Facilitair

Grofweg kan onze facilitaire dienstverlening worden ingedeeld in het aanpassen van uw eigen locatie, uw eigen faciliteit, of het ter beschikking stellen van gecompliceerde AV-faciliteiten op onze eigen locatie voor het maken van bijvoorbeeld een presentatie of film.

Veel bedrijven en instellingen beschikken zelf over ruimtes die uitstekend gebruikt kunnen worden als presentatieruimte. We denken hierbij aan bijvoorbeeld magazijnen, kantines, sportzalen en dergelijke.

Voor het omtoveren van een dergelijke voorziening tot een volwaardige presentatieruimte is Novatec Facilitair uw beste partner. Talloze mensen lijken zich dan te bevinden in een theater, bioscoop, disco of zelfs in een museum. Uiteraard geeft een presentatie in eigen huis een veel beter beeld van uw bedrijf dan een presentatie op een willekeurige locatie.

Vanzelfsprekend komen er dan diverse praktische zaken om de hoek kijken, zoals stroomvoorzienng, verduistering, verlichting, beeld- en geluidsvoorziening om maar wat te noemen. Ook hier is Novatec Facilitair de aangewezen partij om in uw wensen te voorzien.

Het mooie van dat alles is dat uw bedijf bij de bezoekers direct in aanzien stijgt. U kunt dan reacties verwachten zoals: ”wat heeft u het prachtig voor elkaar” en “jullie kunnen echt ook alles”.

Wij houden ons bescheiden op de achtergrond, het is tenslotte uw initiatief in uw eigen bedrijf, en wij helpen u daar een beetje bij!

Verder is het bij ons ook mogelijk om van onze dienstverlening gebruik te maken om bijvoorbeeld presentaties op beeld- en geluidsmateriaal te vervaardigen en te dupliceren op de meeste digitale media zoals cd, dvd en Blu-Ray.