Naschoolse opvang

De opvang begint ’s morgens om 6u30 uur en eindigt ’s avonds om 18u30 uur. (op woensdagmiddag van 12u tot 18u30 en op vrijdagavond van 15u tot 18u)

In de Pagadder te Dadizele wordt ieder kind geregistreerd via een streepjescode. Hierdoor krijgt men een correcte registratie van aankomst en het verlaten van de Pagadder.

Kinderen van Slyps kunnen op woensdagmiddag en vrijdagavond terecht in de Pagadder. Ze worden gebracht met de vito.

Op vakantiedagen is er te Dadizele opvang de eerste drie weken van juli en de laatste twee weken van augustus. Concrete data en prijzen: Zie schoolkrant september (infoboekje).

Oppas De Pagadder Dadizele: Vanassche Trui en Fernanda Garcia: 0496/50 69 91

Oppas Slyps: Hagymasi Margaretha 056/50 09 88

Inschrijvingsprocedure Pagadder:

Aanmelding in de Pagadder zelf.

1 Kinderen die reeds ingeschreven zijn in 't Brugske vestigingsplaats Dadizele (Plaats en Ledegemstraat) worden door Trui ingeschreven.

2 Kinderen die ingeschreven in vestigingsplaats Pastorijstraat Slyps nemen eerst contact op met de directeur.

De directeur verwittigt Trui. Zelfde procedure als 1.

3 Kinderen die niet ingeschreven zijn in 't Brugske kunnen niet ingeschreven worden in de Pagadder. In uitzonderlijke gevallen, mits toestemming van de directie, kan hierop een uitzondering gemaakt worden.


Bij vakantiedagen verwittigen de ouders hoeveel kinderen en op welke dagen ze naar de Pagadder komen. Zo kunnen de maaltijden tijdig besteld worden. Bij kinderen die afwezig zijn zonder verwittigen, wordt de bestelde maaltijd toch aangerekend.


Prijzen: Zie schoolkrant september (infoboekje) of op website: praktische info.