Dienstverlener Inloopcentrum

Gent Pannestraat - 19u/week - Vervangingscontract nav ziekte


Inspringer dienstverlener Inloopcentrum

Gent - via bijkomende contracten
Inspringer hulpverlener Crisisteam weekend (dag en nacht) en/of weekdag (nacht)

Gent Elyzeese Velden - via bijkomende contracten

Verantwoordelijke voor de coördinatie van Teledienst vzw - ad interim

Ninove - Voltijds (38u/week) - Vervangingscontract nav ziekte


Opbouwwerker voor de projecten 'Buurtweb, Workout en Buurtopbouwwerk Ten Rozen'

Aalst - Voltijds - Onbepaalde duur
Maatschappelijk werker

Ronse - Deeltijds - Onbepaalde duurInterne preventieadviseur

Gent - 19u/week - Onbepaalde duur

Begeleider

Ninove/Aalst/Dendermonde - Voltijds - Half okt 2018 tot mei 2019


Consulent-hulpverlener voor OSD Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen - Bepaalde duur


CAW Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Het inloopcentrum is een laagdrempelig ontmoetingscentrum. Als dienstverlener hou je het ontmoetingscentrum open en bouw je het uit tot een gekende plaats in de regio. Je hebt kennis van de doelgroep en de onderliggende dak- en thuisproblematiek is sterk aanbevolen. Jouw communicatieve vaardigheden en empathie zorgen ervoor dat je vlot sociale contacten legt met een heel divers doelpubliek in een multiculturele omgeving.

Interesse? Vul zo snel mogelijk jouw online sollicitatie aan. Voor verdere vragen, contacteer Caroline Laroy via vacatures@cawoostvlaanderen.be of 09 265 89 20.

Bekijk hier de volledige vacature.

CAW Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als inspringer kan je gevraagd worden diensten op te nemen bij ziekte of verlof van de vaste medewerkers. Je kan hierbij rekenen op bijkomende contracten, mogelijks geregeld via interimkantoor.
Je neemt geen individuele begeleiding op jou. Je motiveert de bezoeker om hun hulpverleningsnetwerk terug te activeren of te herstellen. Hiertoe organiseer je o.m. activiteiten in het ontmoetingscentrum al dan niet samen met externe partners.

Interesse? Vul online jouw sollicitatie aan. Voor verdere vragen, contacteer Caroline Laroy of Anita Naudts via vacatures@cawoostvlaanderen.be of 09 265 89 20.

Bekijk hier de volledige vacature.
CAW Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich recht tot de brede bevolking met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als inspringer wordt je ingeschakeld in het subteam weekend en nacht van het Crisisteam De Schelp. Je kan gevraagd worden diensten op te nemen bij ziekte of verlof van de vast medewerkers. Je kan hierbij rekenen op bijkomende contracten, mogelijks geregeld via interimkantoor.

Interesse? Vul online jouw sollicitatie aan. Voor verdere vragen, contacteer Valerie Verheyen of Monique Van Malderen (Teambegeleiders Crisisteam) of Caroline Laroy via vacatures@cawoostvlaanderen.be of 09 265 89 20.

Bekijk hier de volledige vacature.CAW Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als verantwoordelijke voor de coördinatie sta je o.m. in voor de coördinatie, supervisie en organisatie van werkingen/projecten eigen aan Teledienst (Spelotheek, PC-punt, sociaal restaurant, ...), voor het (bege-)leiden van de medewerkers-teamleden en voor de volledige werkingen in verband met de vrijwilligers i.s.m. het CAW.

Interesse? Vul online je sollicitatie aan. Voor verdere vragen, contacteer Caroline Laroy via vacatures@cawoostvlaanderen.be of 09 265 89 20.

Bekijk hier de volledige vacature

Samenlevingsopbouw zet in op het garanderen van grondrechten voor mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie. Opbouwwerkers doen dit door maatschappelijk kwetsbare mensen sterker te maken en samen met hen te zorgen voor een socialer lokaal beleid. Daartoe zetten ze projecten op waarmee ze naar duurzame oplossingen zoeken voor structurele maatschappelijke problemen. 

Als opbouwwerker werk je binnen de krijtlijnen van een vooraf vastgelegd projectplan en krijg je de verantwoordelijkheid over de realisatie van 3 projecten die zich situeren in de aandachtsbuurt 'Rechteroever Aalst' en de sociale huisvestingsmaatschappij 'Ten Rozen'.

Interesse? Stuur je c.v. en motivatiebrief ten laatste tegen 9 september 2018 t.a.v. Wouter Hennion (directeur) via info.oost-vlaanderen@samenlevingsopbouw.be

Bekijk hier de volledige vacature.
Als maatschappelijk werker bij Bond Moyson ben je o.m. verantwoordelijk voor het invullen en uitbouwen van een sociale dienstverlening in een eerstelijnsdienst, werk je volgens de principes van het maatschappelijk werken bevorder je het welzijn van het cliënteel. Verder ben je verantwoordelijk voor het indiceren van cliënten aan de hand van de Bel-profielschaal.

Interesse? Vul je gegevens in en laad je c.v. met motivatiebrief op onderaan deze website. Indien dit niet lukt, mail je beide documenten naar sollicitaties.bmovl@bondmoysons.be  en dit vóór 10 september 2018.

Bekijk hier de volledige vacature.
CAW Oost-Vlaanderen is een eerstelijnsorganisatie die zich richt tot de brede bevolking met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren in de samenleving.

Als preventieadviseur niveau 2 sta je o.m. in voor het coördineren, uitwerken en ten uitvoer brengen van het welzijnsbeleid, het bewaken en waarborgen van de technische veiligheid binnen de organisatie en het uitwerken van documenten ter ondersteuning van het veiligheidsbeleid. Je werkt hierbij in tandem met de stafmedewerker interne preventie. 

Interesse? Vul online je sollicitatie aan vóór 15 september 2018. Voor verdere vragen, contacteer Caroline Laroy via vacatures@cawoostvlaanderen.be of 09 265 89 20.

Bekijk hier de volledige vacature.
Fiola vzw biedt ambulante en mobiele ondersteuning aan personen met een beperking in de provincie Oost-Vlaanderen.

Als begeleider bied je o.m. ambulante, mobiele ondersteuning aan cliënten met een beperking volgens de organisatievisie, vertrekkende van de individuele ondersteuningsvraag en gelinkt aan een binnen de organisatie gehanteerde methodiek, ter bevordering van een kwaliteitsvol leven.

Interesse? Stuur je c.v. met motivatiebrief vóór 30 september 2018 t.a.v. de regiodirecteur Claudine Cardoen via claudine.cardoen@fiolavzw.be

Bekijk hier de volledige vacature.

Momenteel zijn er bij Oost-Vlaanderen open vacatures voor consulent-hulpverlener zowel bij de Sociale Diensten voor Gerechtelijke Jeugdhulp als bij de Ondersteuningscentra Jeugdzorg en dit op verschillende locaties (Gent, Dendermonde, Oudenaarde, ...). 

Het betreft tijdelijke contracten. De startdata van de verschillende vacatures zijn voorzien in de loop van de komende maanden.
Kandidaatstelling voor de vacatures kan door c.v. en een motivatiebrief te sturen naar isabelle.quintens@jongerenwelzijn.be

Bekijk hier het volledige vacaturebericht.Voor meer vacatures van CAW Oost-Vlaanderen met deadline september, klik hier