Tervetuloa mukaan!

Perinteistä maapartiota jo vuodesta 1936


Kuva: Joni Kuusisto / Lounais-Suomen partiopiiri

Partio kuuluu kaikille, mikset siis liittyisi Louhen-Tyttöihin!

Louhen-Tytöt on vuonna 1936 silloisen Hirvensalon kansakoulun opettajan Martta Jalavan toimesta perustettu maapartiolippukunta tytöille. Lippukunnalla on juuret syvällä Hirvensalon maaperässä, missä se on toiminut jo yli 80 vuotta. Nykyään Louhen-Tytöissä kokoontuu viikoittain 12 ryhmää ja jäsenet osallistuvat aktiivisesti lippukunnan, Lounais-Suomen partiopiirin ja Suomen partiolaisten järjestämiin tapahtumiin. 

Järjestämme toimintaa kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Otamme uusia jäseniä mukaan ympäri vuoden, jos ryhmissä on tilaa. Uusia ryhmiä aloittaa joka syksy ja pyrimme perustamaan uuden lauman aina ensimmäisen luokan aloittaville tytöille. Louhen-Tytöt järjestää myös perhepartiota alle kouluikäisille lapsille.  Katso lisää Ryhmät -välilehdeltä!

Aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaan koska tahansa joko satunnaisesti tai säännöllisesti. Aikaisempaa partiohistoriaa ei tarvita vaan johtajisto perehdyttää uudet aikuiset lippukunnan käytäntöihin ja ohjaa koulutuksiin tarvittaessa. 

Huomioimme toiminnassa esteettömyyden ja saavutettavuuden. Meillä on lainavarusteita niitä tarvitseville ja myönnämme tarvittaessa jäsenmaksu- ja retkimaksuvapautuksia tai ohjeistamme niiden hakemisessa muilta tahoilta. 

Louhen-Tytöillä on myös voimassaoleva Kestävästi partiossa -tunnus.

Tutustu jäseneksi liittymiseen täältä!