NARRADORS

LITTLE RED RIDING HOOD (Adaptació)

Narradores : Irene & Valle

Sinopsi: Un dels clàssics de la literatura popular amb autoria dels germans Grimm, però amb la peculiaritat de la llengua en la que s’explica (llengua anglesa). Conte dirigit especialment al públic infantil, però també a tots aquells que vulguin refrescar el seu anglès.

L'ERUGA GOLUDA

Narradora: Andrea Zayas

Sinopsi: Amb més de 12 milions de còpies venudes de l'edició original i traduït a més de 20 idiomes. Una eruga que, després de superar la rutina diària, descobreix la bellesa i la llibertat. Una història encadenada que parla de la bellesa, l'optimisme, la superació i una mica de prudència.

EL NÚVOL GRIS GRAS GROS.

Narradora: Andrea Zayas

Sinopsi: Un núvol que viatja per tot el món per poder descarregar tota l’aigua que ha anat emmagatzemant però tots tenen algún motiu perquè el núvol no plogui i cada vegada es va fent més gros i més gros. Al final veu en una flor gairebé tota pansida i gràcies les gotes aconsegueix revifar-la.

EL CUL D'EN JAUMET I ALTRES CONTES

Narradora: Assumpta Mercader

Sinopsi: Conte especialment adreçat a nens d'entre 0 i 3 anys.

PRESENTEM CONTES: EL GEGANT DE ZERALDA

Narrador: Margarida Falgàs i Sandra Roura, en llenguatge de signes.

Sinopsis: La Margarida Falgàs i la Sandra Roura ens presentaran contes per llegir. I tot seguit ens explicaran la historia del gegant de Zeralda. Un ogre molt ferotge que té molta gana i s’ho menja tot, sobretot nen i nenes. Un dia, però, descobreix el plaer de la bona cuina.

EN PATUFET I LA CAPUTXETA VERMELLA

Narrador: Alma i la mar de contes

Sinopsis: Ens presentarà dos clàssics dels Germans Grimm que la literatura infantil catalana ha fet ben seus a través de milers i milers d'edicions il·lustrades. Contes d'ara i de sempre de la ma d'Alma i la mar de contes.