VÄLKOMMEN TILL BRF ROSENHAGA! Senast uppdaterad 2024-07-18


Styrelsens Fortlöpande Arbete 2023–2024 – Kontinuerliga Framsteg och Förbättringar

Du hittar alltid information under respektive huvudrubrik på sidan av hemsidan.


Aktuella åtgärder och pågående arbeten:Vi kommer att tillhandahålla mer detaljerad information om varje punkt så snart de är klara. Vi önskar er alla en trevlig dag.


Styrelsen informerar: För att ta reda på vilka personer som utgör styrelsen eller för att komma i kontakt med styrelsen, vänligen klicka här. 

Lathund till port- och bokningssystem

Digital Lathund till port- och bokningssystem för att läsa digital eller skriva ut finns att hämta här. 

Nyhet 16/07

Pergola/grillplats 

Relaxen

Hej medlemmar i BRF Rosenhaga,

Vi vill informera er om att relaxen har blivit städad och kommer att öppnas igen från och med imorgon, onsdag den 17/7. Det är nu möjligt att boka relaxen igen.

Vi har också beställt sittmöbler till grillplatsen, men på grund av sommarstängt och leveranstider kommer dessa troligtvis inte att vara på plats förrän efter sommaren. Vi ber om ursäkt för att grillsäsongen därmed kommer att bli kort i år.

Vid den lilla platsen med pergolan kommer det finnas möjlighet till fler sittplatser framöver samt två bord för picknick eller för att bara njuta av en stund samt en liten grill.

Vid den stora pergolan kommer det däremot framöver att finnas flera sittplatser och två grillar så att fler kan grilla samtidigt. Dessutom kommer det finnas ett bord med en fastinstallerad barnstol så att även spädbarn kan delta i grillkvällar. Vi hoppas att alla kommer att trivas med våra underbara paviljonger.

Under sensommaren kommer vi också att plantera en del blommor, klätterväxter samt buskar för ökad trivsel.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen


Nyhet 12/07

Pergola/grillplats

Relaxen stängt för storstädning.

Kära medlemmar i BRF Rosenhaga,

Vi hoppas att ni trots den växlande och regniga sommaren har haft en avkopplande semester. Vi vill informera er om några uppdateringar och viktiga meddelanden.

Först och främst är vi glada att kunna meddela att pergolan nu är färdigställd. Tyvärr saknas det sittmöjligheter just nu, men dessa kommer att installeras vid ett senare tillfälle. Vi uppskattar ert tålamod och hoppas att ni kommer att få stor glädje av pergolan när allt är på plats.

Vi måste dessvärre också informera er om att grillplatsen inte kommer att kunna användas i år som vanligt. Vi beklagar de besvär detta kan orsaka och hoppas att ni har förståelse för situationen.

Ett annat viktigt meddelande är att relaxen har fått ljuddämpande plattor installerade för att minska ljudnivån och skapa en mer avkopplande miljö. Relaxen kommer att vara avspärrad för storstädning i början av nästa vecka, och vi ber er ha överseende med detta.

Vi vill också tacka alla som deltog i vårt senaste öppet hus och bidrog med värdefull input. Det är tack vare er engagemang som vi kan fortsätta förbättra vår förening.

Slutligen vill vi informera er om att vår förvaltare Martin Widmark har slutat sin tjänst. En ny förvaltare förväntas vara på plats till hösten. Under tiden kommer akuta ärenden att hanteras via Riksbyggens journummer.

Vi önskar er en fortsatt skön sommar, trots vädret!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen i BRF Rosenhaga


Nyhet 07/06

Elbilsladdplatser

Öppet hus

Månadsavgift

Hej alla medlemmar i BRF Rosenhaga,

Vi hoppas att ni alla har haft en härlig nationaldag med mycket sol och firande!

Inom en snar framtid kommer vi att öppna några av våra elbilsladdplatser för allmänheten mot en ökad elavgift. För er som redan hyr en plats kommer detta inte att innebära någon förändring av er avgift, som förblir densamma som tidigare.

Vi vill också påminna er om att ni alla har fått Rosenhagabladet och hoppas att så många som möjligt kan komma till vårt öppet hus den 3 juli kl. 17:00-18:30. Som ni har läst i Rosenhagabladet, kommer vi att höja månadsavgiften med 4% efter rekommendation från vår ekonom, relaterat till ökade räntor.

Här kan ni läsa den digitala versionen av Rosenhagabladet.

Vi vill även rikta ett stort tack till vår förvaltare Martin Widmark, som kommer att sluta. Vi önskar honom all lycka till i framtiden! 

Vi önskar er alla en härlig sommar och välförtjänt ledighet!

Med vänliga hälsningar, 

Styrelsen


Nyhet 23/5

Grillplatser

Hej alla härliga medlemmar i BRF Rosenhaga!

Sommaren är äntligen här och vi hoppas att ni njuter av soliga dagar och varma kvällar! 🌞

Medan vi förbereder våra nya och förbättrade grillplatser, hoppas vi att ni alla kan hålla humöret uppe trots byggstöket. Snart kommer vi kunna inviga våra nya pergolor med massor av glädje och doften av nygrillat!

Vi ser fram emot en fantastisk grillsäsong tillsammans och hoppas på många skratt och trevliga stunder i vårt fina område.

Ha en underbar sommar och glöm inte solkrämen!

Med soliga hälsningar,
Styrelsen för BRF Rosenhaga 🌸🌻🚴‍♂️🍔


Nyhet 14/5

Vårstädning och Cykelrensning

Grillplatser och Grönområde

Parkering och Ordningsregler

Kära medlemmar i BRF Rosenhaga,

Vi vill gärna dela några uppdateringar med er:

Vi vill även passa på att hälsa hur vackra våra körsbärsträd blev i vår. Det är verkligen en fröjd för ögat att se dem blomma! 

Vi önskar er alla en glad och trevlig maj!

Med vänliga hälsningar, 

Styrelsen för BRF Rosenhaga