Etusivu Nestorit

2015 Kevätkokouksessa päätettiin kerhon nimi muuttaa Kilpilahden Nestoreiksi.Nesteen Nestorit on perustettu 1979. Jäsenenä voi olla 
entisen Neste Oyj:n, nykyisen Neste Oil Oyj:n sekä Kilpilahden alueella toimivien kemian alan yhtiöiden palveluksesta vanhuus-, työkyvyttömyys- tai varhaiseläkkeelle päässeet eläkeläiset.

Kerhon tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää eläkeläisten kulttuuri- ja liikuntaharrastusta, hankkia ja julkistaa eläkeläisille tarpeellista tietoa ja olla yhteistoiminnassa yhtiön ja muiden eläkeläiskerhojen kanssa.

Kerho järjestää jäsenille:

-kuukausitapaamisia kuukauden neljäntenä keskiviikkona kesä- ja heinäkuuta lukuun- ottamatta yhdessäolon, ajankohtaisten esitelmien ja eläkeläisille tarpeellisten tietoiskujen muodossa.

-useamman kerran vuodessa teatteri- ja muita kulttuurimatkoja

-useamman kerran vuodessa matkoja mielenkiintoisiin kohteisiin

Kerhon kokouksista, tapaamisista ja tapahtumista ilmoitetaan jäsenille jäsenkirjeessä ja paikallislehdessä. Lisäksi tietoja on Nestorien kotisivuilla https://sites.google.com/site/nestoritporvoo/home

Perheenjäsenillä ja jäsenten leskillä on mahdollisuus osallistua kerhon järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin omakustannushintaan.

Kerhon jäsenmaksu päätetään syyskokouksessa. Se on toistaiseksi 15 € vuodessa. Jäsenmaksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan kerhon järjestämiin tilaisuuksiin.

 

Kerhon pankkiyhteys on PORVOON OSUUSPANKKI  

tili n:o

FI25 5358 0640 5625 72.


Jäsenmaksun pysyvä viitenumero on 1232, muista käyttää sitä
Comments