Recordatori: Entrades i sortides esglaonades

QUÈ FEM EN CAS DE PLUJA?

Els dies de pluja l'alumnat pot entrar directament al centre; les tutores esperaran a l'aula. L'alumnat de 3r a 6è entrarà directament per la porta de l'esquerra, mentres que l'alumnat d'Infantil, 1r i 2n entraran per la porta de la dreta i seran rebuts per mestres especialistes.

En cas de pluja, les famílies d'Infantil podeu acompanyar als vostres fills/es fins la porta de la dreta del pati.

PROTOCOL ESTABLERT D'ENTRADES ESGLAONADES

L’horari de les classes continua de 8’30h a 13’30h. La reixa de l'entrada estarà oberta de 8’25h a 8’40h.

Degut a la situació excepcional, derivada de la pandèmia COVID-19, les entrades i sortides al centre tornaran a realitzar-se de manera esglaonada per tal de garantir la distància de seguretat de l’alumnat. A l’hora indicada, cada grup s’ha de dirigir a la seva zona d’entrada a l’interior del pati, seguint les indicacions del professorat.

Per tal d’evitar aglomeracions a l’exterior de les instal·lacions del centre, demanem que acudeixin puntualment a l’hora establerta i es col·loquin a la zona d’espera habilitada per al seu grup. (La zona d’espera de P5, 1r i 4t serà dins el pati de davant) En el cas que l’alumne/a arribi tard, haurà d’esperar a que hagin accedit tots els grups (8:35h)

Recordem que els familiars no poden accedir al recinte escolar; les tutores acompanyaran l’alumnat a les entrades i sortides. A l’exterior del recinte s’ha d’intentar col·locar-se al llarg de la vorera del centre per evitar aglomeracions.

*Aquest horari d’entrades i sortides podrà ser modificat una vegada hagi començat el curs i s’hagi pogut avaluar la seva eficàcia.

Horari d'atenció a secretaria (amb cita prèvia):

Si heu d'acudir al centre, heu de demanar cita prèvia a secretaria: 971360430 ceipsagraduada.mao@educaib.eu


Secretària (Irene Prieto) - Dill. 8:30-10:00 / Dim. 12:30-13:30h / Dix. 8:30-9h / Dij. 11:30-13:30h / Div. 11:30-12:30h

------------------

Directora (Amanda Camps) - Dill. 8:30-9h / Dim. 8:30-9h i 12:30-13:30h / Dix. 8:30-9h / Dij. 8:30-9h / Div. 8:30-9h i 12:30-13:30h

------------------

Cap d'Estudis (Juan E. Vargas) - Dill. 8:30-9:30h / Dim. 12:30-13:30h / Dix. 12:30-13:30h / Div. 12:30-13:30h


Accedeix a la plataforma eduteca!

Cliqueu a la imatge per visualitzar les lletres de les cançons i més cosetes...

Es tracta del tercer projecte de composició musical de l’alumnat de Primària i Infantil del CEIP Sa Graduada de Maó. Anteriorment en vam fer dos més: Canta’m un conte (2013/14) i Canta’m un altre conte (2015/16).

Coeducançons és una de les moltes accions de sensibilització que ha realitzat el nostre centre al projecte Unim les mans contra la Violència Masclista, amb la finalitat de promocionar la igualtat de gènere i prevenir la violència masclista als centres educatius.

Com ho hem fet?

Per realitzar aquest projecte, el claustre docent va fer una tria de contes tenint en compte els 8 eixos de la coeducació i es va assignar cada conte a un grup. Al llarg del 1r i 2n trimestre, cada grup de Primària va crear una poesia sobre el seu conte amb l’ajuda de les tutores i especialistes. Aquesta poesia havia d’estar formada per 4 quartets als quals s’explicaria la història en ordre (estrofes) i 1 quartet més en el qual es tractaria el missatge que vol transmetre el conte (Tornada)...

A Infantil, l’alumnat va crear les frases i les professores van donar forma a la poesia.

Una vegada realitzada la poesia, l’alumnat va anar posant ritme a cada frase, tenint en compte que comptàvem amb 8 pulsacions (2 compassos de 4/4) per frase. Una vegada vam aconseguir posar ritme a tota la poesia, vam treballar el concepte de Dibuix Melòdic i entre tots/es vam intentar crear melodies amb un dibuix atractiu, jugant amb la seva direcció ascendent o descendent per donar una mica de sentit a les frases.

Quan ja vam aconseguir crear les nostres composicions, vam practicar a fons les cançons per estar preparats de cara a la sessió d’enregistrament de veus. Aquestes sessions es van dur a terme sempre respectant les mesures d’higiene, ventilació i desinfecció del material entre sessions...

Canta'm un conte va ser el nostre primer projecte de composició musical. Cada classe va triar un conte infantil, el va treballar a l'aula i va crear una poesia. A l'aula de música es van crear ritmes per a cada frase i es van composar les melodies que podeu escoltar al disc.

Canta'm un altre conte va ser el segon projecte de composició musical i va ser col·laboratiu amb l'editorial OQO. De la mateixa manera que al primer, cada classe va crear una poesia per a un conte i a l'aula de música es van crear els ritmes i les melodies de les 10 cançons del disc.

El 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, està marcat al nostre calendari amb lletres liles... Unim les mans contra la violència de gènere, unim les mans per la igualtat!A les entrades i sortides, al llarg de les següents dues setmanes, podreu escoltar cançons reivindicatives amb un missatge molt clar: igualtat entre homes i dones.

TANGO

Na Gemma i n'Ícar ens han regalat un espectacle meravellós! Una història preciosa amb una interpretació teatral immillorable i un acompanyament musical de luxe... GRÀCIES!
1a part
2a part
3a part