Referenties

Nav de coachingsessies in 2012 aan de keulseweg.
 

Het voelt elke keer goed en gaat het makkelijker, maar dat hoort erbij denk ik. Vind het mooi hoe Suzan alles goed aanvoelt en op de juiste momenten met vragen komt.Vond het fijn te voelen hoe ik bij mijn gevoel kwam. En het verschil met als het niet lukt. Het was kort maar krachtig dit keer. Met meerdere inzichten.            Mei 2015


Feedback na een coaching sessie met paard Job:

Het was een geweldige ervaring voor ons allemaal. De tweede groep kwam zacht blozend en onder de indruk naar het huis terug en vertelden dat ze heel bijzondere dingen hadden meegemaakt.

Ik voelde me heel trots en blij dat ik leiding kon geven aan een onbekend paard en zo dicht bij Job durfde te komen. Het raakte me op verschillende manieren, vooral vroegere emoties over mijn familie kwamen boven.

Mei 2016

 

Onze oudste dochter, die haar emoties anders nooit openlijk toont, kwam met een vol hoofd bij jou en Job vandaan. Ze vertelde dat ze haar emoties de vrije loop had gelaten. Na de sessie heeft ze heerlijk geslapen.

De familiesessie de volgende dag, vonden we allemaal heel leuk. Het was leuk om zo met het gezin een doel te hebben en dat met Job te mogen ervaren.
Vrijwel iedereen wilde na deze ervaring met Job op de foto!
We kijken terug op een indrukwekkend weekend!

 Ik heb leren vertrouwen op de rol van het paard. Op zijn kracht, zijn eenvoud, zijn spiegel.Er zijn voor een ander. 

Zonder alles te weten, zonder dingen op te lossen. 
Gevoel hebben om te worden gehoord. 
Onvoorwaardelijk luisteren. 
Je eigen kwetsbaarheid kennen en er mee kunnen werken is je kracht. Wijze lessen deze dagen aan de keulseweg bij het coachen met paarden. 
Dan kun je er gewoon zijn, net als een paard.

Hij is!!!

Vandaag ervaren wat ik gisteren heb geschreven.

Ook als ( ervaren) coach blijft het goed om zo nu en dan zelf gecoached te worden. Met als overblijvend gevoel; dit is wie ik ben met mijn kwetsbaarheid, met al mijn emoties. 

Mijn positief gevulde rugzak helpt mij om een goede coach te zijn.

In liefdevolle harmonieuze relaties, sta 

ik on the top of the world!!!

Met mijn kikker (t) onvoorwaardelijk bij me!

 
 Mei 2015

Na een coachingsessie met een jonge vrouw die recent een dwarslaesie had opgelopen:
Ik heb genoten van de energie van Job. Beide zijn vredelievende aard als zijn vurige vrije rennen. Het was de mooiste beleving om hem te zien rennen in zijn vrijheid. Het was zeer therapeutisch zonder therapeutisch te zijn. Vredig en langzaamaan begin ik mijn nieuwe positie in de maatschappij te begrijpen. Dank je wel Job, voor deze ervaring. Mei 2016