Tervetuloa Koivuluodon kouluun!

Koivuluodon koulu toimii kahdessa toimipisteessä: Kampuksella (Rantakatu 7G) ja Ollinsaaressa (Koulukuja 1). Molemmissa toimipisteissä opiskelee oppilaita ensimmäisestä luokasta kuudenteen luokkaan asti. Toimipisteiden välinen etäisyys on n. 3 km. 

Koivuluodon koulun Ollinsaaren toimipisteessä on  valmistava luokka, johon ohjataan kaikki Raahen alueen maahanmuuttajataustaiset oppilaat. Kampuksen toimipisteessä on pienryhmä ja e-luokat 1, 2-3 ja 4-6. Valmistavassa opetuksessa on pääpaino suomen kielen oppimisessa. Tavoitteena on, että valmistavan luokan oppilaat voivat siirtyä vuoden opiskelun jälkeen omaan lähikouluunsa opiskelemaan yleisopetuksen ryhmiin. 

Koulumme motto on ”Liikunta ja terveys oppilaan arjessa”.  Ohjaamme oppilaita liikunnalliseen ja reippaaseen elämäntapaan, johon kuuluu liikunnan ohella ruokailuun , lepoon ja toisten huomioimiseen liittyvät asiat.  Muita kouluvuoden kattavia teemoja ovat hyvät käytöstavat, tervehtiminen, ruokatavat, työrauhan vaaliminen sekä kansainvälisyys ja suvaitsevaisuus. Nämä teemat kulkevat mukana koulun arjessa jokaisessa hetkessä. Kansainvälisyys on koulumme oppilaille ja opettajille arkipäivää, koulussamme opiskelevien lukuisten maahanmuuttajataustaisten oppilaiden myötä.  Koulumme monialaista hyvinvointityötä ohjaa Raahen perusopetuksessa käytössä oleva Hyvän tuulen askeleet - toimintamalli. Käy tutustumassa Hyvän tuulen askeleisiin: sites.google.com/koulu.raahe.fi/hyvantuulenaskeleet  

Koivuluodon koulussa toimintamme pohjautuu seuraaviin arvoihin:


Lisätietoa:  Koulusihteeri Satu Rouhiainen p. 040 135 6856, satu.rouhiainen@raahe.fi