Ο ΘΕΪΚΟΣ Προγραμματισμός και η πορεία του ανθρωπίνου γένους.

***************************************************************

***************************************************************

***************************************************************

1. Ο ΘΕΪΚΟΣ Προγραμματισμός και η πορεία του ανθρωπίνου γένους.

Μόλις προχείρως ετελείωσα ένα βιβλίον φιλοσοφικού και επιστημονικού περιεχομένου, το οποίον ονόμασα : ΘΕΪΚΟΣ Προγραμματισμός και η πορεία του ανθρωπίνου γένους:

Τούτο ασχολείται με την μελλοντολογία, και εξηγεί όλην την εξελικτικήν πορεία του Homo Sapiens (έμφρων άνθρωπος) από την αρχήν μέχρι το επίγειον τέρμα της, όπου η μελλοντική χρονική στιγμή του τέρματος είναι ακριβώς συντονισμένη να συμπέση με τον θάνατον του πλανήτου μας που θα επέλθη κατόπιν εξαφανίσεως της πυροσφαίρας και των παραγόντων της δηλ. του νερού και της ιδεώδους ατμοσφαίρας μας που είναι τα κυριότερα στοιχεία που συνετέλεσαν εις την εμφάνισιν της ανωτέρας μορφής ζωής με την συμπαράστασιν γνωστών και αγνώστων εξωγήινων στοιχείων.

Αρχικώς η Γη ήτο μία πυρακτωμένη σφαίρα η οποία με την πάροδον του χρόνου απέκτησε πολλά μαύρα στίγματα δηλ. σημεία σβησμένης λάβας τα οποία ενώθηκαν και σχημάτισαν τον πρώτον λεπτόν στερεόν φλοιόν ο οποίος με την πάροδον του χρόνου απέκτησε πάχος και ούτως άρχισε η πυρόσφαιρα να μικραίνει σε διάμετρο και να εντοπίζεται προς το εσωτερικό κέντρο της Γης.

Αρχικά η διάμετρος της πυροσφαίρας ήτο μεγάλη και δΓ αυτό υπερθέρμαινε τους χωμάτινους όγκους που την εκάλυπτον δημιουργώντας τοιουτοτρόπως χημικάς συνθέσεις και αλλοιώσεις που ευνοούσαν την απραγωγήν δηλητηριωδών αερίων μεθανίου (CH4).

Αργότερον όταν η πυρόσφαιρα απέκτησε μικροτέραν διάμετρον άρχισε να θερμαίνει ολιγώτερον τους χωμάτινους όγκους οι οποίοι υπό την επίδρασιν της καινούργιας χαμηλοτέρας θερμοκρασίας ευνόησαν την δημιουργίαν διαφορετικών χημικών συνθέσεων και αλλοιώσεων που οδήγησαν εις την παραγωγήν των υδρατμών (H2Q) οι οποίοι ανερχόμενοι εις την επιφάνειαν αντάμωσαν τα κρύα εξωτερικά στρώματα και μετετράπησαν εις νερό. Εντός του πρώτου αρχικού νερού με την βοήθειαν του κεραυνού ως καταλύτου επραγματοποιήθη η χημική ένωσις του μεθανίου(CH4) του νερού (Η20) του υδρογόνου (Η) και της αμμωνίας (ΝΗ3) που παρήγαγε το πρώτο αμινοξύ δηλ. το πρώτο μονοκύτταρο την πρώτην απλήν μορφήν ζωής.

Αρχικώς όταν η Γη εκαλύπτετο από αέριον μεθανίου και δεν υπήρχε ακόμη η ζωή, η επιφάνεια της επλήττετο συνεχώς από την κοσμικήν ακτινοβολίαν. Μόλις όμως εμφανίσθηκε το νερό και η ζωή, εμφανίστηκε αυτομάτως ο υπερασπιστής της λεπτής ζωής, από την κοσμικήν ακτινοβολίαν, εμφανίσθηκε καλύπτοντας την γη ένα αόρατον ηλεκτρονικόν προστατευτικόν στεφάνι, το οποίον ονομάζεται ατμόσφαιρα η οποία και αυτή σαν την ζωή παράγεται από την συνεργασίαν νερού και πυροσφαίρας και θα εξαφανισθεί μαζί με την ζωή και το νερό αφού τελειώσει ο προφυλακτικός της ρόλος που συμπίπτει με το τέρμα της κυήσεως και της εξελικτικής πορείας του ανθρωπίνου γένους το οποίον τότε θα αντιπροσωπεύεται μόνον, από μίαν πολύ μικράν ομάδα που θα είναι το πνευματικόν απόσταγμα του γένους μας δημιουργημένο από τα αμέτρητα φίλτρα του χρόνου και της φυσικής και προπαντός πνευματικής επιλογής και θα κατέχει τα μέσα να ξεφύγει στο διάστημα αναζητώντας εις την ερημιά του άλλους πλανήτες οάσεις και διαιωνίζοντας τας πνευματικός ικανότητας του γένους μας και του πλανήτου μας. Όπως είναι λογικό, πρέπει να αμφιβάλλετε για την ορθότητα των ερμηνειών μου και των πνευματικών μου ικανοτήτων, όπως μην ξεχνάτε:

On ne peut pas reussir dans I’ invention que si vous abordez le probleme avec la fraicheur d’ esprit du profane.

Mais si I’ invention est en general I’ oeuvre d’ un non specialiste elle n’ en represente pas moins le couronnement d’ un effort incessant.

Οι επιστήμονες δεν είναι εις θέσιν να καταλάβουν τον ΘΕΪΚΟ προγραμματισμόν και την επίδρασιν του επί της πορείας του γένους και να δώσουν μίαν σωστήν ερμηνείαν διότι μεν έχουν τεχνικά επιτεύγματα, δεν έχουν όμως την σωστήν ανάλυσίν των διότι λείπουν οι φιλοσοφικές θεωρίες και η επέκτασίς τους δηλ. τους λείπει ο οραματισμός. Νομίζω ότι έχω την πνευματικήν ικανότητα και την δύναμιν της σκέψεως για να συνθέτω το σύνολον των θεωριών και να ανευρίσκω το ουσιώδες και το κύριον.

Αντελήφθην την έκτασιν των επιστημονικών κατορθωμάτων και πιθανώς μπόρεσα να φθάσω στις ανώτερες βαθμίδες σκέψεως και ερμηνείας.

Ως απόδειξις της πνευματικής μου ορατότητος και της πρωτοτυπίας των ερμηνειών μου θα σας περιγράφω εν συντομία ένα μόνον θέμα από το βιβλίο μου.

Το ανθρώπινον γένος από την αρχήν και μέχρι το τέρμα της πορείας του ακολουθεί ένα διάγραμμα σχετικά με τον αριθμητικόν του όγκον ο οποίος υπόκειται εις αριθμητικός διακυμάνσεις, ανάλογες με τις διάφορες χρονικές στιγμές της πορείας του γένους μας επί της διαδρομής του.

Το εν λόγω διάγραμμα έχει το γεωμετρικόν σχήμα του ρόμβου.

EIKONA

Η πορεία αρχίζει από το Α και τερματίζεται εις το Δ.

Εις το σημείον Α προ 500.000 ετών εις την μέσην πλειοστόκαινο περίοδο κατά το τέλος του δευτέρου Παγετώνος εμφανίσθηκε ο πρώτος άνθρωπος ο λεγόμενος άνθρωπος του Πεκίνου που ήτο πρόγονος του

Homo Sapiens.

(Κατόπιν των ευρημάτων και των ανακοινώσεων του Ρίτσαρντ Δίκαιη απεδείχθη ότι οι πρώτοι άνθρωποι εμφανίσθηκαν προ 2.600.000 ετών). Μόλις εμφανίσθηκε διέμεινε εις το σημείον Α που είχε πολύ μικράν χωρητικότητα, άρα οι πρώτοι άνθρωποι ήσαν ολίγοι. Μετά πάροδον αιώνων το γένος προχώρησε επί της διαδρομής της αριθμητικής του αυξήσεως και εγκατέστησε επί της γραμμής ΟΠ η οποία έχει μεγαλύτερον μήκος και χωρητικότητα από το σημείον Α. Άρα το γένος πλήθυνε σημαντικά. Εν συνεχεία της πορείας του και της συνεχούς αριθμητικής του αυξήσεως διέμεινε επί της γραμμής ΛΜ μεγαλυτέρας σε μήκος και χωρητικότητα της προηγουμένης, άρα η αριθμητική αύξησις του γένους συνεχίσθηκε και θα συνεχισθεί αφού το γένος εις την πορείαν του θα περάσει σταδιακώς σε διάφορες χρονικές στιγμές από τις γραμμές ΣΤ, ΚΡ μέχρι την γραμμήν ΒΓ εις την οποίαν το γένος θα φθάσει εις την ακμήν της αριθμητικής του αυξήσεως και μετά θα επέλθει μία ΓΡΗΓΟΡΗ μείωσις της αριθμητικής του ικανότητος κατά πρώτον λόγω φυσικών αιτιών και δεύτερον λόγω της πνευματικής επιλογής που θα επιβάλει ο ΘΕΪΚΟΣπρογραμματισμός με την συνειδητήν συμπαράστασιν των ανθρωπίνων πνευματικών πυρήνων.

Το σημείον του τέρματος «Δ» θα κατοικείται σαν το σημείον της αρχής «Α» μόνον από μίαν πολύ μικράν ομάδα ανθρώπων. Το σημείον «Α» κατοίκείτο από ανθρώπους κατωτάτης πνευματικής στάθμης. Το σημείον «Δ» θα κατοικείται από μίαν μικράν ομάδα ανθρώπων με τρομερόν πνευματικήν ακτινοβολίαν η οποία θα είναι το πνευματικόν απόσταγμα του γένους μας, έτοιμο με άριστα αστρικά σκάφη να ξεφύγει εις το διάστημα, αφού προηγουμένως σαν το κλωσσόπουλο θα έχει τερματίσει την περίοδο της κυήσεώς του εις αυτό το μεγάλο καρπερό αυγό του διαστήματος που εμείς ονομάζομεν Γην διότι το σημείον «Δ» είναι ακριβώς συντονισμένο με την χρονικήν στιγμήν του θανάτου του πλανήτου μας ως συνέπεια της εξαφανίσεως της πυροσφαίρας και των παραγόντων της ήτοι του νερού και της ατμοσφαίρας κύρια στοιχεία της συντηρήσεως της ζωής. Εν παραλληλισμό) με το κλωσσόπουλο - την τροφήν του και το προστατευτικόν κάλυμμα του αυγού το νερό για μας είναι ότι είναι το ασπράδι για το πουλάκι δηλ. η τροφή και ατμόσφαιρα είναι ότι το τσούφλι του αυγού για το πουλάκι δηλ. ένα ισχυρό προφυλακτικό κάλυμμα. Ο τερματισμός της τροφής του πουλιού είναι ακριβώς συντονισμένος με τον τερματισμόν της κυήσεώς του. Το ίδιο θα συμβεί και σε εμάς. Το πουλάκι εντός του αυγού, προ της τελικής του εξόδου υπόκειται εις έναν φυσικόν έλεγχον για να διαπιστωθεί η ωριμότης του και η ικανότης του να ανταποκριθεί μελλοντικώς με επιτυχία εις τους εξωτερικούς κινδύνους και εις την πάλην για την επιβίωσιν. Αυτός ο έλεγχος συνίσταται εις την ικανότητά του να σπάσει το χονδρό τσούφλι για να εξέλθει. Αν αποτύχει θα είναι ελαττωματικόν και θα πεθάνει εντός του αυγού διότι διαφορετικά δεν θα δυνηθεί να ανταποκριθεί εις τον εξωτερικόν ανταγωνισμόν και ταυτοχρόνως θα παράγει με την σειράν του ελαττωματικούς απογόνους, πράγμα που η φύσις πάντα καταπολεμά. Ο δικός μας μελλοντικός έλεγχος θα είναι η ικανότητά μας να διασττάσουμε το φράγμα της βαρύτητος και της έλξεως του πλανήτου μας και του ηλιακού μας συστήματος, για να εξέλθουμε πέραν αυτού εις το μακρινό σκοτεινό και αληθινό διάστημα το οποίον δεν θα φωτίζει πλέον λόγω τεραστίας αποστάσεως ο ήδη γηρασμένος ήλιος μας.

Ο ΘΕΪΚΟΣ προγραμματισμός για να βοηθήσει το γένος εις την πνευματικήν του πρόοδον έχει προγραμματίσει την μοίρα ενός ποιοτικού άρρενος ατόμου και αναλαμβάνει ο ίδιος την πνευματικήν διάπλασιν του εν λόγω ατόμου από το οποίον η ανωτάτη πνευματική ακτινοβολία ανθίζει και ξεπηδά μόνη της γύρω από την ηλικίαν 35 - 45 ετών και κατόπιν το εν λόγω άτομον υποκύπτει στην κρίσιν της μέσης ηλικίας και πεθαίνει νέον όπως ο Μότσαρτ, ο Ραφαήλ, ο Σοπέν, ο Ρεμπώ, ο Πάρσελ, ο Βαττώ και άλλοι. Διότι όσο περισσότερον συγγενεύει ο δημιουργός με την μεγαλοφυΐα τόσο εντυπωσιακότερος είναι ο αριθμός των παρατηρούμενων θανάτων εις το μέσον της ζωής και ο οποίος πραγματοποιείται εις το μέσον της τετάρτης δεκαετίας ως το τέλος της. Εις αυτήν την περίοδον της μέσης ηλικίας οι μεγαλοφυείς υπόκεινται εις αλλαγάς τοιαύτας δραστικής φύσεως, ώστε να πρέπει να υποθέτει κανείς το πέρασμα από μίαν περίοδον βιαίας αναστατώσεως. Οι μεγαλοφυείς είναι τα ζωντανά ορόσημα που συντελούν εις την σημαντικήν πνευματικήν εξέλιξιν, όμως ταπεινώνονται συνεχώς διότι ο στοχασμός τους δεν ευθυγραμμίζεται με την πλειοψηφίαν, που το ανώτατο πνευματικό ταλέντο τους κάνει να διαφέρουν. Η μεγαλοφυΐα λέγει πάντα την τελευταίαν λέξιν της επιστήμης και της ανθρώπινης σκέψεως και δίνει μια προοπτική του μέλλοντος διότι δεν ημπορούμε π.χ. σήμερα να ζούμε το διαστημικό πείραμα χωρίς την προοπτικήν του. Επί του παρόντος ζούμε το πείραμα χωρίς την προοπτικήν. Δι’ ατό ο ΘΕΪΚΟΣ προγραμματισμός θα προκαλέσει την εμφάνισιν της μεγαλοφυΐας που θα εξηγήσει το πείραμα και θα μας δώσει και την προοπτικήν του μέλλοντος, διότι το πείραμα πάντα συνδέεται με την προοπτικήν, η οποία προ αυτής κομίζει και το ανώτατο πνευματικό ταλέντο, που θα την δώσει και εξηγήσει. Η έλλειψις προοπτικής είναι μεγάλο αρνητικό για δύο λόγους : ο πρώτος είναι ότι δεν διανοίγονται ορίζοντες για μίαν παραπέρα κατάκτηση της σκέψεως και της επιστήμης, ο δεύτερος είναι ότι δεν έχομεν μίαν συνθετικήν εικόνα των επιτευγμάτων που πραγματοποιούνται σήμερα γύρω μας και που έχουν δημιουργήσει έναν κόσμον θαυμαστόν τον οποίον όμως ο κόσμος δεν μπορεί να εξηγήσει. Η κάθε χρονική στιγμή, η κάθε εποχή είχε και την μεγαλοφυΐα της. Ο βαθμός της ποιότητος της κάθε μεγαλοφυΐας είναι ανάλογος με το σημείον επί της διαδρομής της πορείας μας που αυτή εμφανίζεται. Δηλαδή σε κατώτερους χρονικές στιγμές που συνορεύουν με <την αρχήν της πορείας μας θα είναι κατώτερες και αντιστρόφως θα είναι συνεχώς πιο ανώτερες όσο συνεχώς πιο κοντά εις το τέρμα της πορείας μας θα εμφανίζονται. Διότι κάθε ανώτερη χρονική στιγμή θα τους προσφέρει πολύ περισσότερα και ανώτερα συσσωρεύματα τεχνολογικά και επιστημονικά στοιχεία από την προηγουμένη χρονική στιγμή, τα οποία ο ανώτατος συντονιστής, βάσει των οδηγιών της προγραμματισμένης μοίρας του θα τα στοιχειοθετήσει και θα κατασκευάσει την συνθετικήν εικόνα όλων των πνευματικών επιτευγμάτων του ανθρωπίνου γένους.

Εις ολόκληρον την πορείαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν μόνον τρία σημαντικότερα χρονικά κρίσιμα σημεία.

ΕΙΚΟΝΑ

Το πρώτον χρονικόν σημείον είναι το «Α» δηλ. το κρίσιμον σημείον τηςεκκινήσεως της εξελικτικής μας πορείας το λεγόμενον κρίσιμον σημείον της αρχής της ηλικίας το οποίον και ξεπεράσαμε.

Το δεύτερον κρίσιμον σημαντικόν σημείον είναι το «Β» που αντιστοιχεί με την μέσην της εξελικτικής μας πορείας το οποίον θα προκαλέσει μίαν κρίσιν την λεγομένην κρίσιν της μέσης ηλικίας η οποία θα επηρεάσει μεν αρνητικώς τον αριθμητικόν όγκον του γένους που θα αρχίσει μια συνεχή μειωτικήν πορεία, όμως θα επηρεάσει θετικώς το πνεύμα του οποίου η πορεία προς την τελειότητα θα αυξηθεί. Εμείς τώρα ευρισκόμεθα αρκετά πλησίον του σημείου «Β».

Το τρίτον και τελευταίον κρίσιμον σημαντικόν χρονικόν σημείον είναι το «Γ» που αντιστοιχεί με το τέρμα της επιγείας εξελικτικής πορείας μας και θα συνοδευτεί από την κρίσιν της τελευταίας πνευματικής επιλογής.

Η κατάκτησις κατά σειράν των TpfwV αυτών κρίσιμων χρονικόν στιγμών κορυφών θα γίνεται ταυτόχρονα με αόρατες αλλά αισθητές, τρομακτικές, κοσμόίστορικές, πνευματικές και πληθυσμιακές επιλογές - δονήσεις, που εις το σημείον «Α» θα επιτρέψουν την σταδιακή αριθμητική και πνευματική αύξηση του γένους, εις το σημείον «Β» θα προκαλέσουν την ΓΡΗΓΟΡΗ αριθμητικήν μείωσιν του γένους ενώ ταυτοχρόνως θα αρχίσει μία πνευματική επιταχυνομένη πρόοδος και εις το σημείον «Γ» θα προκαλέσουν την τελικήν πνευματικήν επιλογήν από την οποίαν θαπαραμείνει μόνο μία πολύ μικρή ανθρώπινη ομάδα δηλ. το πνευματικό απόσταγμα του γένους, που θα του επιτραπεί η τελική και μόνιμη επιτυχής έξοδος εκτός του ηλιακούμας συστήματος, μακρυά από το νεκρό πλέον ουράνιον σώμα του πλανήτου μας. Ειςολόκληρον την εξελικτικήν μας πορεία μόνον δύο ανώτατες διάνοιες θα συμβάλουν περισσότερον από όλες τις άλλες εις την εξέλιξίν μας, Η πρώτη θα εμφανιστεί προτού φθάσουμε εις την χρονικήν στιγμήν «Β» δηλ. πριν από την κρίσιν της μέσης ηλικίας του γένους μας και θα διαγράψει, προγραμματίσει και εξηγήσει ολόκληρο το διάγραμμα της γήϊνης μας πορείας μέχρι του χρονικού σημείου «Γ».

Η δευτέρα ανώτατη διάνοια θα εμφανιστεί προτού φθάσουμε εις το τέρμα της πορείας μας δηλ. εις το χρονικόν σημείον «Γ» και με την σειρά του θα διαγράψει - προγραμματίσει και εξηγήσει το καινούργιο διάγραμμα της εξωτερικής μας διαστημικής πορείας και εξελίξεως μακριά από το άχρηστο πλέον αυγό της κυήσεώς μας.

Εις ολόληρον την πορείαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν όπως ήδη ανέγραψα μόνον τρία σημαντικά κρίσιμα σημεία τα οποία αντιστοιχούν με τας ημέρας κρίσεως, τα οποία όμως ούτε την πορείαν μας θα σταματήσουν ούτε και το γένος μας ριζικά θα εξαφανίσουν, απλώς μόνον θα προκαλέσουν τα δύο τελευταία κρίσιμα χρονικά σημεία (Β) και (Δ) από μίαν τρομακτικά ισχυρόν πνευματικήν επιλογήν.

Το πρώτο κρίσιμον σημείον είναι το (Α) δηλαδή το κρίσιμον σημείον της εκκινήσεως της εξελικτικής μας πορείας το λεγόμενον κρίσιμον σημείον της αρχής το οποίον έχομεν ήδη ξεπεράσει.

Το δεύτερον κρίσιμον χρονικόν σημείον είναι το (Β) το οποίον αντιστοιχεί με την μέσην της εξελικτικής μας πορείας και συγχρονίζεται με την αριθμητικήν ακμήν του γένους μας και με την ημέραν κρίσεως (Β) η οποία θα προκαλέσει μίαν τρομερόν και ανεπανάληπτον αριθμητικήν μείωσιν του γένους και μίαν ισχυροτάτην πνευματικήν επιλογήν. Εμείς τώρα ευρισκόμεθα αρκετά πλησίον του κρίσιμου χρονικού σημείου (Β).

Το τρίτον και τελευταίον επίγειον κρίσιμον χρονικόν σημείαν είναι το (Δ) το οποίον αντιστοιχεί με το τέρμα της επίγειας εξελικτικής μας πορείας και θα συνοδευθείαπό την τρίτην και τελευταία'/ ημέραν κρίσεως και την τελικήν επίγειον πνευματικήνεπιλογήν μας.

Εις ολόκληρη την πορείαν μας μόνο δύο ανώτατες διάνοιες (φιλοσοφικές) θασυμβάλουν περισσότερον από όλες τις άλλες εις την εξέλιξίν μας. Η πρώτη θα εμφανισθεί προ της χρονικής στιγμής (Β) δηλ. πριν από την ημέραν κρίσεως για να προετοιμάσει το γένος και να διασώσει τους ανώτατους πνευματικούς μας πυρήνας, επίσης θα διαγράψει, προγραμματίσει και εξηγήσει ολόκληρο το διάγραμμα της γήινης μας πορείας μέχρι το χρονικού σημείου (Δ).

Η δευτέρα ανωτάτη διάνοια θα εμφανισθεί πριν του τέρματος, δηλαδή προ του (Δ) και θα προετοιμάσει το γένος για την τελευταία γήινη επιλογή καθώς και για την τελικήν του έξοδον και θα διαγράψει, προγραμματίσει και εξηγήσει το καινούργιο διάγραμμα της εξωτερικής διαστημικής πορείας και εξελίξεώς μας, μακρυά από το πλέον άχρηστο αυγό της κυήσέως μας. Ολόκληρη η κίνησις και η πορεία του ανθρωπίνου γένους αποτελείται από τρεις φάσεις.

Η πρώτη φάσις περικλείεται μεταξύ της αργής (Α) και της μέσης της εξελικτικής μας πορείας (ΒΓ), η δευτέρα φάσις περικλείεται μεταξύ του (ΒΓ) και του τέρματος τηςπορείας μας (Δ) και η τρίτη και τελευταία φάσις είναι η μόνιμη έξοδός μας εις το διάστημα. Η χρονική στιγμή (ΒΓ) ανήκει ταυτοχρόνως εις την πρώτην και εις την δευτέραν φάσιν, είναι το τέρμα και η αρχή, το τέρμα της πρώτης φάσεως και η αρχή της δευτέρας.

Πρέπει να στέκει κανείς σε απόσταση από ένα αντικείμενο που παρατηρεί και εξετάζει για να αποκομίσει πλήρες σύνολον πληροφοριών.

Αυτό ισχύει στην φιλοσοφία που είναι η στάση σε μάκρος από τις λεπτομέρειες, για μία θεώρηση των πραγμάτων σε ευρύ φάσμα.

Αρχικώς η επί μέρους εμβάθυνση, είναι χρήσιμη για να ικανοποιηθεί το πάθος των λεπτομερειών, αλλά μετά χρειάζεται ένα βηματισμός προς τα πίσω, η απομάκρυνση, για να μπορέσει ο εξετάζων, να αντικρύσει τον ορίζοντα μαζί με τοπίο, εντός των οποίων βρίσκεται το εξεταζόμενον αντικείμενον, Μόνον τότε ο εξετάζων αρχίζει να βλέπει αληθινά και να γνωρίζει.

Η απόστασις λοιπόν είναι πάντοτε απαραίτητη για μία πλήρη γνώση του εξεταζομένου αντικειμένου.

Απαραίτητη για να γνωρίσει κανείς το παρόν, και βάσει αυτού να προσχεδιάσει το μέλλον.

Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει σε όλες του τις λεπτομέρειες το παρόν, διότι η απόσταση του η χρονική, από τον κύκλο των πραγμάτων που κυλούν γύρω του, είναι πολύ μικρή, και αυτή η μικρή απόσταση από το παρόν, ήτο πάντοτε το μεγάλο μειονέκτημα των φιλοσόφων, που δεν τους επιτρέπει να δουν καθαρά τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες του παρόντος και βάσει αυτών, να ανακαλύψουν τις λεπτομέρειες του μέλλοντος.

Αυτό το μεγάλο μειονέκτημα δεν το έχουν οι μεγάλοι εκλεκτοί, των οποίων η κύησις διαρκεί αιώνες και πραγματοποιείται, με την διασταύρωσιν πολλών γραμμών αίματος, διαλεγμένων βάσει των απαιτουμένων ικανοτήτων και πληροφοριών, που συγκεντρώνουν τα γονίδιά των (φορείς κληρονομικότητος).

Ούτοι κατέχουν την διαίσθηση (θεία φώτιση) που τους εκσφενδονίζει σε άγνωστους και μακρινούς δρόμους, με διαφορετική πνευματική γωνία ορατότητος που τους δίνει την δυνατότητα να δουν με το τρίτο μάτι του πνεύματος, τους μακρινούς ορίζοντες του μέλλοντος και τον πολύπλοκο μηχανισμό της ανθρώπινης κυήσεως.

Οι μεγάλες ιδιοφυίες όταν φθάσουν στην κρίσιν της μέσης ηλικίας, δεν έχουν απλώς την ηλικίαν των 40 ετών, αλλά πιθανόν, έχουν την καταπληκτικήν ηλικίαν των 10.000, 20.040, 50.040 ή και 100,040 ετών, ο πρόγονος του Hommo Sapiens ο λεγόμενος άνθρωπος του Πεκίνου, δεν ήταν πίθηκος, αλλά άνθρωπος και έζησε κατά την Μέση Πλειοστάκαινο περίοδο, δηλαδή, κάπου μισό εκατομμύριο χρόνια πριν από την εποχήν μας, κατά το τέλος του δευτέρου Παγετώνος. Ο Χόμο Σάπιενς (Homo Sapiens) εμφανίστηκε αργότερα, κατά τον τέταρτό παγετώντα.

Όσο πιο μεγαλυτέρας πνευματικής στάθμης είναι η εμφανιζόμενη διάνοια, δηλαδή, όσο αυτή εμφανίζεται πιο πλησίον του τέρματος της πορείας μας, τόσο πιο πολύ διήρκησε η περίοδος της κυήσεώς της, δηλαδή, η τελευταία ανωτάτη διάνοια που θα εμφανισθεί λίγο πριν από το τέρμα της πορείας μας η προγραμματισμένη από τον Θεό γραμμή του αίματός της επραγματοποίησε την πρώτη διασταύρωσή της, ακριβώς εις την αρχήν της πορείας μας.

***************************************************************

***************************************************************

***************************************************************