Partiosynttärit

Kuva: Alina Ainola / Lounais-Suomen partiopiiri

Partiosynttäreitä ei järjestetä COVID-19-pandemian aikana. Jos kaipaat kuitenkin vinkkejä synttärien järjestämiseen ulkona, ole rohkeasti yhteydessä partiosynttarit.louhentytot@gmail.com.

Oletko aina pohtinut, mitä partiossa tehdään? Haluaisitko viettää synttäreitäsi hauskalla ja ennennäkemättömällä tavalla?

Hirvensalolainen partiolippukunta Louhen-Tytöt järjestää lasten ja lastenmielisten synttäreitä Turun alueella. Valittavanasi on jokin seuraavista paketeista.

TRUE SCOUT

Vietä juhlat partiohenkisesti ulkona Louhen-Tyttöjen kolon läheisyydessä Hirvensalossa. Me järjestämme ohjelman ja ruokatarjoilut. Hinta 80-120 euroa osallistujien määrästä riippuen.

SEMI SCOUT

Juhli syntymäpäiviäsi partiohenkisesti sisällä Louhen-Tyttöjen kololla Hirvensalossa. Me järjestämme ohjelman ja ruokatarjoilut. Ohjelma sisältää partiomielisiä leikkejä ja puuhastelua. Myös poskimaalaus on mahdollista järjestää. Hinta 75-115 e osallistujien määrästä riippuen.

EASY SCOUT

Vietä juhlat kotona tai muussa tutussa paikassa ja me järjestämme partiohenkistä ohjelmaa toiveidesi mukaan. Ruokailu ei sisälly hintaan. Poskimaalaus on mahdollista järjestää. Hinta 70-110 euroa osallistujien määrästä riippuen.

SPECIAL

Tulemme juhliisi avuksi toiveidesi mukaan. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Mm. Ohjelmia ja ruokailua on mahdollista muokata tapauskohtaisesti. Synttäreiden tulot menevät verottomasti suoraan partiolippukunta Louhen-Tyttöjen toiminnan tukemiseen. Partiosynttäreille osallistuvat eivät ole vakuutettuja meidän puolestamme

Hintataulukko

(Synttärisankari sisältyy osallistujiin, huoltajat tai muut aikuiset luonnollisesti eivät. Special-tapauksissa hinta sovitaan erikseen. Olemme käytettävissä Special-tapauksissa myös aikuisten juhlissa.)

Poskimaalauksesta veloitetaan lisäksi ylimääräiset 10 euroa.


Jos innostuit, ota yhteyttä: partiosynttarit.louhentytot@gmail.com.