Oude nieuwsberichten

Vol enthousiasme hebben we na lange tijd weer op mogen treden!

Wij openden vrijdagavond 5 november 2021 de 44e editie van het Heerder Jazzfestival met een afwisselende setlist samengesteld door onze bandleider Anne-Marie ten Heggeler.

Wij als band hebben ervan genoten en zo te merken het aanwezige publiek ook!

Op naar een volgend optreden!


4 juni 2022 is nog heel ver weg, mocht je ons al eerder willen horen spelen, houd je dan vooral niet in: neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een optreden te bespreken.

📷Benno Wonink, bedankt weer voor deze geweldige weergave in beeld!

Halve Marathon Zwolle

3 juni 2013

Aanstaande zaterdag spelen we tijdens de Halve Marathon van Zwolle. We staan van 19.00 uur tot 22.00 uur aan de Bagijnesingel.

Via onderstaande link is het parcours te zien. Wij staan op locatie 8.

Parcours Halve Marathon Zwolle 2013

Veluwse Waterweek

13 mei 2013

Big Band Heerde speelt op zondag 7 juli van 13.00 uur tot 15.00 uur bij de Veluwse Waterweek.

Nieuwe optredens

3 april 2013

2013 is nu al een goed jaar voor Big Band Heerde. Naast veel optredens in het vertrouwde Heerde spelen we dit jaar ook in Zwolle en Zutphen.

We treden 8 juni op tijdens het grote halve marathonspektakel in Zwolle. 23 juni wordt opgetreden op het festival Live at the Brons, waar het festival "The Best of The Big Bands" van eerder dit jaar in Heerde met dezelfde big bands nog eens dunnetjes wordt overgedaan.

Voor meer informatie: Live at the Brons

Foto van de week

12 februari 2013

Fotograaf Benno Wonink maakte prachtige foto's tijdens "The Best Of The Big Bands". Terecht dan ook dat zijn foto van onze saxofoonsectie in huis-aan-huisblad "De Schaapskooi" verscheen als "Foto van de week". Benno, namens Big Band Heerde bedankt voor de schitterende foto's van een geslaagd evement!

Foto's The Best of The Big Bands

8 februari 2013

Afgelopen vrijdag vond in het Dorpshuis in Heerde het fantastische bigbandfestival The Best Of The Big Bands plaats. Foto's hiervan zijn terug te zien op onze Facebookpagina of rechtstreeks op de pagina van fotograaf Benno Wonink.

BBH Heerde op Nieuwjaarsreceptie

17 december 2012

Big Band Heerde is gevraagd om op te treden op de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Heerde. Een uitnodiging waar we graag gehoor aan geven! Tussen 19.30 en 21.00 uur zal zowel de Big Band als het combo meerdere malen spelen.

Big Band Heerde op Rabo Jazz Festival

8 februari 2013

Big Band Heerde opent 2 november het Rabo Jazzfestival in Heerde. Wij spelen van 19.30 tot 20.15 uur in de foyer. Voor informatie over het festival, zie: Jazzfestival Heerde. Zangeres Odette is ook van de partij om enkele nummers mee te zingen.

Foto's SamenLoop voor Hoop

15 juli 2012

Op Facebook staan foto's van ons optreden op het evenement SamenLoop voor Hoop.

Optreden 11 juli gaat niet door

10 juli 2012

Vanwege de ongunstige weersverwachting is ons optreden op woensdagavond 11 juli geannuleerd.

Big Band Heerde treedt op met Odette

16 juni 2012

Zaterdag 23 juni aanstaande treedt Big Band Heerde als afsluitende act op tijdens de Samenloop voor Hoop. De big band zal bij één nummer worden bijgestaand door zangeres Odette uit Heerde. Odette is de artiestennaam van Sanne van den Bosch. Deze jonge zangeres timmert momenteel flink aan de weg. Bij Big Band Heerde zingt ze het nummer "Don't know why" van Norah Jones.

Foto's Koninginnedag online

7 mei 2012

Terwijl het buiten prachtig weer was, lokte Big Band Heerde eenvoudig de nodige bezoekers naar binnen met swingende klanken. De oranje hoedjes verhoogden de feestvreugde bij zowel publiek als muzikanten. Er werd lekker gemusiceerd voor en door liefhebbers in de voor Big Band Heerde zo vertrouwde ruimte. Dit leidde zowel tijdens als na het spelen tot uitsluitend tevreden gezichten. De foto's zijn te zien op Facebook. Klik HIER.

Surprise optreden

26 november 2011

Vrijdagavond 25 november werd de Jonge Soos Heerde verrast met een surprise-optreden van Big Band Heerde. In restaurant 't Soerel te Epe verzorgde de bigband een daverende set. Het publiek reageerde dolenthousiast. Na afloop kwamen direct de eerste aanvragen voor vervolgoptredens binnen.

Bigband Heerde opent Rabo Jazz met gastvocaliste

29 oktober 2011

Net als in de editie van 2010 opent Big Band Heerde ook in 2011 om 19.30 uur het Rabo Jazzfestival. Het publiek in de lounge kan rekenen op swingend nieuw repertoire. Herman Nijkamp zorgt ervoor dat de muzikanten hun beste muzikale beentje weer voorzetten. Als slagroom op de taart zingt trompettiste / vocaliste Annelore Horn het nummer The look of love.

Foto's culturele Uitmarkt

16 oktober 2011

De foto's van ons optreden tijdens de Culturele Uitmarkt van 10 september jl. staan nu online. Ze zijn gemaakt door onze trompettist Marcel Grootens die helaas zelf niet kon mee spelen.

Deelname Rabo Jazz definitief

10 september 2011

Gisteren werd bevestigd dat deelname aan het Rabo Jazz Festival in Heerde ook in 2011 definitief is voor Big Band Heerde. Als "lokale helden" mogen wij de avond openen. Op vrijdag 4 november speelt Big Band Heerde van 19.30 uur tot 20.15 uur in de foyer van het Dorpshuis in Heerde.

Kaarten voor het Rabo Jazzfestival zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Rabobank Noordoostveluwe voor € 15,00 (voor leden Rabobank € 12,50). De prijs van een kaartje aan de deur op de dag zelf is € 17,50

Seizoen 2011 / 2012

18 augustus 2011

Zaterdag 20 augustus begint voor Big Band Heerde het seizoen 2011/2012. Om 16.00 uur start de eerste repetitie in het Dorpshuis te Heerde. De bigband kan zich voorbereiden op optredens op korte termijn op de Uitmarkt, op "Overstekend wild" en op het Rabo Jazzfestival. Naast de eigen muzikanten zijn vooral nieuwsgierige toetsenisten van harte welkom op deze eerste repetitie.

Afsluiting seizoen

8 augustus 2011

Met het nieuwe seizoen alweer bijna voor de deur, eerst nog even een plaatje van de sfeervolle seizoensafsluiting. De laatste repetitie voor de zomervakantie vond bij één van de bandleden thuis plaats. Nadat de twee nieuwe muziekstukken Doxy en 'Nuff Said waren doorgenomen, was het tijd voor een goede Chinese maaltijd. Bij prachtig zonnig weer werd onder het genot van de nodige drankjes nagepraat over het afgelopen seizoen en al stiekem over de vakanties heen gekeken naar wat 2011 verder voor Big Band Heerde in petto heeft.