Kaspra Eriksson

samtalsterapeut, coach, utbildare

”Jag är trött på att alltid vara rädd. Jag vill leva mitt liv fullt ut! Jag är värd att vara lycklig! Jag vill ta tag i det som gör att jag begränsar mig själv. ”

Det var mina första ord när jag själv satte mig i terapistolen för många år sen. Rädd, nervös och fast besluten om att livet är mer än det jag lever just nu. Jag hör dessa ord i olika varianter av mina klienter idag. Jag arbetar som terapeut med visionen att var och en kan leva sin fulla potential - inte bara överleva.

Är det dags att ta tag i det som hindrar dig i din vardag? Hör av dig!

kaspra@kaspra.se 070-74 74 724

Om mig:

Jag är utbildad samtalsterapeut vid Psykosyntes Akademin i Stockholm och har gått Baravaras långa program Training for Life. Jag är dramapedagog och bildlärare. För att må bra i livet dansar och mediterar jag.

Jag utbildar och processleder i grupputveckling, kommunikation, ledarskap och kreativitet i näringslivet. Jag handleder chefer och andra terapeuter och arbetar halvtid som HR-chef på Labkyl.

Självklart tillämpar jag tystnadsplikt, går i handledning och har ansvarsförsäkring (läs mer om den här)

Jag var med i Lottakårens podd och pratade om stress och oro, i samband med Corona-pandemin. Lyssna på det här!

Sagt om mig som terapeut:

”Kaspra är öppen och tydlig – det går inte att komma undan. Hon ser mig bakom maskerna och jag känner verkligen att hon bryr sig. Jag är glad att jag vågade ta steget och gå i terapi och glad att jag hittade just Kaspra.” Kvinna 28 år

”Kaspra är intuitiv. Den ena konstiga frågan efter den andra… leder till stora insikter.” Kvinna 23 år

"Effekt från första sessionen. Konkreta verktyg som jag kan använda från dag ett och insikter som stöttar i längden." Man 44 år

Praktiskt

Jag tar emot i min mottagning i Sundbyberg, Stockholm. Adressen är Solängsvägen 13. Vägbeskrivning nedan.

Sessionerna tar 1 timme och kostar 950kr (rabatt om du är student, arbetslös, sjukskriven, pensionär). Jag ger ofta hemuppgifter och rekommenderar att vi träffas en gång i veckan. Jag ger också sessioner på skype och zoom.

Solängsvägen 13 - hitta hit: karta

Åker du kommunalt är enklaste vägen att ta tunnebana, pendeltåg, buss eller tvärbana till Sundbybergs centrum. Därifrån går buss 504 till Duvbo Torg. Gå 20 meter bakåt i bussens färdriktning, korsa gatan och fortsätt in på Solängsvägen. Gå två kvarter, första huset på vänster sida är en stor gul tegelvilla. Gå in genom grinden, sväng höger och ner för källartrappen. Det går också bra att gå från Rissne, Duvbo, Hallonbergen och Sundbyberg. Åker du bil finns parkering på gatan.