Novatec Audiovisuele Technieken kan bogen op meer dan 30 jaar praktijkervaring met de verzorging van audiovisuele toepassingen bij symposia, congressen, bijeenkomsten en evenementen. Overheid en bedrijfsleven maken al jarenlang dankbaar gebruik van de diensten van Novatec.

De combinatie van jarenlange ervaring, kennis van zaken en flexibiliteit van Novatec vormen de sleutel tot het welslagen van úw presentatie. Wij staan u graag terzijde!

Ook voor vaste installaties, uiteenlopend van geluidsvoorziening voor uw bedrijfsruimte of inrichting van een boardroom tot TV bewaking van uw object, bij Novatec bent u aan het juiste adres!

Novatec streeft naar perfectie in haar dienstverlening, hetgeen voor de klant bespeurbaar is gedurende het gehele ordertraject: van advies en offerte tot en met de uiteindelijke dienst of levering; alle facetten verdienen extra aandacht. Wij denken graag met u mee!

Zeker in de audiovisuele sector is “one stop shopping” een ideale vorm van dienstverlening. Immers, uw “show must go on” en u zit vooral niet te wachten op uitspraken als “we moeten nog even iemand anders inschakelen” of meer van dergelijke zaken. Onze mensen zijn goed opgeleid en allround.