Verhuur

Novatec heeft een uitgebreid verhuurassortiment. Van losse microfoons tot complete geluidsinstallaties. Van laptop computers tot professionele beamers met extreem hoge lichtopbrengst…

U kunt ervan uitgaan dat Novatec's verhuurassortiment voorziet in alle items die benodigd zouden kunnen zijn voor een presentatie. Groot of klein.

Wilt u onze actuele verhuurprijslijst ontvangen, vul dan uw naam en e-mailadres in op het contactformulier en u ontvangt hem zo spoedig mogelijk.

Door gebruik te maken van een interactief stemsysteem kan iedere deelnemer anoniem zijn mening of antwoord kenbaar maken via een stemkastje. De uitslagen worden binnen enkele seconden geprojecteerd. Dit stelt de presentator in staat om een levende discussie en interactie met de deelnemers aan te gaan. Novatec adviseert u desgewenst over het opzetten van een interactieve toepassing (o.a. vraagstelling, opmaak en lay-out van de getoonde beelden etc.).

Interactieve stemsystemen worden inmiddels met regelmaat ingezet bij o.a. aandeelhoudersvergaderingen, opleidingen, enquêtes, case reports, presentaties en quizzen.

Wilt u onze actuele verhuurprijslijst ontvangen, vul dan uw naam en e-mailadres in op het contactformulier en u ontvangt hem zo spoedig mogelijk!