VÄLKOMMEN TILL BRF ROSENHAGA!ParkeringenParkeringsfrågan har länge diskuterats i styrelsen och är en fråga som nu är högt prioriterad att lösa. Detta efter att fler medlemmar fått böter.Tills frågan är löst står skylten med 24h parkering kvar men den regeln gäller inte längre och du ska kunna stå så länge du önskar. Dock är parkeringen endast för oss boende på Rosenhaga och våra besökare.Vi ser att vi inom kort kommer ha en lösning och har redan fått in många goda förslag från er medlemmar som vi tackar för.

Bastu & RelaxBastun och relaxen är igång sedan en tid tillbaka och här hittar du information om bokning m.m.

Ny styrelseFlera nya ansikten i årets styrelse. Ni hittar alla här och deras roller.

Uppdatering Comhem-avtaletComhem har nu nått en långsiktig överenskommelse och ett flerårigt avtal med TV4 Media. Det nya fleråriga avtalet gäller TV4-kanalerna, C More och ytterligare valbara kanaler så som TV4 Fakta, TV4 Guld, TV4 Film och Sportkanalen. Avtalet innebär att kanalerna TV4 och Sjuan finns kvar i vårt grundutbud som tidigare, och en positiv nyhet är att de som tittar på Comhems nya digitaliserade grundutbud även kommer att kunna se TV4 och Sjuan via andra enheter, såsom mobiler, surfplattor & datorer. Detta gäller även om de inte har individuellt betal-tv-abonnemang. De extra kanalerna som Comhem gjort tillgängliga under förhandlingarna, kommer vara tillgängliga till och med den sista november. Individuell information om valbara kanaler & andra fördelar utifrån respektive abonnemangstyp, är alltid tillgängligt under ”Mina sidor” på comhem.se. All info finns dessutom på http://www.comhem.se/aktuellt

SopkasunernaNu är samtliga sopkasuner på området försedda med lås. Därmed får risken för såväl olyckor samt eventuellt obehörigt nyttjande, anses eliminerad. Lägenhetsnyckel gäller fortsättningsvis, alltså.