WELKOM !

Elke dag mét fluovest !
corona-info 20 okt. '20 - 22u45 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Volgens de ‘Pandemiescenario’s’ van het departement Onderwijs zitten we nu in niveau geel (= laag risico, met extra handhygiëne voor iedereen en met mondmaskers voor volwassenen).
We schakelen na de herfstvakantie over naar niveau oranje. Dan is :- een uitstap niet meer toegelaten.
- zwemmen wél nog toegelaten.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------We verwachten alle kdn. van alle leerjaren gedurende de hele schoolweek = zoals in een gewoon schooljaar.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------We verluchten de klassen zoveel mogelijk.>> Geef je kind daarom een dikke trui mee voor in de klas. Deze trui mag in de klas blijven.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

! OMSCHAKELING TELEFOON op woe. 21 / do. 22 okt. !

- -

Ma. 26 okt. '20 = rapport = uniform aantrekken !

Di. 27 + woe. 28 okt. '20 = oudercontacten

Ma. 2 > vr. 6 nov. '20 = herfstvakantie

o k t o b e r 2 0 2 0 = b l a u w

!! gewijzigde verkeerssituatie !!vanaf 1 sept. '20

Telefonisch moeilijk bereikbaar ? > Mail dan naar directie@lsvirgo.be of secretariaat@lsvirgo.be of zorg@lsvirgo.be

Like onze facebookpagina 'Virgo Sapiens Lagere School'. Dan blijf je zeker op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.