Zomeravondconcert

Marigold Trio

27 aug. 2022

Op zaterdag 27 augustus 2022 begint om 20:00 uur het Zomeravondconcert in Beetsterzwaag, door “The Marigold Trio”, bestaande uit de professionele Top-musici: violiste Ruña ’t Hart, altvioliste Connie Pharoah en cellist Kalle de Bie. Het concert duurt een uurtje en biedt de gelegenheid te genieten van prachtige klassieke muziek, strijktrio’s, van o.a. Bach, Mozart, Schubert en Dohnanyi. Door de hoge ruiten van de historische Dorpskerk zien we het donker worden terwijl het slotakkoord klinkt. Daarna kunnen we napraten met elkaar en met de musici.


“The Marigold Trio” staat voor een gepassioneerde en oprechte aanpak van het kamermuziekrepertoire en speelt werken uit alle verschillende stijlperiodes. Daarnaast is het trio geïnteresseerd in samenwerking met andere kunstvormen en willen de musici klassieke muziek aan een nieuw, jong publiek presenteren. Kalle en Ruña leerden elkaar op jonge leeftijd kennen in het ensemble ‘the Fancy Fiddlers’ geleid door de bekende vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. Tijdens het Schiermonnikoogfestival voor jong talent ontmoetten ze Connie. Jarenlang speelden ze samen in verschillende kamermuziekbezettingen tot ze hun krachten besloten te bundelen in de vorm van een strijktrio.

Het concert wordt georganiseerd door Cultbee (St. Cultuur Beetsterzwaag) in samenwerking met de Heerenveense Kunstkring en IHMS (International Holland Music Sessions) en wordt o.a. financieel ondersteund door de Provincie Fryslân, donateurs, subsidiegevers en fondsen. Meer informatie, toelichting op de muziek en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl

Foto-bijschrift: The Marigold Trio, bestaande uit violiste Ruña ’t Hart, altvioliste Connie Pharoah en cellist Kalle de Bie.

De kaartverkoop is bij Cultbee en via Eventbrite

Toegangsprijs: € 10,- De prijs is inclusief BTW koffie of een drankje. Ontvangst vanaf 19:30 uur.

Datum: zaterdag 27 augustus 2022

Plaats: Beetsterzwaag, Dorpskerk (St.Martenskerk) , Hoofdstraat 15, 9244 CL Beetsterzwaag

Parkeren: gratis parkeren achter de Dorpskerk, Van Lyndenlaan 5, 9244 BV Beetsterzwaag

Aanvang: 20:00 uur; ontvangst vanaf 19.30 u

Einde: ongeveer 21:15 uur - het concert duurt een uur zonder pauze.

Entree: Concert € 10, - incl. 9% BTW (t/m 18 jaar: gratis)

Kaartverkoop – Online: bij Eventbrite https://Zomeravondconcert27augCultbee.eventbrite.nl
of per email: cultuur@cultbee.nl