N O T Í C I E S


ORDENANÇA MUNICIPAL DE CIRCULACIÓ DE BICICLETES DEL AJUNTAMENT DE BARCELONA

Serveixen com orientacions, no es tracta de cap llei.
https://www.bicing.cat/sites/default/files/docs/article-14-bicicleta_ca.pdfCLASSES D'APRENDRE A ANAR AMB BICICLETA A LA BICIESCOLA D'ADULTS DEL BAIX LLOBREGAT:


Aquest video mostra com ho fem: http://vimeo.com/72054835
I ja veieu, mai és tard per aprendre a anar amb bicicleta. Nosaltres us n'ensenyem. Si de petit/a no en vau poder aprendre o fa molts anys que no hi heu anat, veniu a les nostres classes. Informació en aquest bloc: http://escolabicibaix.blogspot.com.es/

ATENCIÓ, CANVIEM EL DIA DE LES NOSTRES REUNIONS!

10 de set. 2011, 9:35 publicada per Bici Baix Llobregat   [ actualitzat el 19 de juny 2018, 12:26 ]

En principi ens reunirem a Cal Ninyo els Primer i Tercer de cada mes, els dimarts de 20 a 22h. Excepte a l'agost. Truqueu abans per confirmar la reunió.

CONTRA EL PROJECTE DE REGLAMENT DE CIRCULACIÓ DE MADRID

12 d’oct. 2009, 16:33 publicada per Bici Baix Llobregat   [ actualitzat el 27 de març 2013, 9:06 ]

Petit resum:

- vol obligar a circular als ciclistes sempre per la dreta per a donar més pas i velocitat als vehicles a motor que circulin pel carril de l'esquerra. Això farà que aquests vehicles no respectin la distància de seguretat per poder avançar una bicicleta.


- vol obligar als ciclistes a dur casc sempre, també en vies urbanes i, per tant, dins de les ciutats.  Això és molt més contraproduent que beneficiós tal i com diuen nombrosos estudis realitzats.


- el transport de remolcs i persones en la bicicleta estarà restringit en vies urbanes.


- tot aquest esborrany de llei no ha estat consultat a les associacions ni als usuaris, ni a tot el sector de la bicicleta i sense fixar-se en les normatives més exitoses de la majoria de països europeus.


A l'arxiu adjunt Regulacions anticiclistes 2013.pdf que teniu aquí sota hi trobareu més informació.

1-2 of 2