Tule tuutoriksi!

Suurin osa meistä tämänhetkisistä Joen Severin tuutoreista eli vertaisohjaajista ei ole taustaltaan atk-ammattilaisia, vaan tietotekniikka on meille kiinnostava ja aivotoimintaa aktivoiva eläkeiän harrastus. Opimme myös toinen toisiltamme. Atk:ssa kukaan ei ole koskaan "valmis".

Tuutorin "toimenkuva" on väljä; opetan sitä, minkä itse osaan. Tarjoamme tuutoreille viikottain opetusta. Katso tarkemmat tiedot tuutorisivuilta.


Ikäihmisten atk-opiskelussa on stressaamaton, iloinen meininki, jossa huumorilla paikataan iän tuomat ongelmat. Tietokonetreffit ovat myös sosiaalisia tapahtumia, joissa on tilaa kuulumisten vaihdolle. Ikäihmisinäkin voimme vielä olla mukana oppimassa itse ja jakamassa oppimaamme.

Tuutoriksi kehitytään ensin aputuutorina toimimalla kokeneemmassa ohjaajatiimissä. Severin tuutorina opit itsekin koko ajan lisää tietotekniikasta ja pysyt mukana alan kehityksessä. Tuutorimme saavat koulutusta toivomistaan aiheista, vertaistukea ohjauksessa ja mahdollisuuden osallistua tuutoreille tarjottuun virkistystoimintaan.