Vyöhyke-elokuva

>>>Katso elokuva tästä<<<Elokuvan ensi-ilta oli 10.3.2012 Kotimaisen Elokuvan Festivaaleilla Raaseporissa, lisänäytöksiä on toteutettu toukokuussa elokuvateatterissa sekä Finncon 2012 ja Ropecon 2012 -tapahtumissa. Elokuvan voit katsoa vaikka heti!
Youtubessa tai Indietaivaassa.


27. Huhtikuuta, 1986.

Tunnistamaton lentävä esine syöksyi maahan Linnakallion kylän eteläpuolella, synnyttäen yli tuhannen neliökilometrin laajuisen, hengenvaarallisen alueen, jossa luonnonlait ovat vääristyneet.

Tämä oli yksi kuudesta alueesta, jotka syntyivät yhden vuorokauden aikana Pohjoisen Euraasian ja Pohjois-Amerikan alueelle. Näitä alueita alettiin myöhemmin kutsua Vyöhykkeiksi.

Puolustusvoimien ja viranomaisten yritykset alueen evakuoimiseksi epäonnistuivat täysin.
Satoja sotilaita ja siviilejä kuoli, tai katosi jäljettömiin, eikä alueella asuneita ihmisiä koskaan löydetty.

Sotilaat eristivät vyöhykkeen täysin ulkomaailmasta.
Aitojen, vartiotornien ja ympärivuorokautisen vartioinnin avulla sotilaat estivät tehokkaasti ketään pääsemästä vyöhykkeelle, tai pois sieltä.
Tai niin he ainakin luulivat…

Vyöhykkeiden ympärille syntyi uudenlainen rikollisuuden laji, Stalkerit.

 
 
 
 

Stalkereiksi kutsutut henkilöt uhmaavat henkensä kaupalla sotilaiden luoteja ja vyöhykkeen vaaroja, etsiessään Artefakteja, vyöhykkeeltä löytyviä outoja esineitä, jotka eivät ole tästä maailmasta.

Fysiikan lakeja rikkovien ominaisuuksiensa takia artefaktit ovat haluttua tavaraa pimeillä markkinoilla, ja niitä ostavat tutkimuslaitokset, asevalmistajat ja jopa yksityiset keräilijät ympäri maailman…


Vyöhyke on kokoillan elokuva, jonka Ensi-Ilta oli 10.3.2012 Kotimaisen Elokuvan Festivaaleilla Raaseporissa.