Medewerker Personeelsadministratie

Gent - 38 u/week - Onbepaalde duurHulpverlener Brugteam

Gent - 30,4 u(week - Bepaalde duur van 5 maanden

Opbouwwerker

Denderleeuw - 38 u/week - Onbepaalde duur


Coördinator Teledienst vzw

Ninove - Voltijds - Onbepaalde duur
Teambegeleider FAB team
Stafmedewerker

Aalst - 19,30u/week - Onbepaalde duur

 


Vrijwilligers studiebegeleiding

Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking. Voor elke burger, maar met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als medewerker personeelsadministratie maak je deel uit van het HR-team en ben je dé specialist en het aanspreekpunt voor alle vragen in verband met sociale wetgeving en personeelsadministratie van in- tot uitdiensttreding voor jouw CAW-teams. Verder sta je o.m. in voor een nauwkeurige en correcte loonadministratie door zelf mee in te staan voor de loonverwerking, de controle en de optimalisatie ervan.

Interesse? Vul online je sollicitatie aan vóór 10 februari 2018. Voor verdere vragen contacteer Caroline Leroy via vacature@cawoostvlaanderen.be of via 09 265 89 20

Bekijk hier de volledige vacature.Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking. Voor elke burger, maar met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als hulpverlener Brugteam richt je jou op dak- en thuislozen die de verankering met de reguliere hulpverlening ontbreken. Je gaat het contact aan en bouwt een vertrouwensrelatie uit op het tempo van de cliënt door in hun leefwereld aanwezig te zijn. Je behoudt een neutrale positie, bent het aanspreekpunt van de cliënt en gaat samen op pad om hem of haar naar de passende diensten toe te leiden. Je neemt dus geen individuele begeleiding op jou. Wel motiveer je de cliënt om hun hulpverleningsnetwerk terug te activeren of te herstellen en fungeer je als een brugfiguur tussen cliënt en hulpverlener.

Interesse? Vul online je sollicitatie aan vóór 1 februari 2018. Voor verdere vragen contacteer Caroline Leroy via vacature@cawoostvlaanderen.be of via 09 265 89 20

Bekijk hier de volledige vacature.Samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen wenst op korte termijn haar team van opbouwwerkers aan te vullen binnen het kader van haar samenwerkingsovereenkomst met het OCMW van Denderleeuw.

Als opbouwwerker voor het project 'Door schoolopbouwwerk bijdragen tot kwaliteitsvol onderwijs in Denderleeuw' werk je binnen de krijtlijnen van een vooraf vastgelegd actieplan aan de uitvoering van concrete acties en initiatieven die er vooral op gericht zijn om de kansen van maatschappelijk kwetsbare jonge gezinnen en hun kinderen te bevorderen.

Interesse? Stuur jouw c.v. en motivatiebrief t.a.v. Wouter Hennion (directeur) via info.oost-vlaanderen@samenlevingsopbouw.be en dit uiterlijk tegen 28 januari 2018.

Bekijk hier de volledige vacature.Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking. Voor elke burger, maar met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als verantwoordelijke voor de coördinatie van Teledienst, werk je onder de directieleiding en verantwoordelijkheid van het Bestuur van Teledienst. Je bent de eindverantwoordelijke voor de opvolging en uitbouw van een goed functionerende, doelgerichte en kwalitatief hoogstaande werking van Teledienst. Hierbij heb je permanent aandacht voor zowel de veranderende sociale noden alsook de behoeften gesignaleerd vanuit het CAW.

Interesse? Vul online je sollicitatie aan vóór 15 januari 2018. Voor verdere vragen contacteer Caroline Leroy via vacature@cawoostvlaanderen.be of via 09 265 89 20

Bekijk hier de volledige vacature.Het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking. Voor elke burger, maar met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Je wordt teambegeleider voor het Forensisch Ambulant Begeleidersteam. Het aanbod richt zich hier tot plegers van geweld-, vermogens- of seksuele delicten. De focus ligt op werken rond de feiten, ontwikkelen van gedragsalternatieven, werken aan herstel en aan het bevorderen van een stabiele levenssituatie.

Interesse? Vul online je sollicitatie aan vóór 15 januari 2018. Voor verdere vragen contacteer Caroline Leroy via vacatures@cawoostvlaanderen.be of via 09 265 89 20

Bekijk hier de volledige vacature.Ben jij gebeten door het thema 'gezondheid en milieu'? En heb jij voeling met kansengroepen? Wie weet ben jij de persoon die ons team volledig maakt! Een nieuwe start voor 2018? Aarzel niet en solliciteer!
Interesse? Stuur jouw motivatiebrief en c.v. naar Logo Dender vzw, Kareelstraat 100 bus 1, 9300 Aalst (t.a.v. Sophie Goetghebuer) of via mail naar sophie.goetghebuer@logodender.be en dit graag vóór 12 januari 2018

Bekijk hier de volledige vacature.

Vzw Leerkracht zoekt vrijwilligers voor het geven van studiebegeleiding aan kansarme kinderen met een leerachterstand uit de lagere school in de regio Aalst.

De volledige vacature vind je hier.