RWO ARA vzw

Het regionaal welzijnsoverleg (RWO) is jouw netwerkpartner. Het RWO neemt initiatieven om de welzijns- en gezondheidsactoren in jouw regio samen te brengen.

Het RWO probeert de samenhang tussen de sociale voorzieningen te versterken en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

Het RWO:

    • bevordert de samenwerking van welzijns- en gezondheidsactoren binnen de regio
    • is de neutrale draaischijf van regionale actoren en lokale besturen
    • ondersteunt deze actoren door het organiseren van gericht overleg, bevorderen van                netwerkvorming, werken aan deskundigheidsbevordering bij organisaties en overheden

In Oost-Vlaanderen zijn zes regionale ankerpunten het aanspreekpunt om deze netwerktaken te vervullen. Naast de werkingsgebieden van de andere RWO's: Eeklo, Sint-Niklaas, Gent, Dendermonde en Oudenaarde is er ons werkingsgebied Aalst.

De volgende steden en/of fusiegemeenten behoren tot ons werkingsgebied (zie afbeelding):Wil je graag een overzicht van de thematieken en projecten waarbinnen wij de afgelopen jaren actief waren? Neem dan een kijkje naar onze Jaarverslagen:

  • Klik hier voor het uitgebreide Jaarverslag 2016
  • Klik hier voor de brochure van het Jaarverslag 2016
  • Klik hier voor het uitgebreide Jaarverslag 2017
  • Klik hier voor de brochure van het Jaarverslag 2017

Sinds september 2016 engageert RWO ARA vzw zich om maandelijks een gratis e-nieuwsbrief op te maken en te verspreiden. Deze brief bundelt allerlei informatie over activiteiten en nieuws met betrekking tot welzijn en zorg in de regio Aalst, Ninove, Geraardsbergen en Zottegem. Klik hier voor het overzicht van al onze nieuwsbrieven.
Wil je zelf graag activiteiten of nieuws aankondigen via onze nieuwsbrief of website? Laat het ons weten via 

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
Comments