home


Een kennel waarin huiselijkheid en professionaliteit hand in hand gaan.


Welkom op de startpagina van onze Labradorkennel:
'From the Vicarage'.
De kennelnaam 'From the Vicarage' betekent: 'Uit de Pastorie'. We hebben die naam gekozen omdat wij jarenlang in een pastorie (= woning voor een predikant) hebben gewoond in verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Woerden. Ik zal ons even kort voorstellen; ons gezin bestaat uit Frans, Jitske, 4 volwassen kinderen en twee kleinkinderen. En al ruim 25 jaar maken ook labradors deel uit van ons gezin. Omdat Frans veel thuis werkt zijn de honden bijna nooit alleen, tussen de middag wordt er altijd een fikse wandeling gemaakt door Woerden. Jitske is verpleegkundige en werkt ongeveer 2 dagen per week. Haar vrije tijd brengt ze graag met de honden door. Ook de diverse trainingen worden door haar gedaan. 
Onze honden en de pups (als die er zijn) verblijven altijd bij ons in huis. Dit komt de baas - hond verhouding erg ten goede en ook de pups worden op deze manier optimaal verzorgd en gesocialiseerd. 
We zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland. We fokken met ouderdieren die voldoen aan de eisen van de NLV en de LKN en werken met het officiële koopcontract.