Spelers gezocht

Toneel spelen is hard werken. De tekst er in gestampt krijgen, begrijpen wie wat waarom zegt, al die verschillende bewegingen,  en twee repetities later verandert de regisseur weer eens van gedacht, grrr!
Je vergeet dat allemaal als je in de coulissen staat te wachten tot je op moet. En dan... twee, drie stappen en je staat in het volle licht. De eerste zin er uit persen en je bent vertrokken. Alles klikt in mekaar, de woorden vloeien, de posities zitten juist. En dan de voldoening van het applaus.

De pantoffelheld wordt een politie-inspecteur, de rechter is de dorpsgek en de moslim een kardinaal. Op de scène kan het allemaal.

We zoeken mensen die dit allemaal willen mee maken. Ervaring niet vereist, wel goesting en een beetje doorzettingsvermogen. Wat bieden we je? Twee repetities in de week, tekst om te blokken, twijfel, zenuwen en de kans om uit je comfortzone te stappen. 

Wil je het eens proberen? Heb je vragen? Neem contact op met Peter of Stef. Je vindt hun nummers hieronder
0474vijf92nul08

Alvast enige info:
  • We repeteren gewoonlijk twee keer per week, de data spreken spelers en regisseur onder elkaar af.
  • Ons lokaal ligt op het tweede verdiep en er is geen lift. 
  • De speeldata liggen nog niet vast, maar we hopen te spelen op 25 en 26 november en op 2 en 3 december 2017, telkens zaterdagavond en zondagnamiddag.
  • We spelen in Etterbeek, waarschijnlijk niet in de Maalbeek, maar niets is op dit ogenblik vastgelegd
Comments