 8:30-9:00h / Dix. 8:30-12:00h / Dij. 8:30-9:00h

Accedeix a la plataforma eduteca!

Cliqueu a la imatge per visualitzar les lletres de les cançons i més cosetes...

Es tracta del tercer projecte de composició musical de l’alumnat de Primària i Infantil del CEIP Sa Graduada de Maó. Anteriorment en vam fer dos més: Canta’m un conte (2013/14) i Canta’m un altre conte (2015/16).

Coeducançons és una de les moltes accions de sensibilització que ha realitzat el nostre centre al projecte Unim les mans contra la Violència Masclista, amb la finalitat de promocionar la igualtat de gènere i prevenir la violència masclista als centres educatius.

Com ho hem fet?

Per realitzar aquest projecte, el claustre docent va fer una tria de contes tenint en compte els 8 eixos de la coeducació i es va assignar cada conte a un grup. Al llarg del 1r i 2n trimestre, cada grup de Primària va crear una poesia sobre el seu conte amb l’ajuda de les tutores i especialistes. Aquesta poesia havia d’estar formada per 4 quartets als quals s’explicaria la història en ordre (estrofes) i 1 quartet més en el qual es tractaria el missatge que vol transmetre el conte (Tornada)...

A Infantil, l’alumnat va crear les frases i les professores van donar forma a la poesia.

Una vegada realitzada la poesia, l’alumnat va anar posant ritme a cada frase, tenint en compte que comptàvem amb 8 pulsacions (2 compassos de 4/4)  per frase. Una vegada vam aconseguir posar ritme a tota la poesia, vam treballar el concepte de Dibuix Melòdic i entre tots/es vam intentar crear melodies amb un dibuix atractiu, jugant amb la seva direcció ascendent o descendent per donar una mica de sentit a les frases.

Quan ja vam aconseguir crear les nostres composicions, vam practicar a fons les cançons per estar preparats de cara a la sessió d’enregistrament de veus. Aquestes sessions es van dur a terme sempre respectant les mesures d’higiene, ventilació i desinfecció del material entre sessions...

El 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, està marcat al nostre calendari amb lletres liles... Unim les mans contra la violència de gènere, unim les mans per la igualtat!
Aquest curs, a més, el nostre projecte Coeducançons ha estat premiat amb el premi Meninas 2022, que reconeix el nostre treball coma centre en la prevenció de desigualtats de gènere i violència masclista.

Delegats i delegades de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària recollint el premi.

25N_2022_SaGraduadaMao.mp4