Repertoire

Big Band Heerde staat bekend om zijn lef: we zijn niet bang om nieuwe dingen te proberen. Daarom hebben we een wisselend repetoire op de standaard staan. Klassieke stukken als 'Almost  like being in love' wordt daarom afgewisseld met 'One trick pony'. Opgewekte en bekende nummers als 'Soul bossa nova' worden gespeeld na een rustig nummer als 'I'll be seeing you'. Ook worden de muzikanten uitgedaagd om hun vingers nog net niet te breken op nummers als 'In a mellow tone' (wat vooral voor de saxofonisten een uitdaging is) en wordt er een lange adem van de blazers gevraagd bij een nummer als 'Lex'. 

Onder het mom van 'van proberen kun je leren' plaatst de bandleider regelmatig nieuwe jazz stukken op de setlist, zodat het niet alleen uitdagend en afwisselend is voor de bandleden om te spelen, maar zal het voor de trouwe luisteraar elke keer weer een verrassing zijn wat de band bij een optreden ten gehore brengt.

Wilt u meer weten over ons repertoire of ben u nieuwsgierig naar onze sound? Heeft u een band nodig om uw evenement een muzikale omlijsting te geven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een geluidsopname of overleg over onze mogelijkheden. Big Band Heerde verzorgt een avondvullend programma, variërend van easy listening tot up-tempo.


Big Band Heerde: een band met lef!

Klik op de banner hieronder om contact met ons op te nemen!