Lidmaatschap

Vraag je MCO lidmaatschap aan voor 2018!


MCO Oirschot gooit het voor 2018 over een andere boeg! We hebben het systeem aangepast en bieden de volgende mogelijkheden:


Optie 1: Trainingslidmaatschap, betaal 10 euro en ontvang een MCO strippenkaart. Voor elke training betaal je 8 euro baanhuur voor de kleine baan of 12 euro voor de grote baan. Wanneer je tien keer bent komen trainen en je kaart vol is betaal je voor de rest van het jaar geen baanhuur meer.


Optie 2: M(C)ON lidmaatschap, betaal 50 euro en ontvang een MCO strippenkaart. We bieden de mogelijkheid om het MON startbewijs via MCO Oirschot aan te vragen en doen daarvoor nog de nodige administratieve handelingen. Verder zijn de voorwaarden hetzelfde als optie 1. Voor elke training betaal je 8 euro baanhuur voor de kleine baan of 12 euro voor de grote baan. Wanneer je tien keer bent komen trainen en je kaart vol is betaal je voor de rest van het jaar geen baanhuur meer. 


Vul het onderstaande formulier volledig in. Let op, de inschrijving is pas geldig wanneer het formulier volledig is ingevuld en het totaalbedrag is overgemaakt naar rekeningnummer NL58RABO0115149651 ten name van MCO Oirschot te Oirschot. Eventuele vragen kunnen altijd gestuurd worden naar mco@live.nl. 


Klik hier voor het formulier