Digi- ja väestötietoviraston logo, joka osoittaa yhdistyksen olevan valtakunnallisen digitukiverkoston jäsen.
Kuvassa näkyy vertaisohjaajan käsi, joka osoittaa kynän avulla tietokoneen näytöllä olevia google-haun tuloksia.

Joen Severi ry on vapaaehtoistoimintaan perustuva sitoutumaton senioreiden tietotekniikkayhdistys. Meillä autetaan ja opastetaan vertaistuen avulla pohjoiskarjalaisia ikäihmisiä tietotekniikkaan liittyvissä ongelmissa ja perustaidoissa. 

 Tue ohjaustoimintaa - Liity jäseneksi!

Tule tuutoriksi! - Tuutorisivut

AJANKOHTAISTA

Joen Severin syksyn ohjaukset ja ryhmät ovat käynnistyneet 

Joen Severin ohjaukset ja ryhmätoiminta ovat käynnistyneet syksyn 2023 osalta. 

Ohjauksemme toimii ajanvarauksella. Tarkemmat Ohjauspaikat ja -ajat löydät täältä.

Loppusyksyn alkeisryhmien ja täsmäpajojen aikataulut ovat nyt julkaistu. Ne löytyvät Ohjauspaikat ja -ajat välilehdeltä.

Muistathan varata ajan ennakkoon ohjaukseen! Toimistollamme ei ole tarjolla digiopastusta. SeniorSurf Etäopastuspalvelu

Haluaisitko digiopastusta kotoasi käsin? Valtakunnallinen SeniorSurf Etäopastus on palvelu, josta seniori voi pyytää etäopastusta digipulmiin. Etäopastusta voivat pyytää kaikki seniorit riippumatta siitä missä päin Suomea asuu. Opastus on maksutonta.

Soittamalla numeroon 044 7007101 (hinta pvm/mpm). Voit myös täyttää etäopastuspyyntölomakkeen ja saada lisätietoa palvelusta tästä linkistä: Etäopastus senioreille — SeniorSurf

SeniorSurf Etäopastuspalvelu palvelee normaalisti myös joulunaikaan. Joulupäivinä (ma 25.12 ja ti 26.12) sekä uudenvuodenpäivänä (ma 1.1.2024) opastuspalvelu on suljettu. Huomioithan, että etäopastuspyyntölomakkeiden käsittelyssä voi kuitenkin olla pientä viivettä joulupyhistä johtuen. 

Joen Severi ry,  Kauppakatu 23 A, 2. kerros, 80100 Joensuu.     p. 050 331 8052, 050 386 6678 tai 050 360 5051 joen.severi(a)outlook.com