Formulari d'inscripció de voluntaris i participants en embarcacions

Formulari d'inscripció per participar activament a la commemoració del desembarcament a la platja de Montgat el 1705. Està adreçat a tota mena de participants, excepte els nedadors: navegants en caiacs, barques i altres menes d'embarcacions lleugeres i voluntaris que prendran part en les representacions o col·laboraran en les tasques logístiques.

Per raons de seguretat, la participació com a nedador o nedadora, portant una torxa encesa a la mà, que inclou sessions de preparació i entrenament, no és lliure. La inscripció està gestionada per l'entitat Life for Events, si vols afegir-te al grup, pots posar-te en contacte amb ells fent servir aquest enllaç.

També per raons de seguretat, la participació com a embarcació lleugera (caics i planxes de paddle-surf) la coordina el Club Marítim Montgat. Les torxes que faran servir les embarcacions s'han de demanar omplint aquest formulari i es podran recollir, juntament amb el sistema de suport descrit a la pàgina explicativa en el Punt d'Informació que s'instal·la prop de l'aparcament dels cotxes. La posició d'aquest Punt d'Informació es pot veure en la secció "Aparcament i instruccions per a embarcacions"

Les persones que faran els recorreguts per terra no s'han d'inscriure, simplement han d'aconseguir una torxa. Es pot aconseguir un "pack" de torxa i mocador de la Commemoració a les Associacions de Veïns i Veïnes que participen a la commemoració.
Les associacions que han confirmat la seva participació són les dels barris de: Casc Antic i Monsolis, Les Mallorquines, Les Costes, Can Maurici i Can Ciurana.