Bundeslang's Place

 
Hoofdpagina
 
 
Links naar gedeelten van de site en de daarbijhorende andere zaken. Ook het gedeelte waar je jezelf nu in bevindt staat in deze lijst:
 
De Nederlandstalige Homepagina van deze site.
 
English summary of this site.
 
Informatie over mijn Songs en andere zaken.
   
Hier vind je andere projecten zoals de volgordebeschrijver en de Competitieleer.
 
Mijn oude site. Hier vindt je wat informatie over the Fruity Loops Music Competitie.
 
Informatie over de Peoples Remix Competition.
 
De laatste verrichtingen van de Paraguaanse Competitie met wedstrijdverslagen.
 
De grootste onzin die er bestaat, veelal voetbal gerelateerd

Hattrick (website)
Een simulatieprogramma van voetbalwedstrijden, met Puntjeland als team.

Een league waarin 15 spelers van Engelse clubs geselecteerd zijn die punten opleveren aan de hand van hun prestaties in de Engelse competitie, met Puntjeland als team.
 
VG Remix sites.

Click here to view the English version. The other sections are dutch only, but you'll find a summary. For the Remixes from Bundeslang, check the Songs Page and the Stuff page.

 
Update 11-08-2018
Bambombim 20 Year:

Ter gelegenheid van het twintigjarige jubileum van Bambombim verscheen er op 11 augustus 2018 een Remix Album waarop 21 Songs van Bundeslang van de laatste 10 jaar staan. Het album duurt ongeveer 80 minuten.

Bundeslang CD Album:

Bambombim 20 Year.

CD Voorkant


01 - Just64 Helpin - Apples Pears & Banana's (Bundeslang's Remix)

02 - Asterix - A Desert in Flame

03 - Half Life 2 - Banana Bomb

04 - Gremlins 2 - Nilmerg

05 - Tactics Ogre - Ogres And Knights

06 - Lemmings - A Beast of A Song

07 - Donkey Kong - Hammer Time

08 - Treasure of Usas - Believing in Nothing

09 - Aleste 2 - Fly Away With Me

10 - Kevduke - Memories Of The Past

11 - NieR - Tribute to the Fallen

12 - Legend Of Legaia - Juno Is Alive

13 - Super Mario Bros 2 - Warts Palace Of Doom

14 - Godzilla + Undertale - Avoid Chidora To Find Megalove

15 - Mega Man 7 - I'm Happy That It's Warm Here

16 - The Incredible Machine 2 - A Tuna Leaf With Potatoes

17 - Sonic The Hedghehog 2 - Running Out Of Time

18 - NieR - Tribute to the Fallen (April Fools Remix)

19 - Duck Tales 2 - Disturbed Island

20 - Super Mario Bros 2 - Wart Is Now Dead

21 - Daniel Kandi + Alligator - The Perfect Match (Bundeslang's Remix)Wie is Bundeslang.
 
De werkelijke naam is niet Bundeslang, maar Kevin van Zutphen. Ik ben geboren op 16 november 1987 en ben afkomstig uit Nederland. De naam Bundeslang is een alias die ik op diverse sites gebruik.
 
Als Bundeslang maak ik af en toe Remixes met het programma Fruity Loops. Deze zijn niet van hoog niveau, maar het is leuk om te doen. Op de site, in de 'Songs and Stuff' sectie, kun je deze vinden. Er zijn een aantal Originals en Remixes van Video Games. Met deze remixes ben ik actief op www.ocremix.org, een website die gebasseerd op het remixen van Video Games. Op die site beheer ik de Peoples Remix Competition (PRC), een competitie met een rijke historie die al in 2003 begon. Diverse van mijn songs komen ook van die competitie af.
 
Naast Songs zijn er een aantal andere leuke dingen op te vinden, zoals de Competitieleer en nog wat andere zaken. Bekijk het Songs en het Stuff gedeelte.

 

27-02-2018: Beker voor Top Eleven Team Puntjeland

Voor het eerst in de ruim 3,5 jaar die Puntjeland actief is in Top Eleven heeft de ploeg de beker binnengehaald. In de finale werd FC Kwidzyn met 1-0 verslagen. Vlad Urda scoorde in de 75e minuut de enige treffer, nadat in dezelfde minuut Acevski van FC Kwidzyn (dat sterker was) een tweede gele kaart had gekregen (de eerste gele kreeg hij net iets eerder in de 70e minuut). Het was een groot succes, de coach besloot gedurende het seizoen alles op de beker te zetten. "Het was fijn om een keer niet vroegtijdig geëlimineerd te worden, toen we in de kwartfinale kwamen wilde we het ook afmaken ook. Ik kan me nog twee jaar geleden herinneren, we wonnen toen in de eerste halve finale met 1-0 maar verloren de tweede kansloos met 3-0, blij dat dit pijnpunt is weggevlakt."

De bekercampagne begon in de eerste ronde tegen Real Deal. Een sterke tegenstander, want deze ploeg had in het vorige seizoen de Champions League gewonnen. Puntjeland speelde toen in de poulefase ertegen en had geen kans, al ging Puntjeland wel als beste nummer twee door destijds, om vervolgens in de achtste finale te sneuvelen. Thuis werd het 3-2 voor Puntjeland en toen iedereen in de return dacht dat Real Deal er wel 'overheen zou lopen' pakte Puntjeland een ijzersterke 0-2 zege.

De eerste morgen na de avond dat Puntjeland in de competitie 1-1 speelde tegen FC Carnie was er een bekerwedstrijd tegen dezelfde ploeg. Ditmaal won Puntjeland met 3-1. Op vrijdagavond (vlak voor carnaval) was de return. Puntjeland verloor met dezelfde cijfers waardoor het op verlenging uitdraaide. FC Carnie gooide er wat wissels in, maar de goal viel in het voordeel van Puntjeland, 3-2.

De derde ronde (laatste 16) was Lio FC de tegenstander. Puntjeland speelde voor de derde keer eerst thuis, maar kon deze keer niet winnen, het werd 2-2. In de Champions League speelde Puntjeland ook al thuis tegen Lio FC en werd er met 2-3 verloren, de 2-2 was dus wel een verbeterpunt. Maar de grootste slag kwam in de uitwedstrijd. Puntjeland won opvallend makkelijk met 0-3, een regelrechte sensatie. Ook in de CL werd de uitwedstrijd gewonnen (1-2), maar Lio FC eindigde boven Puntjeland dat in de EL terecht kwam en daar uiteindelijk de kwartfinale zou halen.

In de kwartfinale was Broken FC de tegenstander, Puntjeland begon ditkeer met een uitwedstrijd. Direct was er resultaat: 1-2 winst. De return eindigde in 2-2, Puntjeland kwam twee keer voor en zag Broken FC twee keer gelijkmaken, maar de 2-3 bleef gelukkig voor 'het groene leger' uit.

Na FC Carnie trof Puntjeland in de halve finale opnieuw een tegenstander uit dezelfde competitie. Grashoper staat in tegenstelling tot FC Carnie boven Puntjeland en is in titelstrijd. De eerste wedstrijd bij Grashopper eindigde in 2-1 voor Grashopper, een 1-0 achterstand werd weggepoetst, maar de 2-1 niet. Alles moest dus gebeuren in de thuiswedstrijd, Puntjeland koos voor een harde, zeer aanvallende, taktiek en die werpte zijn vruchten af. Na een half uur was de tussenstand 2-0 en dat werd ook de eindstand. De finale was bereikt. De avond voor de finale gaf Puntjeland opnieuw een tik door in de competitie de uitwedstrijd met 1-2 te winnen.

De finale, 27 februari 2018. De eerste in de historie voor Puntjeland. En dat in het 50e seizoen van Puntjeland, het jubileum krijgt dus een mooi cadeautje. Zoals het hoort bij een finale was de wedstrijd niet om aan te zien, maar het was Vlad Urda die Puntjeland deed juichen na de goal in de 75e minuut. Het was keeper Igor Mandic die uitgroeide tot de man van de wedstrijd. Juan Carlos Mansilla stond linksback, Bram Vermunt en Klaas Özer (twee jongens uit de jeugd) stonden centraal achterin en doelpuntenmaker Vlad Urda was rechtsback. Als defensieve middenvelder stond jeugdspeler Kevin van der Veeke opgesteld. Viorel Nastasie en Mohammed Fettouhi stonden links en rechts half. Centraal op het middenveld stonden opnieuw twee jeugdspelers, Ivo Janssen en Patrick van van Meegen. Ivo Janssen kreeg in het weekend nog een geweldige aanbieding om voor veel geld Puntjeland te verlaten, maar legde deze naast zich neer. Erik Roja de La Vega was de diepe spits die niet veel gevaar stichtte maar wel degelijk nuttig was voor de ploeg. Aanvallende middenvelder Franz Ewald Gill stond in veel wedstrijden in de basis maar was geschorst voor de finale. De tactische omzetten (een extra centrale middenvelder) bleek de juiste keuze.

Bekerwinst was het bewijs van de keuze voor de jeugd. Puntjeland koopt niet al te veel spelers maar laat liever jeugd doorstromen. Felicitaties gaan uit naar het hele team, inclusief wissel en reservespelers. Het is groen, het is een leger. Puntjeland olée olée.06-05-2017: Paragua: dubbel voor Puntje

Puntje heeft na bekerwinst ook de titel binnen. Heer werd op 1-1 gehouden en dat volstond. Al helemaal omdat Vent opnieuw averij opliep. Puntje was al officieus kampioen maar had nog een punt nodig voor het officiële gedeelte. Dat punt kwam er dus thuis tegen Heer. Toen Puntje na de winterstop slecht startte en Vent bleef winnen leek er niemand te geloven in een terugkeer, maar het onverwachte gebeurde. Vent verviel behoorlijk (met als dieptepunt een 5-0 nederlaag tegen Rabbit) en ging in cruciale duels (met name tegen Kietel en Puntje) onderuit. Puntje haalde juist veel punten en ging beter en beter spelen. Belangrijkste weekend was het weekend waarin Vent zich blameerde tegen Rabbit, Kietel speelde toen tegen Puntje en het werd 3-3, een stand die al bij de rust bereikt was.

De beker was ook een succesverhaal voor Puntje. De afgelopen seizoenen was het een drama, maar dit seizoen werd alles gewonnen. 9 Punten in een (makkelijke) poule met Heer, VOW en Hypria en daarna een 4-1 zege op Splitsing in de achtste finale. Vanaf de kwartfinale kwamen de lastige duels. Tegen Kiekan kwam Puntje met 0-1 achter en kreeg Puntje een rode kaart, maar mede door de steun van het thuispubliek bezweek Kiekan en kon Puntje het nog in de reguliere tijd op 3-1 zetten. De halve finale tegen Vent leverde minder problemen op, Puntje won opnieuw met 3-1. In de finale wachtte aartsrivaal Kietel, dat moest winnen om nog een goede kans te maken op een Heelalticket. Puntje was heer en meester en won met 0-3. Het successeizoen kan nog een vervolg krijgen in de Heelalstrijd welke over enkele weken gaat beginnen.


11-11-2016: Puntjeland na 25 seizoenen opnieuw succesvol in CL.

Puntjeland wist op 17-10-2014 voor het eerst de CL te winnen. Dat was het zesde jaar dat Puntjeland deelnam, in de finale werd xlb (een goede bekende) toen met 3-0 aan de kant gezet.

Niemand had kunnen denken dat Puntjeland 25 seizoenen later, op 11-11-2016 opnieuw succesvol zou kunnen zijn. In de finale werd het team VanVFC, van Jeroen van Voorst (eveneens Nederlander), met 1-0 verslagen. VanVFC was vooraf favoriet, maar de winnaar wasa anders. Pavel Karabutov was in de 33e minuut verantwoordelijk voor de enige treffer. "Het is een geweldige bekroning voor een geweldig CL jaar. We hebben sterkere teams verslagen, meerdere malen op uitgoals gewonnen en laten zien dat je niet het sterkste team hoeft te hebben om te winnen. Het was billenknijpen op het eind, zij waren favoriet en dat zag je terug in de wedstrijd. Het team bleef knokken en daardoor was de triomf voor ons."

In de poule zaten Wichai..D...FC, Hermawan FC en Ton Jompol FC FC. Drie totaal onbekenden voor Puntjeland. De eerste wedstrijd bij Hermawan FC werd met 1-3 gewonnen. De tweede thuis tegen Wichai..D...FC eindigde in 2-2. "We hadden die wedstrijd moeten winnen, we kwamen met 2-0 voor en hadden de 3-0 kunnen maken. Vervolgens gaan zij wat anders spelen en geven we de overwinning uit handen. Het was ineens 2-2 in de 73e minuut, we waren niet in staat om alsnog te winnen. Het bleek echter een teleurstelling zonder gevolgen. Ton Jompol FC FC werd twee keer verslagen (2-0, 0-3). Thuis tegen Hermawan FC volstond een punt, het duel eindigde dan ook in 2-2. De laatste wedstrijd tegen Wichai..D...FC ging alleen nog om de poulewinst, beide ploegen waren al zeker van de volgende fase. Een ruime nederlaag was daarvoor nodig. Puntjeland trad met een B formatie aan maar won met 0-1.

Na de poulefase bleek dat er nog veel sterke teams in het toernooi zaten. Ercan Amed FC (een team waarmee Puntjeland samenwerkt) speelt bij Puntjeland in de competitie en was daar vier wedstrijden voor het einde kampioen. Wel was Puntjeland in de onderlinge duels sterker (uit 1-1, thuis 4-1 ondanks dat Puntjeland de hele tweede helft in ondertal speelde). Dat kon een tegenstander worden van Puntjeland in de halve finale maar zover kwam het niet, Ercan Amed FC verloor direct in de achtste finales. 

Puntjeland nam het in de achtste finales op tegen Vfr GroBbottwar, dat team haalde in de poule slechts 7 punten maar werd toch tweede. VanV FC, de latere finalist was in deze poule superieur en won al zijn duels. Wie dacht dat Puntjeland er wel overheen zou lopen kwam bedrogen uit. Puntjeland verloor thuis met 0-2 en leek uitgeschakeld. In de return koos Puntjeland voor een aanvallende speelwijze. De tegenstander was overrompeld en het stond al snel 0-3. De 1-3 viel, maar daar bleef het bij. Puntjeland kroop door het oog van de naald. Wichai..D...FC legde het af tegen VanV FC. Na een verrassende 0-1 zege werd thuis met 0-2 verloren.

In de kwartfinale stond Haci FC op het programma, Puntjeland speelde eerst uit. Haci FC had in het begin het betere van het spel en kwam verdiend op 1-0. Puntjeland maakte gelijk en trok in de tweede helft ten aanval. Haci FC werd weggespeeld, Puntjeland liep weg naar 1-4. De 2-4 gaf nog enige hoop, maar de eerste tik was uitgedeeld. In de return werd het nooit echt spannend, al wees de uitslag wat anders aan. Puntjeland stond met 1-0 voor bij de rust, maar keek een kwartier later al tegen een achterstand aan. Haci FC had drie goals verschil nodig, en verder dan de 1-3 in de 90e minuut kwam het niet. In de halve finale werd AnexahApo FC de tegenstander, na de overwinning op Ercan Amed FC werd Man Utd FC in de kwartfinale simpel opzij gezet (5-1 thuis, 1-3 uit). De andere finale zou gaan tussen Cristobal FC (winst op Bunyodcor FC) en VanV FC (winst op Magali FC).

De uitwedstrijd begon goed, het was 0-1 bij rust. het werd 1-1 en dat leek de uitslag te worden. Pawel Karabutov dacht daar anders over en bezorgde Puntjeland de 1-2 zege. De return had veel spanning in zich. Puntjeland kwam op 1-0, maar bij rust was het 1-1. Tot opluchting daarvan bleef het hierbij. "Iedereen had een storm van AnexahApo verwacht, zij hadden immers Ercan verslagen en Man Utd vernederd. Hun poule zat nog in zijn geheel in het toernooi. Santa FC zat daar ook in en die haalde nog gewoon de finale van de Super League (Europa League) waarin ze verloren van FC Rupperswil (die overigens in daar bij de laatste 16 Hermawan hadden verslagen). Toch konden we het resultaat over de streep trekken." Cristobal FC (die dus bij AnexahAPO FC in de poule zat) vond eveneens zijn waterloo. VanV speelde uit 2-2 en won thuis met 2-1.

De finale tussen Puntjeland en VanV FC was een feit. Puntjeland kwam met de volgende opstelling.


De start van Puntjeland was goed, de tegenstander speelde het duel hard en incasserde dan ook snel een aantal gele kaarten. Beide teams creëerden wat kleine mogelijkheden, maar grote kansen waren spaarzaam. Tot de 33e minuut. Pavel Karabutov zette een aanval op, passeerde een aantal tegenstanders en SCOORDE. Heel Puntjeland kon juichen, maar moest direct ook weer oppassen want er was nog veel tijd voor de tegenstander. Toch gaf de defensie niets weg, de middenvelders speelden ijzersterk en het spel van VanV FC werd goed ontregeld. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Puntjeland kreeg wat kansen op 2-0 maar die viel niet. VanV FC kreeg wat kansen, maar tot grote vreugde bleef de stand zoals die was. Dominik Stehle, een centrale verdediger werd uitgeroepen tot MOTM, al maakte het hele team daar zowat recht op. "De spitsen vond ik wat minder, maar zij hebben hun rol goed uitgevoerd. Ze hebben zich goed terug laten zakken zodat Pavel kon scoren. Daarna hebben ze meegeholpen de tegenstander niet te doen laten scoren.

De selectie van Puntjeland is goed in balans, veel jonge spelers worden bijgestaan door wat oudere ervaren spelers. Ook is er op elke linie nog een 'jongen van de club', een speler die alleen nog maar in de groene kleuren van Puntjeland heeft gespeeld.

De CL zege komt echt uit de lucht vallen. De winst zorgt er voor dat Puntjeland volgend jaar opnieuw in de CL mag spelen, want een plek bij de eerste 4 in de competitie (die nodig is om via de competitie naar de CL te mogen) zit er niet in. Gisteren, twee duels voor het einde, verzekerde Puntje zich pas van een plek bij de eerste 8. Puntjeland staat vijfde en kan in het slechtste geval nog zevende worden. De verwachting is dat de vijfde plek wel wordt gehaald.

De staf van Puntjeland kijkt uit naar het volgende seizoen, dat zaterdag 12 november eindigt. Er staan nog twee competitie en twee bondswedstrijden op het programma. 


11-03-2016: Nieuwe Songs

Bundeslang heeft weer wat nieuwe werken online gezet. Nog niet eerder vermeld op de homepagina, maar al langer op de Soundcloud pagina is de song Green Dream, welke als derde wist te eindigen in PRC314, een speciale ronde waarbij er diverse rare regels waren rond het getal pi. Omdat Supercoolmike vergat om wat bonuspunten op te rapen wist Bundeslang de derde plek net voor de neus van Supercoolmike weg te pakken. NinjaPenguinDan pakte de winst, Chalis werd tweede. Er waren twee sources geremixt: Mega Man 10 - Nitro Man en Streets of Rage 2 - Dreamer. Meer info op:

http://compo.thasauce.net/rounds/view/PRC314

De tweede song is een kersverse, een remix van Wart's Theme van Super Mario Bros 2 genaamd Wart's Palace of Doom. Dit was een remix voor de Meat 'n Potatoes contest van Hoboka. Liefs 7 remixers namen de moeite om deel te nemen aan de speciale 50e editie, waarvan 2 bonus songs. De track van Bundeslang eindigde op een vierde plek, ruim achter de winnende song van Kat. Meer info op:

http://compo.thasauce.net/rounds/view/mnp50

De songs staan ook in het Songs gedeelte. Bekijk ook de SoundCloud pagina van Bundeslang, deze is meer actueel dan deze site en omvat enkel de recentere werken plus een speciale Mix gemaakt rond het tienjarige jubileum van PRC met daarin de favoriete songs van Bundeslang uit die contest. De link is als volgt (je kan Bundeslang ook volgen):

https://soundcloud.com/bundeslang

We sluiten af met de mededeling dat er een tweede album aan zit te komen, daarover later meer (iets meer info op de Songs pagina).

31-12-2015: Nieuwe Song Online

Dit jaar heeft Bundeslang niet veel songs uitgebracht, en degene die kwamen waren last minutes entries, dus geen al te grote werken. Voor de verjaardagseditie van dit jaar besloot Bundeslang een keer wat langer dan een uur aan een song te werken met als gevolg de song Memories of the Past welke in de Songs van de site te vinden is. De source is onbekend omdat het een willekeurige MID file is, maar wellicht komt rond deze ronde de ware source boven en zal dit stuk nog aangepast worden. De ronde eindigt op 1 januari waarna voting zal beginnen. Als je het een goed werkt kun je stemmen op de track (hiervoor is een ThaSauce account nodig) op deze link.


14-10-2015: Deelnemers WIDM 2016 bekend

Gisteren laat in de avond zijn de deelnemers van Wie is de Mol 2016 bekend gemaakt. In tegenstelling tot de gebruikelijke 10 deelnemers zijn dat er dit jaar vele malen meer. Het precieze aantal is nog niet bekend, maar het zijn er diverse. De belangrijkste namen worden nu opgenoemd.

- Jasper Cillessen: keeper. Hij pakte nog nooit een penalty. Stomme pech, of misschien een gerichte actie?

- Guus Hiddink: coach. Presteerde erg goed tot enkele jaren geleden. Is het geluk eraf, of is er meer aan de hand?

- Wesley Sneijder: 'de beste voetballer van de wereld'. Een grootheid, maar zijn beste jaren liggen achter zich. Wordt hij te oud of houdt hij zich bewust terug?

- Danny Blind: coach. Tamelijk onervaren, maar wel snel naar voren geschoven. Is hij echt onervaren of doet hij maar alsof?

- Arjen Robben: aanvaller. Hij kende heel veel goede jaren, in 2014 zelfs gekozen tot sportman van het jaar. Dit seizoen is hij veel geblesseerd, of lijkt dat alleen maar?

- Robin van Persie: aanvaller. Doet het zeer goed bij de clubs waar hij speelde, maar bij het Nederlands elftal was hij nooit onomstreden. Sluit de speelstijl niet aan bij hem, of is dit wel een doelgerichte actie?

- Daley Blind: de zoon van de coach. Maakte enkele jaren geleden een mooie overstap van Ajax naar United. Bij United stelt hij niet teleur, maar bij het Nederlands elftal wel. Kan hij niet beter, of doet hij alsof hij niet beter kan?

- Memphis Depay: aanvaller. Vorig jaar zeker één van de beste van de Eredivisie waar hij een mooie transfer aan over hield. Bij het Nederlands elftal scoort hij alleen maar onvoldoendes. Domme pech, of is hij daar stiekem tevreden mee?

- Virgil van Dijk: verdediger. Werd nooit opgeroepen, maar is nu ineens wel bij het Nederlands elftal. Moet hij nog even wennen, of is het geen toeval dat de prestaties uitgerekend nu slecht zijn?

- Klaas Jan Huntelaar: aanvaller. Ook hij laat zien dat hij kan scoren, maar bij het Nederlands elftal moet hij vaker genoegen nemen met een reserverol. Laat hij zich bewust op de bank zetten, zodat er geen doelpunten vallen?

Dit zijn zomaar tien namen, maar dit jaar waren er meer van de partij. Wat verder bekend is, is dat Guus Hiddink het einde niet haalt. Arjen Robben valt als eerste af, en Jasper Cillessen miste de laatste twee ronden. Wat ook nog is uitgelekt is dat er iets mis is gegaan bij het instrueren van de deelnemers. Doorgaans is er maar één mol in de serie, maar dit jaar waren volgens de geruchten alle deelnemers in de veronderstelling dat ze de mol moesten spelen. Wie is de Mol 2016 speelt zich af in Tsjechië, Nederland, IJsland, Letland, Turkije en Kazachstan. De ontknoping zal zich afspelen in de Amsterdam ArenA. En tot slot: er is dit jaar geen winnaar, er waren alleen maar verliezers.07-10-2015:

Ronald Koeman zei ooit: "9 punten is voldoende om te overwinteren in de CL". Alle thuiswedstrijden winnen en je voldoet hieraan. Dat kan soms best genoeg zijn ja. Maar wat als alle andere teams ook 9 uit drie halen. Zie onderstaande tabel, poule D, want dat is wel degelijk mogelijk. Het kan zelfs nog pijnlijker, je kan 12 punten hebben en nog niet doorgaan. Zie poule H. Zo zie je maar, negen punten kan zelfs tot een laatste plek leiden in de CL.05-09-2015:14-05-2015: PUNTJELAND GRIJPT DE TITEL.

Puntje is kampioen geworden. Op de slotdag kwam de titel niet meer in gevaar. Puntje kon de titel alleen nog verspelen bij een nederlaag, Vent moest dan winnen. Thuis tegen Revolution moest het gaan gebeuren, Vent speelde bij Soal. Puntje kwam snel op 1-0 door een terechte, maar in de 18e minuut nam de scheidsrechter een zeer opmerkelijke beslissing, Prizee moest met rood eraf. Op datzelfde moment kwam er ook goed nieuws, want Soal had de leiding genomen tegen Vent. Iets voor rust maakte Revolution de aansluitingstreffer en moesten de Puntjesupporters nog gaan vrezen.

In de tweede helft moest ook Revolution met tien man verder na een tweede gele kaart. De overtuiging keerde terug in het Puntje-spel en de Puntjes namen dan ook de voorsprong. Toen het niet veel later 3-1 werd en Vent ook nog met 2-0 achter kwam kon het feestvieren beginnen. Uiteindelijk werd het ook nog 4-1, Vent verloor. Hierdoor is Puntje voor het eerst sinds 2011 weer KAMPIOEN VAN PARAGUA.

Meer in Paragua

26-03-2015: Competitieleer online

Het is dan eindelijk zover, de langverwachte update van de Competitieleer. Eerder was het nog een bestand met daarin de Volgordeleer opgenomen, nu is de Volgordeleer apart genomen (deze staat al online) en is er enkel een module over Wedstrijden, Competities en het Simulatiemodel. De vrijgegeven wedstrijdsimulator uit de vorige update is het Reguliere Model dat zal worden toegelicht net als een verbeterde versie ervan welke niet online staat.

Naast de Competitieleer zelf is er ook een Extra Module met daarin voorbeelden en voorbeeldvragen met uitwerkingen. Ook is er een RAR bestand met daarin aanvullende bestanden (voornamelijk Excel Sheets). Voor vragen kan contact opgenomen worden via bambombim @ gmail.com (haal de spaties weg).

De bestanden zijn te vinden bij de sectie Stuff onderaan de pagina (het gaat om de drie bestanden met Competitieleer in de naam).


Christmas Cadeau Deel 2 (slot):

Nieuwe Song

Op de dag van Kerstavond, tevens de dag van de PRC286 deadline, heeft Bundeslang een nieuwe song dat tevens deel zal nemen aan PRC286. Het is een remix van de meest ingewikkelde source ooit, velen zullen vanwege de complexiteit van de source het voor onmogelijk houden om hier een remix van te maken, al helemaal door mijzelf. De voting stage zal op 24 december, 18:00 beginnen en doorlopen tot zondag 28 december, 20:00, dus als je wil stemmen kan dat in die periode op de ThaSauce Link. Mijn song is daar ook op te downloaden: Bundeslang - Hammer Time (Donkey Kong)

Er is ook een nieuw verhaal geplaatst in de rubriek Onzin

Fijne kerstdagen, en een succesvol 2015.


Christmas Cadeau Deel 1: Lemmings

Dit jaar heeft Bundeslang een aantal verassingen in petto rond de Kerst. Als eerste 60 gratis Lemmings levels. In de RAR file Lemmings Levels - Bundeslang onderaan deze pagina zijn de levels te downloaden in INI formaat. Weliswaar zijn ze genummerd van in 2 series van 1 tot en met 30, maar de levels kunnen los van elkaar gespeeld worden. Wel is het aan te raden de volgorde aan te houden, in de tweede serie zitten een aantal levels die ook in de eerste serie zitten maar dan iets moeilijker zijn.

Er is ook een RAR file met Lemmini, de software die nodig is om de levels te kunnen spelen. Om een level te openen: open Lemmini.jar, klik op Level, Load Level en ga vervolgens naar de locatie waar de levels staan en open er één om een level te spelen. Op http://lemmini.de/ is meer informatie te vinden, credits zijn er voor dit programma. In de RAR is ook de level editor welke op http://ericenzwaan.nl/eric/lemmings/lemmix.htm te downloaden is. Deze is niet nodig om de levels te kunnen spelen, maar daar kan je zelf levels mee maken. Met dank aan Volker Oth voor Lemmini en Erik Langedijk voor de level editor.


Lemmings - Levels By Bundeslang (de levels in INI formaat)

Lemmini + Lemmix (software voor de levels)


Naast deze Lemmings levels zijn er ook een drietal remixes van Lemmings toegevoegd, het gaat om twee songs die al wat langer geleden gemaakt zijn door Mas9dj en Lavaburn, en de kersverse remix van Bundeslang. Voor meer Lemmings remixes: zie www.ocremix.org


Bundeslang - A Beast Of A Song

Lavaburn - Tune 13

Mas9dj - Hard Working Dudes


Morgen zal er nog een gift van Bundeslang volgen (als ik het niet vergeet natuurlijk).


01-12-2014: Nieuwe rubriek: Onzin

Er is een nieuwe rubriek op de site: Onzin, of toch niet. Deze rubriek is vergelijkbaar met de Speld, het is een rubriek waar verzonnen zaken worden gebracht als nieuwsitems. Vaak wordt dit gedaan op basis van actuele gebeurtenissen of uitspraken.

Bijvoorbeeld, na het opnieuw niet tegenhouden van Cilessen en gelijktijdige discussies over het WK in Qatar werd een verhaal geschreven over het WK in 2022 waarin spelers overstapten naar Qatar, maar Cilessen in Oranje zou uitgroeien tot held van het toernooi. Zo nu en dan (lees: als ik er zin in heb en een idee heb) zal er een verhaal geplaatst worden in deze rubriek. Een koppeling naar de pagina staat in de linkerzijbalk. 

Of klik op de volgende link: Onzin


25-11-2014: Volgordeleer online

De volgordeleer staat online. Deze theorie stond voorheen binnen de Competitieleer, maar is nu losgehaald hiervan omdat het niet direct met Voetbal, competities of simulatie van wedstrijden te maken heeft. Het gaat over het oorspronkelijke hoofdstuk 1 van de Competitieleer. Het bestand (Volgordeleer.pdf) is onderaan de Stuff pagina te downloaden. Het computerspel Mario Kart is in deze theorie als voorbeeld gebruikt, net als de PRC wedstrijden van Ocremix.


20-11-2014: ProtonX wint VGT 2014

ProtonX heeft de VGT competitie gewonnen. In de voorlaatste speelronde was er een directe confrontatie met nummer 2 Subtle. Subtle had een achterstand van drie punten, het doelsaldo was +5 in het voordeel van ProtonX. Bij een duidelijke overwinning kon Subtle dus wel degelijk de titel pakken. Subtle speelde thuis, dus dat was ook een voordeel.

Het duel werd een waar spektakelstuk. Subtle ging op jacht naar de winst, maar ProtonX opende de score in 22e minuut in een schot dat via de paal binnenviel. Subtle sloeg terug en maakte in de 30e minuut 1-1 van afstand. Die stand bleef staan tot de rust. Subtle schoot uit de startblokken en maakte de 2-1 direct na rust via een fraai afstandsschot. Tien minuten later maakte de verdediging van Subtle een fout en was het alweer gelijk. Subtle drong weer aan en beloonde zich drie minuten later alweer met de 3-2 voorsprong. Subtle leek nu door te drukken, maar de treffer viel aan de andere kant. Een afstandsschot viel onderkant lat binnen. Subtle gaf nog altijd niet op, maar moest in de 85e minuut definitief capituleren nadat ProtonX een vrije trap benutte. Bij een gelijkspel had Subtle nog een minimale kans gehad, maar door de nederlaag is ProtonX zeker van de titel.

Bundeslang, die in de laatste wedstrijd Subtle ontvangt, speelde dit jaar geen rol van betekenis, de ploeg bivakkeerde het hele seizoen tussen de plekken 3 en 9 en zal uiteindelijk afsluiten met een 7e plek. Daar kunnen de laatste wedstrijden weinig aan veranderen.


17-10-2014: PUNTJELAND WINT CHAMPIONS LEAGUE

Puntjeland is, na een aantal mislukte pogingen, er in geslaagd om DE CHAMPIONS LEAGUE TE WINNEN bij TopEleven. Xlb, met wie Puntjeland een samenwerkingsverband aangaat werd met 3-0 verslagen in de finale, waardoor het nu eindelijk groot feest is in Puntjeland. Vol trots was trainer Kevin: "We hebben verdiend gewonnen, het begin was voor Xlb, maar na die knal van Cmarko en de 1-0 kwamen we eigenlijk niet echt in de problemen. Sneu voor Fred Xed (red: xlb), maar die zal zijn kansen nog krijgen. Na twee verloren finales en een halve finale is dit wel heel lekker.".

Het Champions League avontuur begon al direct met een fraai affiche, want Puntjeland zat ook in de poule bij Xlb. Daarnaast zat ook FC Hutter in die poule, vorig jaar werd de ploeg van Markus Hutter tweede in de competitie waar Puntjeland op doelsaldo kampioen werd (en xlb vierde). FC Bayern Valenz completeerde de poule.

Puntjeland begon thuis tegen xlb en pakte een hele kostbare zege, het werd 1-0. In de tweede wedstrijd bij FC Bayern Valenz won Puntjeland probleemloos met 0-2. Vervolgens de dubbele ontmoeting met het team van Markus Hutter, eerst uit en daarna thuis. Puntjeland had deze keer echter weinig te duchten van de Oostenrijker, uit 0-4 en thuis 3-0, waardoor Puntjeland al zeker was van de achtste finales omdat xlb twee maal won van FC Bayern Valenz. Kijkende naar de poule naast Puntjeland (poule D) bleek dat Kong United hoog staat. Het gevreesde Kong United, want Puntjeland speelde daar vorig jaar tegen in de beker. Puntjeland won weliswaar over 2 wedstrijden (0-0 thuis, 1-1 uit), maar dat was zwaar onverdiend, dus die ploeg wilde Puntjeland ontlopen. Xlb blijkbaar ook, want die ging het thuisduel tegen Puntjeland vol goede moed in en won, waardoor beide ploegen met 12 punten gelijk stonden. Het doelsaldo van Puntjeland was wel beter, zaak was dat te houden. Xlb won ruim van FC Hutter, maar omdat Puntjeland ook ruim won van FC Bayern Valenz (4-1) ging Puntjeland door en wachtte Real Madrid in de achtste finales. Later zou blijken dat Puntjeland in de makkelijke helft van het schema kwam.

Tegen Real Madrid ging het niet makkelijk. In de uitwedstrijd leek Pichlmann Puntjeland naar een late 0-1 winst te brengen, maar in de slotminuut kwam Real Madrid FC langszij. In de thuiswedstrijd won Puntjeland ternauwernood met 2-1. In de kwartfinale wachtte Violet A.C., dat bleek een makkelijke opgave. Violet A.C. plaatste zich voor de kwartinale door eerst uit met 0-4 te winnen en vervolgens thuis tegen FC Nyu met 0-3 ten onder te gaan. Puntjeland won uit eenvoudig met 0-3, en maakte het thuis via 2-0 af. Ook de halve finale tegen Bagerens FC leverde geen problemen op, thuis werd direct met 4-1 gewonnen, waarna een 1-1 uit volstond. xlb werkte zich in het andere deel van het schema naar de finale. Na de 1-1 thuis tegen Kong werd uit met 1-2 gewonnen. In de halve finale trof xlb een veel sterker Wiigann FC. In de uitwedstrijd werd er in extremis een punt weggehaald (2-2), thuis miste Wiigann een penalty om op 0-1 te komen. xlb liep vervolgens naar 2-0, en de tegengoal (2-1) deerde ze niet meer. De fraaiste wedstrijd moest nog komen, want thuis tegen KAVAN United (ook een club met wie Puntjeland sinds kort een samenwerkingsverband heeft) werd met 0-1 verloren. Uit werd het ook 0-1, waarna penalty's moesten beslissen. KAVAN United stortte daarin in, de eerste ging nog raak, maar daarna werd er drie keer gemist. Xlb mistte één keer en ging daardoor door naar de finale.... tegen Puntjeland.

Puntjeland kwam in de finale met de volgende 4-3-1-2 opstelling het veld op:

Kocourek

Agostinelli - Pichlmann - Okada - Rennalls

Dos Santos Jr - Stepinski - Cmarko

Ivernon

Sy - Patha

In de eerste minuten kwam Xlb een aantal keren gevaarlijk bij het doel van Kocourek, maar die zag de inzetten overgaan. Na een kwartier kwam Puntjeland wat beter in het spel. Tot doelpunten leiden dat echter niet. Tot Cmarko het maar eens van afstand besloot te proberen in de 34e minuut. De knal viel binnen, en Puntjeland haalde met 1-0 de rust. In de tweede helft ging Puntjeland direct op bezoek naar de tweede. En die viel direct in de 46e minuut. Een corner van Patha eindigde op het hoofd van Sy, en het was 2-0. In het vervolg leek het nog steeds eerder 3-0 te worden dan 2-1, en Stepinski zorgde er na voorbereidend werk van Cmarko voor dat het 3-0 werd. In de 71e minuut kreeg Puntjeland via een penalty de kans op 4-0, maar Ivernon bezweek onder de druk en mistte. Nog wat kansjes voor xlb, maar het bleef 3-0. In de 85e minuut kwam Shehu in het veld voor Sy, die tot man van de wedstrijd werd verkozen en een staande ovatie kreeg.

De winst van Puntjeland in de CL is opmerkelijk te noemen, de ploeg werkte met nagenoeg dezelfde selectie als vorig jaar. Kelsey werd verkocht en ook jongeling Polman (die nooit in actie kwam in de hoofdmacht) besloot elders zijn heil te zoeken. Ook Patrick ten Heuvel, die rond de oprichting van Puntjeland een dragende speler was werd verkocht. Wel werd er vanuit de jeugd Iliass Fierman doorgeschoven.

In het geel natuurlijk Puntjeland. De blauwe teams (xlb en KAVAN united) zijn teams met wie Puntjeland een samenwerkingsverband heeft.


14-10-2014: Wedstrijdsimulator online

Bambombim heeft een deel van de competitiesimulator vrijgegeven. De weersimulator staat nu online. De weersimulator is een java bestand (als .jar bestand gepost) dat gebruikt wordt om te bepalen of een losse wedstrijd of een reeks wedstrijden doorgaat of niet. Dit is afhankelijk van het weer. De input van het bestand is de maand van het jaar (deze wordt automatisch ingesteld, maar kan veranderd worden), het weer van de vorige simulatie / vorige week (waarde 1-4) en het aantal simuleren duels (met een maximum van 12). Afhankelijk van de input is er een bepaalde kans op een bepaald scenario. Zo kan het niet na een zeer zonnige week ineens gaan sneeuwen. De weerscenario's zijn simpel onderverdeeld:

1: Sneeuw / winterachtig

2: Regenachtig / herfstachtig

3: Droog / lenteachtig

4: Zeer zonnig / zomerachtig

Het bestand heeft de naam Gebeurtenis.jar en is onderaan deze pagina te vinden. De computer moet uiteraard deze extensie en java ondersteunen om het bestand te kunnen draaien.

Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe variant van de wedstrijdsimulator, op dit moment zijn de eerste tests gaande en de resultaten zijn veelbelovend. De oude versie zal binnenkort online komen. 


Update 14-10: De oude wedstrijd simulator staat nu ook online, hierin moeten eerst de teams ingevoerd worden, vervolgens hun scorewaarden (waarde rond 3 is gebruikelijk, bij lage waarden scoren teams zelden, bij hoge waarden is iedere kans een goal).

Ook heeft het model de mogelijkheid om aanvullende gegevens in te voeren. Denk hierbij aan verlenging, uitspelen van gestaakte wedstrijd, invoeren van namen van spelers en toeschouwers. Er zijn twee varianten, een snelle variant (1 a 2 minuten voor het simuleren van een duel) en een wat tragere (10 minuten voor een duel). Als er verzoeken zijn voor andere snelheden (of vragen) dan kun je dat laten weten via bambombim@gmail.comNOSPAM (laat NOSPAM weg).

Zie de Competitieleer voor een toelichting, deze zal binnenkort een update ondergaan, waar de nieuwe simulator (waar op dit moment aan gewerkt wordt) in is opgenomen. Net als bij de weersimulator staan de .JAR files onderaan (maar nu met de naam Kansen).


20-09-2014: Beschamend Puntjeland toch naar titel

Puntjeland heeft op schandalige wijze de titel binnengesleept. Met nog vier duels stond de ploeg negen punten en een behoorlijk aantal doelpunten voor op een club achtervolgers. De miserie begon op bezoek bij xlb, waar een gelijkspel in de slotfase uit handen werd gegeven, in de slotminuut pakte xlb de zege. Vervolgens werd er nog wel overtuigend gewonnen van Ceaseless A.C. en was het kansrijke groepje achtervolgers gereduceerd tot Hutter FC, het team van Oostenrijker Marcus Hutter. Het doelsaldo was 20 doelpunten in het voordeel van Puntjeland. In de eerste echte kampioenswedstrijd was Puntjeland ondanks dat de ploeg zwak speelde veel beter dan Andreas FC, een andere Oostenrijkse ploeg, maar desondanks werd er verloren met 1-0. Hierdoor kwam het aan op de laatste wedstrijd, nota bene een thuiswedstrijd tegen Fc Hutter. Fc Hutter had nog wat van het saldo afgewerkt, maar moest met zes doelpunten verschil winnen van Puntjeland om het team van de titel af te houden. Fc Hutter ging furieus van start, en het kwalitatief vele malen sterkere Puntjeland zakte opnieuw door de ondergrens. Wat volgde was twee doelpunten, dus een voorsprong van 0-2 voor Fc Hutter bij rust en bibbers bij Puntjeland. Na wat kansen gemist scoorde Puntjeland nog de 1-2 en leek de titel veilig, maar tien minuten voor tijd voerde Fc Hutter toch de spanning nog op met de 1-3. Vervolgens werd een speler van Fc Hutter ondersteboven gelopen in de 16, en mocht Puntjeland blij zijn dat de scheidsrechter het bestrafte met slechts geel en een vrije trap.

Gelukkig voor Puntjeland bleef het daarbij, maar de euforie was ver te zoeken door de beschamende cijfers uit de laatste duels. Puntjeland zal snel de knop om moeten zetten voor het begin van seizoen 6, want op deze manier zullen er geen nieuwe successen komen. Na een pittige evaluatie zal er toch een klein feestje gebouwd worden.


15-09-2014: 3 Nieuwe songs

Na een periode van inactiviteit van een jaar of vier laat Bundeslang weer eens wat laten horen. In een week tijd werden twee songs gemaakt, eentje voor de MnP contest van HoboKa en eentje voor de PRC van Bundeslang zelf. Twee weken later, wat nu is, Na de vorige song uit PRC177 die werd gewonnen nam Bundeslang dus weer deel in PRC278. Het resultaat was een (gedeelde) derde plek uit een deelnemersveld van 5. Bundeslang had nog wat afmaak problemen met de songs, maar dat hoort bij zo'n contest. De link van de song vind je hier. De geremixte song van Skull Man van Mega Man 4, al deed Bundeslang er ook nog wat van Daniel Kandi - The Perfect Match bij. De naam was dan ook 'The Perfect Match Against Skull Man', een trance/house achtige track. Merk op dat de resultaten op ThaSauce niet correct zijn, al staan ze wel goed bij de beschrijving. 

De MnP song pakte de houten lepel uit een deelnemersveld van 4 songs (plus 1 bonus), de song staat hier. De song, genaamd 'Fly Away With Me' is een trance aanval op de source Aleste 2 - Level 1.

Tot slot nog een song vers van de pers, pas net geupload op het ThaSauce Composysteem, de link is hier. Het is in vergelijking met de vorige twee een wat rustigere track, gemaakt voor PRC279, die op het moment van schrijven nog niet afgelopen is en vermoedelijk een extensie tegemoet gaat. De source was Treasure of Usas - Mohenjo Daro (Level 5) en de naam van de song is 'Believing in Nothing'.


Puntjeland

Voortaan zal in dit katern ook de verrichtingen van het Top Eleven Team van Puntjeland gevolgt worden. Op moment van schrijven is het team aan het vijfde seizoen bezig (één seizoen duurt 28 dagen). Twee keer werd Puntjeland kampioen en twee keer tweede. Ook werd de finale van de Champions League al bereikt, maar deze ging nipt verloren. Op dit moment staat Puntjeland eerste in de competitie, op drie punten gevolgt door UAC. Andreas FC, Xlb, Al Qnas en FC Hutter lijken ook nog kans te maken op de titel. Puntjeland heeft zojuist twee nieuwe spelers aangetrokken, de 21-jarige Rosli en 18-jarige Patha. Met deze spelers lijkt er een lange termijn visie te liggen, vanuit de jeugd is doelman Berger overgeheveld die nu tweede doelman wordt achter de onbetwiste Kocourek. Nofri Karo is door deze zet verkocht. Ook Dreef, een 18-jarige jongeling, werd verkocht. Puntjeland is daardoor op weg naar een brede selectie. De coach zegt wel dat er in de defensie nog wat moet gebeuren om de stap naar niveau zes te kunnen zetten. Peoples Remix Competition 

Bundeslang is de coordinator van de Peoples Remix Competition op www.ocremix.org. In deze Remix Contest worden in een tweewekelijkse cyclus originele Video Game tunes geremixt door remixers. Vervolgens wordt een winnaar gekozen in de voting stage, de winnaar kiest de source voor de volgende ronde. De contest is gestart in 2004 en kent al veel meer dan 200 edities. Sinds PRC131 is Bundeslang de organisator van de Contest. In onderstaande figuur staat de huidige status van de contest.

Omdat het ondoenlijk is om de site iedere week bij te werken kun je hierboven de updates rond de Peoples Remix Competition zien. Je ziet hier precies hoeveel tijd er nog rest tot de eerstkomende deadline van Remixing of Voting. Je vind natuurlijk als eerste de rondenummer en de source. Als een ronde afgelopen is zal er de datum waarop de ronde eindigde in het vak staan.

EDIT: De signature blijkt niet te werken, maar door op het icoontje te klikken kom je alsnog op de PRC pagina aan. Er is een lijst met recente PRC edities, waar de huidige (meest recente) bovenaan zal staan. Door daarop te klikken kom je op de pagina.

Voor een korte tijd kun je ook waarnemen hoelang het duurt totdat de volgende ronde van start gaat, dit zal gebeuren als ik deze ronde net heb aangemaakt. Door op de Image, die zichzelf aanpast, te klikken kom je bij de PRC pagina van Compo ThaSauce. In de sectie PRC van deze site vind je meer informatie over de Competitie.

De laatste Ocremix thread vind je in diens Competitions Forum: http://www.ocremix.org/forums/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=31, waar het meest recente topic ergens bovenaan de lijst zal staan met de letters PRC in de titel.Hattrick: Simulatiecompetitie.


Een andere simulatie, die ik niet zelf heb gemaakt heb, is die van Hattrick. Op de website www.hattrick.org zijn er heel veel teams die tegen elkaar strijden. De wedstrijden worden gesimuleerd door een programma dat andere uitgaanswaarden heeft. Ik simuleer bepaalde competities van vaste teams terwijl het bij Hattrick er juist om draait dat de teams zich ontwikkelen en groot te worden door de wijze hoe de gebruiker omgaat met zijn teams. Hattrick is al langere tijd actief..
Eén van die teams die in Hattrick meedoet is Puntjeland, afgeleid van het Paraguaanse Puntje. Afgelopen seizoen promoveerde Puntjeland naar de zesde klasse, waar het nu moet vechten om zich te handhaven.
Je kunt ook zelf meedoen aan Hattrick, ga naar de site en schrijf je in. Je kunt ook een mail naar mij sturen, dan is er zelfs een kans dat je tegen Puntjeland moet aantreden. Durf jij het aan.
 

Muziek Comptitie.

Ook de muziekcompetitie is er nog steeds. Dit is een variant op het simulatieprogramma dat zich richt op het simuleren van wedstrijden tussen Artists. Dit idee dient nog verder uitgewerkt te worden, vandaar dat er geen verdere informatie gegeven zal worden.
 
Later meer nieuws.
Ć
Bundeslang - A Beast of A Song (Lemmings).mp3
(5297k)
Kevin van Zutphen,
23 dec. 2014 03:17
ċ
Lemmings Levels - Bundeslang.rar
(60k)
Kevin van Zutphen,
23 dec. 2014 03:00
ċ
Lemmini + Lemedit.rar
(4761k)
Kevin van Zutphen,
23 dec. 2014 03:06
Comments