Kjære alle tennisentusiaster  -  Klubbstigen sesongen 2024


Tennisklubben inviterer alle interesserte til å delta i årets utgave av tennisstigen som varer til sesongslutt.

Klubbstigen er et konsept hvor man melder seg inn i en liga og får automatisk tildelt kamper mot spillere rundt samme ferdighetsnivå (både menn og kvinner i samme liga). Det er opp til enhver å bestemme hvor ofte man vil spille kamper - fra 2 kamper i uka til 1 kamp hver 2. uke. Man kan også velge perioder man er bortreist på ferie, slik at det ikke blir satt opp nye kamper i den perioden.


Etter en kamp rykker man opp eller ned på stigen avhengig av resultatet, og blir da sparret med nye motstandere rundt din plassering på stigen. På den måten blir man etter noen kamper sparret oftest med personer rundt sitt eget nivå, og får i tillegg spilt mot andre i klubben man ikke nødvendigvis hadde spilt mot utenom klubbstigen. De to tidligere utgavene av klubbstigen har vært en suksess!


Om du er interessert kan du lage en profil ved å bruke lenken under. Etter du har registrert deg må du søke opp Bekkelagshøgda tennisklubb og melde dere på klubbstigen. Om dere støter på problemer kan dere ta kontakt med Eivind Aabel på eivind.westrum.aabel@gmail.com. Han står for den praktiske gjennomføringen  av tiltaket.

Håper å se dere på tennisbanen!


https://sportconnexions.com/nb/tennis/leagues/